• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kızla clasik arko rem pşikte süper sonuç veriyor en ıyı denılen pşik kremine on basar. 3 saatte ne pişik ne kızarıklık kalıyor
tabı pişik olmaya başladıysa bebek en ıyı çözüm aynı zaman da popoyu yıkamak olabildiği kadar silmek yerine yıkamalıyız bence yazık ya sür sür o ıslak mendilleri günah bence bebeklere

ben sadece dışarı çıkaren yanıma ıslak mendil alıyorum ve bebek değiştrme odalarında kullanırken bıle önce muslukta o ıslak bezi yıkıyorum çünkü ne kadar saf derlerse desiner sonuçta limyasal var kıyamıyorum kuzuma evde de tabı ki olabildiği kadar popoyu ılık suyla yıkıyorum ya da pamukla ve ılık saf suyla sılıyorum

şimdi nereden çıktı bu konu

aklıma şu geldi bu adar hızlı pşiği iyilrştiriyorsa bu şu demek , demek ki bu krem hızlı hücre yeniliyor bu da şu demek aslında bu süper kırışıklık kremi demek ki hızlı hücre yenilemek aynı zaman da da bu demek çunku

valla kaş arasında ki kırışıklıkta denemeye başladım ben bence uzun zaman kullanımda işe yarayacak hadi bakalım

Benim de bebeklerimin bir tanesi aynı şekilde her şeyden çok korkuyor özellikle Karanlık odada uyandığı zaman çok fena ağlıyor dönemsel olduğunu düşünüyorum ama umarım öyledir
hafıf bır aydınlatma koy canım niye korkmasına müsade edelim k bebişlerimizin ben odamı ayırmadım oğlum mızırdanınca hemen annem dıye seslenıyorum guven kazandı böylece biliyor ki oradayım. 1 kere bır omsuda uyudu gözunu actıgında oradaydım ama farklı yerde uyandı şok gecırdı ben hemen kostum yanına ama benı bıle hemen algılamadı
bence bebeklerın korkmasına musade etmemelıyız bilibçaltları tenmız olmalı

kızla clasik arko rem pşikte süper sonuç veriyor en ıyı denılen pşik kremine on basar. 3 saatte ne pişik ne kızarıklık kalıyor
tabı pişik olmaya başladıysa bebek en ıyı çözüm aynı zaman da popoyu yıkamak olabildiği kadar silmek yerine yıkamalıyız bence yazık ya sür sür o ıslak mendilleri günah bence bebeklere

ben sadece dışarı çıkaren yanıma ıslak mendil alıyorum ve bebek değiştrme odalarında kullanırken bıle önce muslukta o ıslak bezi yıkıyorum çünkü ne kadar saf derlerse desiner sonuçta limyasal var kıyamıyorum kuzuma evde de tabı ki olabildiği kadar popoyu ılık suyla yıkıyorum ya da pamukla ve ılık saf suyla sılıyorum

aklıma şu geldi bu adar hızlı pşiği iyilrştiriyorsa bu şu demek , demek ki bu krem hızlı hücre yeniliyor bu da şu demek aslında bu süper kırışıklık kremi demek ki hızlı hücre yenilemek aynı zaman da da bu demek çunku

valla kaş arasında ki kırışıklıkta denemeye başladım ben bence uzun zaman kullanımda işe yarayacak hadi bakalım
Evet canım Melan-kolik5 Melan-kolik5 denemişti onu ve tavsiye etmişti burda diye hatırlıyorum.

Canım çok sayfa olmuş hepsini okuyamadım malım 2 çocukla. :) alıntıları da göremiyorum . İyiyiz çok şükür Ankaraya taşındık yerleşme falan uzun sürdü epey
Çok merak etmiştik seni canım. Hayırlı olsun güle güle oturun yeni evinizde. Kv ile oturuyodun sanki evleri mi ayırdınız canım yoksa tayin falan mı. Alışabildin mi ortamına.

Benim de bebeklerimin bir tanesi aynı şekilde her şeyden çok korkuyor özellikle Karanlık odada uyandığı zaman çok fena ağlıyor dönemsel olduğunu düşünüyorum ama umarım öyledir

İnşallah öyledir dönemseldir. Karanlıktan korkmuyor da genelde oyuncaklardan. Anlamadım ben de doktora sorucam. Poşet sesinden de çok korkuyor. Korktuğu bir şeyi belki unutmuştur diye bi süre sonra tekrar gösteriyorum aynı tepkiyi veriyor.

Çok merak etmiştik seni canım. Hayırlı olsun güle güle oturun yeni evinizde. Kv ile oturuyodun sanki evleri mi ayırdınız canım yoksa tayin falan mı. Alışabildin mi ortamına.
Çok sağolun canım. Kv ile oturmuyodum ama hamileliklerim sorunlu olduğu için yaklaşık 2 yıkdır annem kv dönüşümlü kalıyolardı bizde şimdi tayin olduk. Valla alıştım desem yalan olur:( iki küçük çocukla ne zormuş ya bebişler büyüdükçe ihtiyaçları da artıyo burda daha yardımcı da bulamadım halim perişan yani :KK70:bizim kız da fena oldu sürekli kucakta gezmek istiyo. Eşimin işi de daha yoğun burda mecbur kv geldi yine

İnşallah öyledir dönemseldir. Karanlıktan korkmuyor da genelde oyuncaklardan. Anlamadım ben de doktora sorucam. Poşet sesinden de çok korkuyor. Korktuğu bir şeyi belki unutmuştur diye bi süre sonra tekrar gösteriyorum aynı tepkiyi veriyor.
benim oğlum da kahkahadan korkuyor. ölçülü gülüşlerde sıkıntı yok ama ani ve yüksek sesli gülüşlerde hüngür hüngür ağlıyor. geçen gün yanında yeğenimle oynuyorum, gülüşüyoruz ama öyle yüksek ses değil. yine ağlamaya başladı. sanırım bişey oldu sanıyor ve korkuyor.

Çok sağolun canım. Kv ile oturmuyodum ama hamileliklerim sorunlu olduğu için yaklaşık 2 yıkdır annem kv dönüşümlü kalıyolardı bizde şimdi tayin olduk. Valla alıştım desem yalan olur:KK43: iki küçük çocukla ne zormuş ya bebişler büyüdükçe ihtiyaçları da artıyo burda daha yardımcı da bulamadım halim perişan yani :KK70:bizim kız da fena oldu sürekli kucakta gezmek istiyo. Eşimin işi de daha yoğun burda mecbur kv geldi yine
En azından anlaşabiliyosun demek canım bizde o da yok. İnşallah bir an önce gönlüne göre birini bulursun

benim oğlum da kahkahadan korkuyor. ölçülü gülüşlerde sıkıntı yok ama ani ve yüksek sesli gülüşlerde hüngür hüngür ağlıyor. geçen gün yanında yeğenimle oynuyorum, gülüşüyoruz ama öyle yüksek ses değil. yine ağlamaya başladı. sanırım bişey oldu sanıyor ve korkuyor.
ben yuksek ses hatta anı harekete alıstrıdım oğlumu
bır kere babasıyla kavga ettık cocuk kucagmda babası bana bagırdı oğlum kahkaha atmaya başladı hemen anlamadı ben de fırsat bu fırsat hemen oğlumu uzaklastırıdm oradan

normalde kavgasız bir aileyiz ama oldu işte
ben ani hareketli oyunlar yaparak korkmamayı öğrettim ama bunu geçiş aşamasıyla yaptım naiden yapmadım çunku ben oğlmun bilinçaltında kokru olmasını istemıyrum bu yüzden bunu düşünmüştüm tamamne bilinçli ve işe de yaradı

Arakadaşlar 6.ay kontrolümüzde bebişlerimin bir tanesi 7.500 diğeri 6.900 çok mu düşük nedir boylarıda 63 cm gerçi doktor iyi gidiyorlar dedi ama aklıma takılmıyor değiş yinede

Canım arka kremin pisige ıyi geldiğini biliyordum..sen yüzünemi sürüyorsun..

kızlar suluk kullanmaya ne zaman başlanıyor ?
Canım biz başladık ama çok içmiyor sanki. Yumuşak uçlu olan Avent suluk aldım. Ama bugün ben pipetle ayran içiyordum kızım atıldı merak etti, ben de nasılsa içemez diye pireyi verdim ağzına hoop çekti içine ve içti ayrandan. Ben şok oldum. Pipetli suluk da almayı düşünüyorum belki ondan daha iyi içer.

Kızlar nasılsınız.? Herkes iyidir inş bebişlerin annelerin sağlığı yerindedir. Çok şükür Kaan çıkmış evine Rabbim sağlığını daim etsin tamamen iyileşsin inş kuzucuk. passionete passionete çoook geçmiş olsun.
Ek gıdaya geçince burası bi sessizleşti.
İnş herkesin bebişi güzel güzel alıyordur ek gıdayı. Yarasın şifa olsun kuzulara.
seyyav seyyav alerjiniz nasıl oldu son gittiğiniz Dr ne dedi.
0 07mawish07 canım sizin alerji durumunuz ve meme reddiniz nasıl oldu iyileşti mi.
minikhikayem minikhikayem ablan ve baban nasıl oldu.
Aklıma gelenleri yazdım sordum kızlar. Herkes iyidir inş bebişler yaramazlıklara başladı mı?

Kizlar bi iki konuda fikrinizi almak istiyorum.
Esimin izin tarihlerini bildirmesi gerekiyor tatil plani yapiyoruz ama kafam karisik.
*haziranda voyage sorguna gidelim dedik ama o kadar uzun yolda bebegim arabada durur mu? Simdi bile gittigimiz heryer icin yolda aglamalari meshur
*Voyage sorguna giden oldu mu? Onerir misiniz ?
*Bir de ek gidaya baslamis olacagiz ya acaba otelde zorlanir miyim ?
Ne dersiniz?
Canım biz çok kez gittik voyage sorguna kesinlikle tavsiye ederim şiddetle tavsiye ederim o derece :) özellikle alakartlarını. Biz ilk bebişle gitmiştik ve çok rahat ettik. Ek gıda için hiç problem etme istediğin şeyi bile yapıp getiriyorlar.ihtiyaç kalırsa ki kalmıyo zaten bebek bölümündeki yiyeceklerden kendin yapabiliyorsun. Çalışanlar hep aynı değişmiyor bu da kaliteyi yükseltiyor

Back
X