• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İleride geçiririm diyorsan bu aylarda ayırmak en iyisi çünkü farkındalığı artınca bebek için de travma olur. Ama yok biz uzun süre aynı odadayız diye karar verirsen :) hiç elleşme

Yok canım ayırmak zorundayım yoksa kocam benden ayrilcak:KK48: bide artık odasına alışması lazım malum artık ışte olcam bakana rahat olur .oyizden biran önce ayirmaliyim ışte insan korkuyor ya duymazsam diye.

Kızlar bu akşam acile götürdük oğlumu. Ateşi 38di. Doktor, bogazları da kızarmış, ağızdan mikrop almış dedi. Pazar günü misafir vardı, hiç anlamadım ki ben kim ne zaman öptü nasıl ağızdan mikrop kaptı. Çünkü pazar akşamı öksürmeye başlamıştı :KK43: şurup verdi, bide hastanedeyken ateşi yükselmesin diye fitil atıldı, inşallah daha yükselmez :dua:

Kızlar bu akşam acile götürdük oğlumu. Ateşi 38di. Doktor, bogazları da kızarmış, ağızdan mikrop almış dedi. Pazar günü misafir vardı, hiç anlamadım ki ben kim ne zaman öptü nasıl ağızdan mikrop kaptı. Çünkü pazar akşamı öksürmeye başlamıştı :KK43: şurup verdi, bide hastanedeyken ateşi yükselmesin diye fitil atıldı, inşallah daha yükselmez :dua:
Canim cok gecmis olsun, umarim bir an once fayda eder

çok geçmiş olsun canım. ama birşey söylemek istiyorum. mikrop kaptığı kişi pazar günü gelen misafirlerden olmayabilir. mikropların kuluçka süresi var. hemen hasta etmiyorlar yani. ayrıca ağzından öpmeye gerek yok, çocuğun yüzüne doğru nefes yada damlacık yoluyla bile bulaşmış olabilir. ben sürekli oğlumun elini yüzünü siliyorum, her akşam yıkıyorum ama alakası yok elbette. ne diyelim Allah dermansız hastalık vermesin.

Cok gecmis olsun..nasil iyi m simdi

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Çabucak atlatır inşaAllah. Bebişler gözden dahi mikrop alırmış. Kış bitse de stresimiz hafiflese biraz olsun. Ya da Keşke herkes az biraz duyarlı olsa hastayken gelmese, hasta olmasa dahi el yıkama alışkanlığı olsa.

Canım çok geçmiş olsun her yerde mikrop var malesef ne yaparsak yapalım koruyamiyoruz. Allahım acil sifalar versin kuzuya.

günaydın herkese. CaBu CaBu geçmiş olsun biran önce iyileşsin inşallah.

balkabağı tadımımızı başarıyla tamamladık:) havuca tekrar geçtim birkaç hafta geçti diyerekten sorun çıkmadı şimdilik. akşam 5 -6 gibide birkaç kaşık yoğurt yediriyorum çok gaz yapıyor sabaha kızımın karnı taş gibi oluyor gecede uyanıyor huysuzlaşıyor gazdan siz ne zaman veriyorsunuz yoğurdunu. gün aşırı vermeye çalışıyorum sonuçta yoğut (çay bardağının 1/3 kadar) probiyotik ve kalsiyum açısından iyi diye. birde bitirdiğimiz tadımlar bütün tadımlar bitene kadar bekleyecekmi tatlarını unutmazmı.

Geçmiş olsun canım ne kadar dikkat etsekte oluyor işte . Çocuk hasta ola ola büyüyecek der ya büyükler öyle işte :110:

Gecmis olsun canim. Bi iki gune birseyi kalmaz insallah

çok geçmiş olsun canım. ama birşey söylemek istiyorum. mikrop kaptığı kişi pazar günü gelen misafirlerden olmayabilir. mikropların kuluçka süresi var. hemen hasta etmiyorlar yani. ayrıca ağzından öpmeye gerek yok, çocuğun yüzüne doğru nefes yada damlacık yoluyla bile bulaşmış olabilir. ben sürekli oğlumun elini yüzünü siliyorum, her akşam yıkıyorum ama alakası yok elbette. ne diyelim Allah dermansız hastalık vermesin.

Cok gecmis olsun..nasil iyi m simdi

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Çabucak atlatır inşaAllah. Bebişler gözden dahi mikrop alırmış. Kış bitse de stresimiz hafiflese biraz olsun. Ya da Keşke herkes az biraz duyarlı olsa hastayken gelmese, hasta olmasa dahi el yıkama alışkanlığı olsa.

Canım çok geçmiş olsun her yerde mikrop var malesef ne yaparsak yapalım koruyamiyoruz. Allahım acil sifalar versin kuzuya.

Geçmiş olsun canım ne kadar dikkat etsekte oluyor işte . Çocuk hasta ola ola büyüyecek der ya büyükler öyle işte :110:

Gecmis olsun canim. Bi iki gune birseyi kalmaz insallah

ssylg_03 ssylg_03

Kızlar çok sağolun. Ateşi düşmüyor. Napıcagımı şaşırdım, çokta korkuyorum. Biri dokunsa ağlıcam o derecedeyim. Ilık duş aldırdım, sadece zıbınla duruyo, kafasına koltuk altına soguk bezler koydum. Şurubunu falan da verdim ama düşmüyo. Daha yapabileceğim bişeyler var mı?

ssylg_03 ssylg_03

Kızlar çok sağolun. Ateşi düşmüyor. Napıcagımı şaşırdım, çokta korkuyorum. Biri dokunsa ağlıcam o derecedeyim. Ilık duş aldırdım, sadece zıbınla duruyo, kafasına koltuk altına soguk bezler koydum. Şurubunu falan da verdim ama düşmüyo. Daha yapabileceğim bişeyler var mı?
Canim dussuremediysen doktora gotur beklemeden.
Cok sogukta uygulama ilik olsun bezler.

ssylg_03 ssylg_03

canım bebeklerde ateş kontrol altında tutulduğunda korkulacak bir şey değil. gerekeni yapıyorsun zaten. baktın yükseliyor yine gidersin doktora.

ssylg_03 ssylg_03

su içiyorsa su ver canım. emiyorsa bol bol emzir. oda serin olsun. ateşi kaç şuan?

Canim dussuremediysen doktora gotur beklemeden.
Cok sogukta uygulama ilik olsun bezler.

canım bebeklerde ateş kontrol altında tutulduğunda korkulacak bir şey değil. gerekeni yapıyorsun zaten. baktın yükseliyor yine gidersin doktora.

su içiyorsa su ver canım. emiyorsa bol bol emzir. oda serin olsun. ateşi kaç şuan?

Ateşi 38di. Şimdi 36.6 olmuş. Düştü çok şükür. Çok korktum :KK43: teşekkür ederim kızlar

Back
X