Niye kusura bakalım canım. Birazda olsa kafanı dağılabiliriz inşallah

benim annemde hep anlatır, annem daha evlenmeden bile evlenince bir kızım olursa adını Cansu koyucam dermiş hep, adım Cansu bu arada

evlenmiş, hamile kalmış, dedem adını Havva koyalım demiş. Annemde baba ben evlenmeden önce bile bi kızım olursa adını Cansu koymayı çok istiyordum demiş. Dedem de Allah rahmet eylesin, tamam kızım o zaman göbek adı Havva olsun demiş. Anlatmak istediğim anlayışsız olmak bu kadar zor değil. Bıraksınlar da bebeklerinin adını anneler babalar seçsin, onlar karar versin. Kavınvalide kayınbeder istedikleri isimleri kendi evlatlarına verselermiş yani. Hiç anlamam, bize isim konusunda kimse karışmadı. Yalnız kayınvalideye bu ismi koyucaz dediğimizde eminmisiniz dedi bize

zaten kayınvalide çok müdahale etmez sadece biz şunu şöyle yapıcaz dediğimizde her seferinde ‘eminmisiniz’ diye sorar. O onun ben istemiyorum deme stili

o eminmisiniz derkenki surat ifadesini anlatamam bile yani. Bende uzun yazdım ama böyle şeyler oluyo maalesef canım. Canını sıkma, hiç moralinide bozma. Bu arada ismini çok beğendim. Mustafa Selim

bahtı güzel olsun inşallah. İkinci hatta üçüncü bebeğinde kendi istediğin ismi koyman dileğiyle. Daha hamile kalmadan annem gibi ikinci bebeğinin ismi varsa aklında sende söyle, böyle böyle alışırlar daha fazla diretmezler isim konusunda belki