- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #41.401
Canım blw + klasik şöyle mi oluyor; bebeğe tadım yapılacak yiyeceği yine aynı şekilde yumuşatarak veriyoruz. Bir yandan da o yiyeceği çatalla ezip Bebeğe veriyoruz. Yani Bebek bir yandan yiyeceği tanırken eliyle tutup ağzına götürürken bir yandan da biz ağzına kaşıkla veriyoruz.Canım ben senin yerinde olsam blw+ klasik gider gece maması da vermezdim. Bol bol emzirirdim. Birkaç ay sonra da sadece blw yapardım. Tabi bu benim düşüncem
Kızlar kızımın odasını ayırmayı düşünüyorum
Oda ayıran arkadaşlar nasıl bir yol izlediniz? Bekişlerinizi odalarına nasıl alıştırdınız?
Canım uykusu çok hafif gardrop kapağını açalım yanında fısıltıyla konuşalım hemen uyanıyor.
eşim sabah 6:30da evden çıkıyor adam tedirgin tedirgin hazirlaniyor. Eşimle ev arkadaşı gibi olduk o kısım ayrıca çok can sıkıcı.
oda ayırınca uykuları daha iyi ve kaliteli olur biz de odamızda rahat ederiz diye düşünüyorum ama bakalım gündüzle başlayayım en iyisi
Sağol canım benim..dogru diyon canım..canım gözümden kaçmış. size de geçmiş olsun. bebeklerin, çocukların hastalığı hiçbirşeye benzemiyor. dertlerini anlatamıyorlar ki kuzucuklar
Çok sağol canım. Bende calpol hakkında aynı şeyi düşündüm. Ateşi falan yok çok şükür ama çok kötü öksürüyo. Yine böyle olmuştu doktora götürmüştüm dediğim şurubu vermişti, çok ilerlemeden vermekte istiyorum bide korkuyorum da ilaç vermekten napıcagımı şaşırdım
Canım blw + klasik şöyle mi oluyor; bebeğe tadım yapılacak yiyeceği yine aynı şekilde yumuşatarak veriyoruz. Bir yandan da o yiyeceği çatalla ezip Bebeğe veriyoruz. Yani Bebek bir yandan yiyeceği tanırken eliyle tutup ağzına götürürken bir yandan da biz ağzına kaşıkla veriyoruz.
Bugün Ece yemek işini iyi kaptı. Havuçları götürdü :) ben müdahale etmedim, aldı eline ağzına götürdü emdi kopardı, ağzında geveledi çiğnedi yuttu :)) bir kaç kere öğürdü falan ama yutmayı başardı. Yarın kakadan çıkar :)
Emzirme sanatında bende okudum canımm gunun sonunda önsüt ve sonsüt birbirini eşitler diye. Zaten 4 saatte sutun ıverıgı de degıstıgı ıcın emzirmenin ustunden 3saat gecene kadar hep aynı memeden emzirmek lazım. Ancak benım kız 4 saat durup emmek ıstemedıgı ıcın ben bunu yapamadım busefer her ıkı emzırmede aynı memeyı verdıö bu da bır memenın 8saat hıc emzirilmemesi hep digerının emzirilmesindemek oluyor pompayla dengelemeye calıstım. Defne de tek meme ıle takılmak istediği için cok da süt üretimini tetiklememek için bıraktım zaten yakında ek gıdaya gecıyoruz daha az süt içmeye baslayacak. Bırkac aya ıse de baslayacagım cok sut üretimi olmazsa sirkette de sagıp dengelemeyeceğim kızıma yetsın yeter dıyorum bence sen de bır dene bu yontemı. Bırde geceleri kızım uyanmadan ben uyandıgımda kızımı alıp derın uykuda emzırıp uyuttum devamlı uykusu bolunmesın ve beslensın dıye. Gece sutu besleyıcıymıs ya gercekten bunun da kıloya etkısı oldu bence canımEvet aklıma sen gelmiştin zaten benzer şeyleri sen de yaşadın. Süt var ama Bebek kilo alamıyor. Bu ön süt meselesine çok takılmamak gerek diye okumuştum bir yerde sanırım emzirme sanatı grubunda. Ben de genellikle sırayla veriyorum memeleri. İlk başta lıkır lıkır içiyor sonra bırakıyor, tekrar veriyorum bir iki fırt çekip yine bırakıyor. Yani büyük ihtimalle ön sütü içiyor olabilir dediğin gibi. Ama benim kızım hiç de öyle 3-4 saat falan durmuyor. Yenidoğan gibi yarım saatte bir meme istiyor. En geç saat başı. Dur bakalım bir de senin dediğin gibi deneyeyim bir memeyi üst üste emzireyim bakalım. Mama ve ek gıdaya hızlı geçiş bana da mantıklı gelmedi. Teşekkürler canım.
Şükür anlamış canım bi bebeğe annesinden iyi kimse bakamazTüm basta kuzulara geçmiş olsun :* çok şaşkınım kv eşime bir kaç kere farklı zamanlarda "çocuğa çok iyi bakıyor çok güzel ilgileniyor " demiş. Sezmiştim aslında 2 dir gittiğimizde bana karışmıyor pek. Bir kez söylüyor hayır diyorsam üstelemiyor. Akşamdan beri hatırlayıp gülüyorum
Bize gastroentroloji lazim canim ama nasıl randevu alicaz bilmiyorum hep dolu diyor. Baştan cocuk doktoruna çıkmak gerekiyor mu onu da bilmiyorumAlerji dr prof canım sonuçlar daha tam çıkmadı
Gecmis olsun canimYok canım sadece öksürük var. Keyfide yerinde aslında ama öksürüğü çok fazla. Bugün akşam saatlerinde birden başladı hiç anlamadım ki nasıl oldu
Aynı anda değil tabii ki de sonrasında çatalla ezip veriliyor. Ben sadece blw yapıyorum. Havucu güzel yiyorlar ama sonraki sebzelere havuç kadar ilgi göstermiyorlar genelde. Mesela enginarı tadına baktı ağzına bile götürmek istemedi sonra.Canım blw + klasik şöyle mi oluyor; bebeğe tadım yapılacak yiyeceği yine aynı şekilde yumuşatarak veriyoruz. Bir yandan da o yiyeceği çatalla ezip Bebeğe veriyoruz. Yani Bebek bir yandan yiyeceği tanırken eliyle tutup ağzına götürürken bir yandan da biz ağzına kaşıkla veriyoruz.
Bugün Ece yemek işini iyi kaptı. Havuçları götürdü :) ben müdahale etmedim, aldı eline ağzına götürdü emdi kopardı, ağzında geveledi çiğnedi yuttu :)) bir kaç kere öğürdü falan ama yutmayı başardı. Yarın kakadan çıkar :)
Oh oh ne güzel. Menapozu bitti galiba kayınvalideninTüm basta kuzulara geçmiş olsun :* çok şaşkınım kv eşime bir kaç kere farklı zamanlarda "çocuğa çok iyi bakıyor çok güzel ilgileniyor " demiş. Sezmiştim aslında 2 dir gittiğimizde bana karışmıyor pek. Bir kez söylüyor hayır diyorsam üstelemiyor. Akşamdan beri hatırlayıp gülüyorum
cnm bricanyl balgamlı öksürük şurubu sökmesine yardımcı oluyor geçmiş olsun
Gecmis olsun canim
Sağol canım.
Bağırsak tepkisi mi var sadece bizde hem çilt hem bağırsak tepkisi var. Rahdevu için belli günde arıyorsunBize gastroentroloji lazim canim ama nasıl randevu alicaz bilmiyorum hep dolu diyor. Baştan cocuk doktoruna çıkmak gerekiyor mu onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?