2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Çok sağolun kızlar, daha fazla ilerlemeden yarın Dr götüreyim o zaman

canım öksürük dışında ağrısı olduğuna dair bir izlenimin var mı? calpolü çok yüksek ateşlerde veriyor doktorlar. biz fitil kullanıyoruz ama ateşi olsa bile 38,5 olmadan verme diyor doktorumuz.

Canım çok geçmiş olsun. Bir dakikada 50den fazla nefes alıyorsa cocuk acile gotur. Bir baksınlar.

canım öksürük dışında ağrısı olduğuna dair bir izlenimin var mı? calpolü çok yüksek ateşlerde veriyor doktorlar. biz fitil kullanıyoruz ama ateşi olsa bile 38,5 olmadan verme diyor doktorumuz.

Yok canım sadece öksürük var. Keyfide yerinde aslında ama öksürüğü çok fazla. Bugün akşam saatlerinde birden başladı hiç anlamadım ki nasıl oldu

Yok canım sadece öksürük var. Keyfide yerinde aslında ama öksürüğü çok fazla. Bugün akşam saatlerinde birden başladı hiç anlamadım ki nasıl oldu
Canım geçen pazar benim bebegimde aynı şekilde başladı hızla kötüledi. Pazartesi gece çocuk acile gittik. 7 saat gözetim altında tuttular. 3 doz ventolin verdiler tekrar kontrol ettiler bebek rahatlamamis dediler. Bir saat oksijen verdiler. Kan gazları düşmüş yavrumun. Yine rahatlamamis dediler 3 doz daha ventolin verdiler. Sonra 5 günlük antibiyotik tedavisi ile gönderdiler. Bir iki gün içinde iyilesme olmaz yada durumu kotulerse hemen getirin dediler. Sukur toparlanıyor. Keşke ilerlemeden gitseydim dedim çok kızdım kendi kendime.
Dilerim senin bebeğin hızla iyileşir. Ama solunumda sıkıntı çekiyorsa sabahı bile beklememeni tavsiye ederim.
Tekrar geçmiş olsun.

Canım gecmıs olsunn . Doktora gösterin bence yine

Cok endiseliysen ve oksuruk cok kotu boyuttaysa bi acilen gidin canim. Hem icin rahatlar hem de bronsilolit baslangici filansa olmadan mudahale edilir. Gerci hastanelerde hastalik saciyor resmen. Annelik icgudulerinle karar ver artik ama keyfi yerindeyse calpol verme.
İnsallah sabaha hafiflemis olur oksurugu

Oyy kuzum, çok çok geçmiş olsun canım bununla geçsin gitsin inşallah. Tekrar çok teşekkür ederim

Canım gecmıs olsunn . Doktora gösterin bence yine

Çok teşekkür ederim canım

Şuan uyuyo. Aslında çok sık öksürmüyor, öksürünce kötü öksürüyo anlatabildim mi bilmiyorum ki. Hırıltılı öksürüyo böyle. Dediğin gibi hastanelerde hastalık saçıyo ama yarın ki durumuna göre dr’a götürücem canım. İnşallah sabaha hafifler

tam böyle oldu benim oğlumda. birden kötüleşti, ventolin hava verdiler. ev için de ventolinin şurubunu verdiler. antibiyotik falan, ateş desen 38 altına inmedi. 1 ay olacak hala tam iyileşmedi. en kötüsü de birinden kapmış dedi doktor. hani biz o kadar koruyup kollayalım, üşümesin, terlemesin derken başkası gelsin şap öpsün çocuk hasta olsun neyse artık bağışıklık sistemi güçlenir diye umalım.. size de çok geçmiş olsun.

Canım benim çok geçmiş olsun..

Evet aklıma sen gelmiştin zaten benzer şeyleri sen de yaşadın. Süt var ama Bebek kilo alamıyor. Bu ön süt meselesine çok takılmamak gerek diye okumuştum bir yerde sanırım emzirme sanatı grubunda. Ben de genellikle sırayla veriyorum memeleri. İlk başta lıkır lıkır içiyor sonra bırakıyor, tekrar veriyorum bir iki fırt çekip yine bırakıyor. Yani büyük ihtimalle ön sütü içiyor olabilir dediğin gibi. Ama benim kızım hiç de öyle 3-4 saat falan durmuyor. Yenidoğan gibi yarım saatte bir meme istiyor. En geç saat başı. Dur bakalım bir de senin dediğin gibi deneyeyim bir memeyi üst üste emzireyim bakalım. Mama ve ek gıdaya hızlı geçiş bana da mantıklı gelmedi. Teşekkürler canım.

Evet kızım çok hareketli 4,5 ayda döndü şimdi de geri geri emeklemeye başladı :) uyku yok sabahtan akşama kadar bir saniye durmuyor yerinde. Doktor kızımın blw ye hazır olmadığını fiziksel olarak küçük olduğunu söyledi ama halt etmiş. Bugün gayet güzel kendi kendine yedi havucunu çok şükür. Ben dün birden panikledim ama bugün sakin kafa düşününce bildiğim gibi yapmaya karar verdim. Ben yine blw ye ve emzirmeye devam edeceğim. Hiç bir çorba yoğurt meyve vs anne sütünden daha yarayışlı değil sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…