- Konu Sahibi angel5angel
-
- #41.261
Cok gecmis olsun canim, tez zamanda iyilessin yavrucugun insallahMerhaba kizlar biz persembe gunu memleketten donk ve hala evimize gidemedk hastanedyz oglm bronşit olms cok öksürüyo surekli hava vermeleri lazm baya tıkanmış gece atesi 40 a cikti cok panik oldm sabah da 39 du zor düşürldu pazrtesiye kadar hastanedyz insallah eski sagligna kavusur oyle evimze doneriz
Ne guzl gule gule kullanin.Kızlar bugün ikeadan mama sandalyesi ve buharda pişirme aparatı aldık.eve gelince mama sandalyesini hemen kurduk içine oturttuk.çok hoşuna gitti
Cok gecmis olsunMerhaba kizlar biz persembe gunu memleketten donk ve hala evimize gidemedk hastanedyz oglm bronşit olms cok öksürüyo surekli hava vermeleri lazm baya tıkanmış gece atesi 40 a cikti cok panik oldm sabah da 39 du zor düşürldu pazrtesiye kadar hastanedyz insallah eski sagligna kavusur oyle evimze doneriz
4 in kg aralaligi baya genis degil mi..sleepy ve prima var da elimde baya .ondan 4 e devam edecegim baya:)4 e devam mı canım yoksa beşe mi geçiceksin kararsız kaldım
Annemlerde sleepy kullanıyorum canım gündüz. 4 numara çok iyi. Prima iz yapıyor 5 de büyük. Anlamıyorum zaten 7-14 yazıyor atıyorum kilo aralığı. Hem 7 hem 13.14 kiloluk bebeğe aynı bez nasıl olur ki.4 in kg aralaligi baya genis degil mi..sleepy ve prima var da elimde baya .ondan 4 e devam edecegim baya:)
Ben de sleepy i gunduz kullaniyorum..memnunum da ama sanki uzun sure prima daha iyi gibi geliyor ondan gece prima kullaniyorum.sabaha kadar acilmiuor,yine kuru..kilot bezi ben de merak ediyorum,nasil rahat mi kullanimi?Annemlerde sleepy kullanıyorum canım gündüz. 4 numara çok iyi. Prima iz yapıyor 5 de büyük. Anlamıyorum zaten 7-14 yazıyor atıyorum kilo aralığı. Hem 7 hem 13.14 kiloluk bebeğe aynı bez nasıl olur ki.Melan-kolik5 dediği gibi prima külot bez aldırdım eşime bugün 4 tam oldu.
Çok geçmiş olsun canım bizde oğlumda yatmıştık zor bir süreç kızım da da evde verdik hava Allah acil şifa versinMerhaba kizlar biz persembe gunu memleketten donk ve hala evimize gidemedk hastanedyz oglm bronşit olms cok öksürüyo surekli hava vermeleri lazm baya tıkanmış gece atesi 40 a cikti cok panik oldm sabah da 39 du zor düşürldu pazrtesiye kadar hastanedyz insallah eski sagligna kavusur oyle evimze doneriz
Ben annemlerde yanlızca öle yapıyorum canım evde hep prima sleepy çok iyi ama sızdırma çok yaşıyorum ben. Dediğin gibi de gece prima çok daha rahat. Külot bezi sevdim canım ben rahat oldu 4 numaraBen de sleepy i gunduz kullaniyorum..memnunum da ama sanki uzun sure prima daha iyi gibi geliyor ondan gece prima kullaniyorum.sabaha kadar acilmiuor,yine kuru..kilot bezi ben de merak ediyorum,nasil rahat mi kullanimi?
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsun kuzucukMerhaba kizlar biz persembe gunu memleketten donk ve hala evimize gidemedk hastanedyz oglm bronşit olms cok öksürüyo surekli hava vermeleri lazm baya tıkanmış gece atesi 40 a cikti cok panik oldm sabah da 39 du zor düşürldu pazrtesiye kadar hastanedyz insallah eski sagligna kavusur oyle evimze doneriz
Yağı sadece ayak masajında kullanıyorum. Burda bi arkadaşın doktoru yağ kullanımını önermemişti. Sebamedin vücut kremi bizde herşeye iyi geliyor . Eşimin ensesinde alerjik bişey çıktı onu bile rahatlatıp geçirdi. Kıvamı yoğun olduğu için sürmesi zor oluyor , hipp ‘in losyonu ile birer sıkım elime alıp sürüyorum heryerine.hangi krem ve yağı kullanıyorsun canımm
Çok geçmiş olsun canım hemencecik iyileşir kuzucuğun inşMerhaba kizlar biz persembe gunu memleketten donk ve hala evimize gidemedk hastanedyz oglm bronşit olms cok öksürüyo surekli hava vermeleri lazm baya tıkanmış gece atesi 40 a cikti cok panik oldm sabah da 39 du zor düşürldu pazrtesiye kadar hastanedyz insallah eski sagligna kavusur oyle evimze doneriz
Yok o şekilde değil çok şükür küçük noktacık gibi var bazı yerlerde pürüzlü gibi duruyor vucudu. Kızarıklık yok şuanda nemlendiriyorum hergün artıkYağı sadece ayak masajında kullanıyorum. Burda bi arkadaşın doktoru yağ kullanımını önermemişti. Sebamedin vücut kremi bizde herşeye iyi geliyor . Eşimin ensesinde alerjik bişey çıktı onu bile rahatlatıp geçirdi. Kıvamı yoğun olduğu için sürmesi zor oluyor , hipp ‘in losyonu ile birer sıkım elime alıp sürüyorum heryerine.
Geçmiş olsun. Şuan hala attığın resimdeki gibi mi . İnşaAllah geçer hemen.
Ayy belkide tanışıyoruz sen kaç dogumluydun canımUmraniye devlet hastanesine yakin akyakapark avm var orasi bize 10 dk :) ben gorusmeye gelirimmm
Kızlar ümraniye çarşı ortak nokta gibi biyerde mutlaka bulusalımmMavikelebek0134 M Mry Mry Asiso , başka gözden kaçırıp etiketleyemediğim varsa kusura bakmasın lütfen :) bende yakın sayılabilirim, Çekmeköy’deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?