2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet canım önce alt ön iki diş çıkıcak çizik olcak sonra bi bakmışsın çıkmış bizim iki dişimiz var artıkkk

Ne guzl gule gule kullanin.
Bizimkinin pek hosuna gitmedi oturtunca 5 dk sonra miziklanmalar basliyo :) henuz bisey yemedigi icin olabilir.suan sadec onune koydugumuz oyuncaklari yere atmaktan hoslaniyo :)
Canım al benden de okadar :) gecen huzur vermedı aksam yemegınde mama sandalyesıne oturtup masaya aldık hanfendıyı ancak elıne verılen herseyı anında yere atıp bıdaha verene kadar ciyakladıgı ıcın yemek dln hakgetıre daha cok yoruldum. Masaya aldıgıma pısman da oldum yıne en ıyısı yerde battanıyeymıs :)

Evet canım önce alt ön iki diş çıkıcak çizik olcak sonra bi bakmışsın çıkmış bizim iki dişimiz var artıkkk
Hayırlı olsun dısler :) benım kızımın alt ıkı en ok dıslerı beyaz olalı coook uzun zaman oldu hatta sımdı ust en pn ve ust kopek dıslerı de beyaz oldu ve onları da kasıyor delı gıbı.. daha nezaman cıkıcak dısler merak edıyorum vallahı

Battaniyede duruyosa o da iyi. Bizimki biz yemek yerken birimizin kucaginda olmak istiyor o kisi de genelde ben oluyorum :) ne yedigimden birsey anliyorum ne de doyuyorum :) hamilelik oncesi kilomun da altina indim

Birden bire patlatıyorlar canım çıkarken biraz ateş ağrı oluyor umarım rahat atlatırsınız biz biraz rahatladık ama yine salyalar ve ağız kaşımalar devam ediyor diğer dişlere geçtik sanırım:)

Benim bebeğimde 16 eylül doğumlu :) doktorumuz dün dişlere baktı daha zamanı ı var dedi. bizimde sanki ha çıktı ha çıkacak gibi duruyordu yada ben öyle sanıyordum :)

Benim bebeğimde 16 eylül doğumlu :) doktorumuz dün dişlere baktı daha zamanı ı var dedi. bizimde sanki ha çıktı ha çıkacak gibi duruyordu yada ben öyle sanıyordum :)

Ayyyy ne güzel, aynı gün doğmuşlarrr :) ama bizimkininde bu kadar beyaz değildi. Baya kabarmış alt damağı, bide beyazlaşmışta yani. Cuma günü aşımız var o zaman sorarım bende, inşallah daha zamanı var demez yıkılırım

Canim cok cok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Kızlar bu diş olayları dönüp dönüp tekrar gelicek.. Oğlum ilk dişini 3,5 aylıkken çıkardı, hatırlayan bilir. Tam 4 aylıkken de 2. Dişi çıktı. Tam iki ay her şey süt liman giderken bir haftadır aynı şikayetler tekrar başladı. Besleyip yatırıyorum. Ama ilk 3-4 saat yarım saatte bir ağlayıp uyanıyor. Karnının tok olduğundan eminsem tekrar tekrar emzirmiyorum. Pışpışlayıp sakinleştirip yatırıyorum. 2-3'den sonra derin uykuya geçiyor. Kısacası huzursuz çok. Ama ilk çıkardığı dişler çok işine yarıyor:)) Kocaman oldular resimde görünüyor zaten. Şunu iyi biliyorum ki ( ilk oğlumdan bildiğim kadarıyla yani) bu Zaman'lar geçici. Büyüdükçe daha da güzelleşiyor her şey.. Çocuk büyütmek çok zor kızlar, onun sorumluluğunu taşımak, onun için hep en iyisini yapma kaygısı... Yarım yaş aldıklarına göre biz bu işi başarıyoruz demektir

Bizimde perşembe aşımız var annem gelicek o gün inşallah sorunsuz atlatırız :) bizimki bu aralar ataklarda kuduruk. Valla doktor daha zamanı var diyince bende yıkıldım her gece huzursuzluk yaptığında he tamam çıkıcak diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…