- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 35
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #41.281
Evet canım önce alt ön iki diş çıkıcak çizik olcak sonra bi bakmışsın çıkmış bizim iki dişimiz var artıkkkBebişleri diş çıkaran arkadaşlarım, bizimkinin alt damağı komple kabarmış bi de ara ara beyazlıklar var sadece orta kısımda değil ama yanlarda arkalara doğru da var beyazlıklar, böyle mi çıkıyor diş, normal mi?
Canım al benden de okadar :) gecen huzur vermedı aksam yemegınde mama sandalyesıne oturtup masaya aldık hanfendıyı ancak elıne verılen herseyı anında yere atıp bıdaha verene kadar ciyakladıgı ıcın yemek dln hakgetıre daha cok yoruldum. Masaya aldıgıma pısman da oldum yıne en ıyısı yerde battanıyeymıs :)Ne guzl gule gule kullanin.
Bizimkinin pek hosuna gitmedi oturtunca 5 dk sonra miziklanmalar basliyo :) henuz bisey yemedigi icin olabilir.suan sadec onune koydugumuz oyuncaklari yere atmaktan hoslaniyo :)
87liyim canim evlilik nedeni ile geldim İstanbula 4 bucuk yil onceAyy belkide tanışıyoruz sen kaç dogumluydun canım
Hayırlı olsun dısler :) benım kızımın alt ıkı en ok dıslerı beyaz olalı coook uzun zaman oldu hatta sımdı ust en pn ve ust kopek dıslerı de beyaz oldu ve onları da kasıyor delı gıbı.. daha nezaman cıkıcak dısler merak edıyorum vallahıEvet canım önce alt ön iki diş çıkıcak çizik olcak sonra bi bakmışsın çıkmış bizim iki dişimiz var artıkkk
Seninkinide görelim canım:))Hepinize tek tek tesekkur ederm bebisler cok tatli ya :)
Battaniyede duruyosa o da iyi. Bizimki biz yemek yerken birimizin kucaginda olmak istiyor o kisi de genelde ben oluyorum :) ne yedigimden birsey anliyorum ne de doyuyorum :) hamilelik oncesi kilomun da altina indimCanım al benden de okadar :) gecen huzur vermedı aksam yemegınde mama sandalyesıne oturtup masaya aldık hanfendıyı ancak elıne verılen herseyı anında yere atıp bıdaha verene kadar ciyakladıgı ıcın yemek dln hakgetıre daha cok yoruldum. Masaya aldıgıma pısman da oldum yıne en ıyısı yerde battanıyeymıs :)
Canparkta secenek daha cok olur sanki canimKızlar ümraniye çarşı ortak nokta gibi biyerde mutlaka bulusalımm
Birden bire patlatıyorlar canım çıkarken biraz ateş ağrı oluyor umarım rahat atlatırsınız biz biraz rahatladık ama yine salyalar ve ağız kaşımalar devam ediyor diğer dişlere geçtik sanırım:)Hayırlı olsun dısler :) benım kızımın alt ıkı en ok dıslerı beyaz olalı coook uzun zaman oldu hatta sımdı ust en pn ve ust kopek dıslerı de beyaz oldu ve onları da kasıyor delı gıbı.. daha nezaman cıkıcak dısler merak edıyorum vallahı
Fark etmez canım uyarım hertürlü tek araba kullanıyorum haftaya anneme geçicem eger sizlere uyarsa bir kahve süper olur görüşmüş oluruz yüzyüze çok heycanlıı:))Canparkta secenek daha cok olur sanki canim
Benim bebeğimde 16 eylül doğumlu :) doktorumuz dün dişlere baktı daha zamanı ı var dedi. bizimde sanki ha çıktı ha çıkacak gibi duruyordu yada ben öyle sanıyordum :)Bebişleri diş çıkaran arkadaşlarım, bizimkinin alt damağı komple kabarmış bi de ara ara beyazlıklar var sadece orta kısımda değil ama yanlarda arkalara doğru da var beyazlıklar, böyle mi çıkıyor diş, normal mi?
Evet canım önce alt ön iki diş çıkıcak çizik olcak sonra bi bakmışsın çıkmış bizim iki dişimiz var artıkkk
Benim bebeğimde 16 eylül doğumlu :) doktorumuz dün dişlere baktı daha zamanı ı var dedi. bizimde sanki ha çıktı ha çıkacak gibi duruyordu yada ben öyle sanıyordum :)
Canim cok cok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinMerhaba kizlar biz persembe gunu memleketten donk ve hala evimize gidemedk hastanedyz oglm bronşit olms cok öksürüyo surekli hava vermeleri lazm baya tıkanmış gece atesi 40 a cikti cok panik oldm sabah da 39 du zor düşürldu pazrtesiye kadar hastanedyz insallah eski sagligna kavusur oyle evimze doneriz
Olur canim :)Fark etmez canım uyarım hertürlü tek araba kullanıyorum haftaya anneme geçicem eger sizlere uyarsa bir kahve süper olur görüşmüş oluruz yüzyüze çok heycanlıı:))
Bizimde perşembe aşımız var annem gelicek o gün inşallah sorunsuz atlatırız :) bizimki bu aralar ataklarda kuduruk. Valla doktor daha zamanı var diyince bende yıkıldım her gece huzursuzluk yaptığında he tamam çıkıcak diyordumAyyyy ne güzel, aynı gün doğmuşlarrr :) ama bizimkininde bu kadar beyaz değildi. Baya kabarmış alt damağı, bide beyazlaşmışta yani. Cuma günü aşımız var o zaman sorarım bende, inşallah daha zamanı var demez yıkılırım
gecmis olsun canımHepinize tek tek tesekkur ederm bebisler cok tatli ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?