• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba kizlar biz persembe gunu memleketten donk ve hala evimize gidemedk hastanedyz oglm bronşit olms cok öksürüyo surekli hava vermeleri lazm baya tıkanmış gece atesi 40 a cikti cok panik oldm sabah da 39 du zor düşürldu pazrtesiye kadar hastanedyz insallah eski sagligna kavusur oyle evimze doneriz

Süper olur ama hiç tek çıkmadım dışarı. Benim bebe de ağır, arabası da. Yapabilir miyim bilmiyorum.
Dün eşime biz oğlumla günlük yürüyüşlere çıkmak istiyoruz dedim. Akşam gelince beraber çıkarız dedi. :KK34:
Kanguru almadım taşıyamam diye ama bu buluşmalar için almalı galiba. Haberleşiriz yine canım
Bende tek hiç çıkmadım canım hele ki iki cocukla :) bebek arabasında güzel duruyor bizimki bakınıyor

Merhaba kizlar biz persembe gunu memleketten donk ve hala evimize gidemedk hastanedyz oglm bronşit olms cok öksürüyo surekli hava vermeleri lazm baya tıkanmış gece atesi 40 a cikti cok panik oldm sabah da 39 du zor düşürldu pazrtesiye kadar hastanedyz insallah eski sagligna kavusur oyle evimze doneriz
Çok çok geçmiş olsun canım. İnşallah kısa sürede iyileşir oğlun da eve geçersiniz.

Geçmiş olsun canım atlatır inşallah bir an önce

Evet canım benziyorlar ben dogma büyüme ümraniye de oturdum :) şuan evim gebze de ama sık sık annemde kalıyorum ümraniye devlet hastanesi ne yakın sayılırız öyle bilirsin belki o civarlarda oturan varsa mutlaka bi görüşme yapalım
Umraniye devlet hastanesine yakin akyakapark avm var orasi bize 10 dk :) ben gorusmeye gelirimmm

Bende canpark avm ‘ye yakınım. :KK24:

Kızlar bebişlerin hepsi çok tatlı maşaAllah. Bahtları da güzel olur inşaAllah vatanına anasına babasına hayırlı evlat olurlar. Kızlar düşünebiliyor musunuz birkaç yıl sonra okula başlayacaklar. Belki sınıf arkadaşı olucaklar kim bilir. Belki arkadaştan öte durumları olucak aşık olmak gibi mesela yada kanka. Dünya çok küçük.:KK74: :) :) ben de bizimkini koyayım birkaç saatliğine
Eveet ben de cok yakinim canparka :)
Bebisine de masalllaaah :nazar:

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah atlatır bir an önce

Bende canpark avm ‘ye yakınım. :KK24:

Kızlar bebişlerin hepsi çok tatlı maşaAllah. Bahtları da güzel olur inşaAllah vatanına anasına babasına hayırlı evlat olurlar. Kızlar düşünebiliyor musunuz birkaç yıl sonra okula başlayacaklar. Belki sınıf arkadaşı olucaklar kim bilir. Belki arkadaştan öte durumları olucak aşık olmak gibi mesela yada kanka. Dünya çok küçük.:KK74: :) :) ben de bizimkini koyayım birkaç saatliğine
Canım biz de Ümraniye ye yakınsayılıyız. Üsküdar Çengelköy de oturuyoruz. Havalar ısınınca bir buluşma ayarlayalım.

Canım çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canim allah şifalar versin

İnşaAllah ilaca gerek kalmaz canım. Benimkinin de aşırı kuruydu banyo sonrası hemen meme istediği için hiç bişey süremiyordum ilk zamanlar. Sürmeye başladığımdan beri artık yumuşacık. ben kremle losyonu karıştırıp sürüyorum.
En önemlisi banyo sonrası ilk 4dakikaymış. Yağı banyodan çıkar çıkmaz sürüp iyice vücuduna yedir istersen. İnşaAllah geçer.
hangi krem ve yağı kullanıyorsun canımm

Evet canım benziyorlar ben dogma büyüme ümraniye de oturdum :) şuan evim gebze de ama sık sık annemde kalıyorum ümraniye devlet hastanesi ne yakın sayılırız öyle bilirsin belki o civarlarda oturan varsa mutlaka bi görüşme yapalım
Bende ümraniyedeyim canım olabilir bende metrogarden alışveriş merkezinin orda oturoyorum .

Back
X