2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
benim adetlerim çok düzensiz 24 ten 31gune kadar her ay farklı oluyorum. belirti derken garip bir şekilde hafif mide bulantılarım oldu anlam veremedim veremedimi

hmm.. ay bende çatlicam meraktan ikide bir gidip test almak istemiyorum eczanede. geçen gün 2 tane almıştım meraktan yaptım onları. bugün yine eve giderken alsam mı acaba pazar günü yaparım belki

hmm.. ay bende çatlicam meraktan ikide bir gidip test almak istemiyorum eczanede. geçen gün 2 tane almıştım meraktan yaptım onları. bugün yine eve giderken alsam mı acaba pazar günü yaparım belki
bende çok merak ediyorum eczane uzak evime yakın olsa çıkıp alırım ama yine çıkmaz çünkü 11. gün bugün belli olmaz tahminimce. sizin belirtiler var mı

bende çok merak ediyorum eczane uzak evime yakın olsa çıkıp alırım ama yine çıkmaz çünkü 11. gün bugün belli olmaz tahminimce. sizin belirtiler var mı

sol göğüs ucumda dokununca sızlama gibi bişey var. onun dışında arada bir hafif kasıklarımda ağrı var o kadar

sol göğüs ucumda dokununca sızlama gibi bişey var. onun dışında arada bir hafif kasıklarımda ağrı var o kadar
birde benim dislerim fena ağrıyor zaten baktirmam gerek ama ihmal ediyorum. inanılmaz sizi ve ağrı oluyor. yani kendimde ekstra farkettim dış ağrısı çok su içmek bulantı son iki üç gündür üşüme ve kaşık batmasi

yaşadıkların inşallah gebelik belirtisidir canım

hayırlı ise inşaallah olur bu ay oğlum için çok istiyorum. sizin içinde hayirlisiyla gebelik vardır insaallah

ay inşallah. eve giderken test alacağım bende. ay valla meraktan akşam bile yapabilirim :/ çıkmazsa da boşa gidiyo hep testler. fazldan almakta ayıbıma gidiyo

Reactions: fml
tamam canım süper olur ne dicem benim değerim azmı sence yine kimyasal olurmu diye aklımda
Cnm her insanin beta hcg si degisiyor malesef o yuzden ona yorum yapamam onemli olan artarak devam etmesi aklına hiiç kötü şeyler getirme olacağı varsa zaten olur sen iyi düşün :)

Cnm her insanin beta hcg si degisiyor malesef o yuzden ona yorum yapamam onemli olan artarak devam etmesi aklına hiiç kötü şeyler getirme olacağı varsa zaten olur sen iyi düşün :)
aynen canım inşallah:)

Yarın sabahki testle netleştirerek inşaallaahhh bende eylül annesi olur aranıza katılırım yeni annişler bana da dua edin

Reactions: fml
Yarın sabahki testle netleştirerek inşaallaahhh bende eylül annesi olur aranıza katılırım yeni annişler bana da dua edin
Tabiki canım hiçbirimizin net değil rabbim hepimize nasip etsin inşallah eylül annesi olmayı

hs35 gözünüzaydın çok sevindim Allah sağlıkla kavustursun:) ben de eylül annesi olmayı planlıyordum ama kısmet değilmiş.

Cnm biz hep bir dolu bir boş yaptık bu haftaya kadar hep devam ettik
ANladım canım bende yarın gidiyorum doktora hem tiroit için hemde tekrar kan vericem pek hamile gibi hissetmiyorum açıkçası korkum var biraz bakalım hayırlısı artık ateş ölçüyorum sadece 36.2 falan çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…