• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
evet aağustos annesiyim ama sonuna denk geliyor 2 grubu da takip ederim artık :) senin de hayırlı olsun canım sağlıkla mutlulukla gelsinler inşallah meleklerimiz
Çok teşekkür ederim canım sağolasın:KK200:

Bende talibim eylül ayına. Nasip olursa hamile kalırsam kızım olursa adını eylül koyayim diyorum Allah nasip kısmet ederse daha çok yeni ama umutlu beklemek istiyorum

Bende oyle duaunuyoru
Bende talibim eylül ayına. Nasip olursa hamile kalırsam kızım olursa adını eylül koyayim diyorum Allah nasip kısmet ederse daha çok yeni ama umutlu beklemek istiyorum

Bendeee eylül adina bayılırım. Ayni seyi düşünmüşüz. Benimde bat 2ocak yilbasi günü test yapmayi dusunuyorum yeni yil hediyesi olsun eger hamileysem :))

• Beğen
Reactions: fml
Benimde bat 2 ocak inşallah ikimiz içinde hayırlı olur

Bendeee eylül adina bayılırım. Ayni seyi düşünmüşüz. Benimde bat 2ocak yilbasi günü test yapmayi dusunuyorum yeni yil hediyesi olsun eger hamileysem :))[/QUOTE]

Evet ya bende bekliyorum sabırsızlıkla dolmasını
Bu arada yarın ilk işim kan vermek olacak eğer değerim beni tatmin değerse face te grup açarım ordanda konuşuruz :anneadayı: fml fml

• Beğen
buralar henüz boş ama iki kişimiyiz sadece hs35 hs35

bende burdayım ama benimde belli bieşy yok henüz, meraktan evde test yaptım geçtiğimiz gün ama 5-6 gün varken yapmıştım. negatif çıkmıştı. 25-26 sı gibi adet bekliyorum o günlerde olmazsa bende tekrar tesr yapacağpım. yine yazarım yapınca :/

• Beğen
bende burdayım ama benimde belli bieşy yok henüz, meraktan evde test yaptım geçtiğimiz gün ama 5-6 gün varken yapmıştım. negatif çıkmıştı. 25-26 sı gibi adet bekliyorum o günlerde olmazsa bende tekrar tesr yapacağpım. yine yazarım yapınca :/
aa sahi canım seni unutmuşum inşallah hamilesindir nasıl duruyosun ben olsam yapardım test bu arada belirtin yokmu canım hiç

Evet ya bende bekliyorum sabırsızlıkla dolmasını
Bu arada yarın ilk işim kan vermek olacak eğer değerim beni tatmin değerse face te grup açarım ordanda konuşuruz :anneadayı: fml fml
tamam canım süper olur :halay:ne dicem benim değerim azmı sence yine kimyasal olurmu diye aklımda

aa sahi canım seni unutmuşum inşallah hamilesindir nasıl duruyosun ben olsam yapardım test bu arada belirtin yokmu canım hiç

canım ben salı günü (20 aralık) bi de perşembe günü (22 Aralık) test yaptım ama tek çizgi. :(

beklediğim adet günü 25-26 aralık.

o günlerden birinde tekrar yapacağım. sol göğüs ucumda dokununca sızlama gibi bişey var. onun dışında arada bir hafif kasıklarımda ağrı var o kadar :(

bende takip ediyorum ayın 25 26 sini bekliyorum. 29 kasım sat. 12sinde tek ilişki oldu 20sinde test yaptım negatifti. dayanamayıp alayım diyorum ama hamile değilsem pazartesine kadar bekleyeyim diyorum

bende takip ediyorum ayın 25 26 sini bekliyorum. 29 kasım sat. 12sinde tek ilişki oldu 20sinde test yaptım negatifti. dayanamayıp alayım diyorum ama hamile değilsem pazartesine kadar bekleyeyim diyorum

benim adet döngüsü 31 gün. bende meraktan iki gün arayla yaptım ama daha erken tabi. en erken beklenen adet gününde oluyor. ama bazı arkadaşlar 4-5 gün önceden öğrenmişler.

sizin herhangi bir belirti var mı?

benim adet döngüsü 31 gün. bende meraktan iki gün arayla yaptım ama daha erken tabi. en erken beklenen adet gününde oluyor. ama bazı arkadaşlar 4-5 gün önceden öğrenmişler.

sizin herhangi bir belirti var mı?
benim adetlerim çok düzensiz 24 ten 31gune kadar her ay farklı oluyorum. belirti derken garip bir şekilde hafif mide bulantılarım oldu anlam veremedim veremedimi

birde şu içen biriyim ama kana kana şu içtim bu hafta ve üşüyorum birde kaşık batması oldu ama adet zamanida olur mu bilmiyorum

Back
X