- 16 Aralık 2015
- 318
- 285
- 33
- 36
- Konu Sahibi angel5angel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım sağolasınevet aağustos annesiyim ama sonuna denk geliyor 2 grubu da takip ederim artık :) senin de hayırlı olsun canım sağlıkla mutlulukla gelsinler inşallah meleklerimiz
Aynen canım onlar çok ilerlemiştir diye düşünmüştüm aslında Orayada gidelim ozamanfml bizimde hem ağustosu hem eylülü takip etmemiz lazım aslında :)
canım test yaptınmı pozitifmi çıktı anlayamadım ?Daha çok yeni yumurtlamayi ovulasyon testi ile takip edip denedik bakalım inşallah herşey guzel olur hayırlı haberler alırız inşallah ay sonunda
Bende talibim eylül ayına. Nasip olursa hamile kalırsam kızım olursa adını eylül koyayim diyorum Allah nasip kısmet ederse daha çok yeni ama umutlu beklemek istiyorum
canım test yaptınmı pozitifmi çıktı anlayamadım ?
inşallah canımYok canım sadece denedik biz yumurta catladi zaman ilişki oldu olumlu olur inşallah
buralar henüz boş ama iki kişimiyiz sadecehs35
aa sahi canım seni unutmuşum inşallah hamilesindir nasıl duruyosun ben olsam yapardım test bu arada belirtin yokmu canım hiçbende burdayım ama benimde belli bieşy yok henüz, meraktan evde test yaptım geçtiğimiz gün ama 5-6 gün varken yapmıştım. negatif çıkmıştı. 25-26 sı gibi adet bekliyorum o günlerde olmazsa bende tekrar tesr yapacağpım. yine yazarım yapınca :/
tamam canım süper olurEvet ya bende bekliyorum sabırsızlıkla dolmasını
Bu arada yarın ilk işim kan vermek olacak eğer değerim beni tatmin değerse face te grup açarım ordanda konuşuruz![]()
fml
aa sahi canım seni unutmuşum inşallah hamilesindir nasıl duruyosun ben olsam yapardım test bu arada belirtin yokmu canım hiç
bende takip ediyorum ayın 25 26 sini bekliyorum. 29 kasım sat. 12sinde tek ilişki oldu 20sinde test yaptım negatifti. dayanamayıp alayım diyorum ama hamile değilsem pazartesine kadar bekleyeyim diyorum
benim adetlerim çok düzensiz 24 ten 31gune kadar her ay farklı oluyorum. belirti derken garip bir şekilde hafif mide bulantılarım oldu anlam veremedim veremedimibenim adet döngüsü 31 gün. bende meraktan iki gün arayla yaptım ama daha erken tabi. en erken beklenen adet gününde oluyor. ama bazı arkadaşlar 4-5 gün önceden öğrenmişler.
sizin herhangi bir belirti var mı?