- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
Canım bekle biraz daha olmadı başka doktora git bakalım başka doktor ne dicek.allah yardımcın olsun benim de sata göre geride mesala.ben adet bittikten sonra hamile kaldım kendimi biliyorum.bu yüzden geç döllenmeyi sorun etmedim.doktor bile son adetimi sormadı.kese ve çocuk ultrason a göre tam ilerliyor ona bakıyor.İnşallah canım benim sata göre bugün 8+3 ama ultrasyona göre henüz 7+0 bu yumurtlama günümle tutuyo ama doktor geç döllenme olabilir falan demedi hiç yani onlar direk olumsuz düşündüler
Canım gittinmi doktora sen kaç haftalık oldunKızlar Tuvalet e gittim az önce kan geldi birazdha öncede olmuştu kese etrafında kanama alanı var ve geçmemişti iğne vermedi doktor sadce jel kullanıyorum acile gideyimmi sizce
Ben iki farklı doktora gittim canım ama ikiside aynısını dedi bugğn gittiğim hala 6haftalıkto gelişmemiş canım doktor almamız gerekiyo dedi bugün alındıCanım bekle biraz daha olmadı başka doktora git bakalım başka doktor ne dicek.allah yardımcın olsun benim de sata göre geride mesala.ben adet bittikten sonra hamile kaldım kendimi biliyorum.bu yüzden geç döllenmeyi sorun etmedim.doktor bile son adetimi sormadı.kese ve çocuk ultrason a göre tam ilerliyor ona bakıyor.
Çok geçmiş olsun canım valla çok üzüldüm .umarım sana öyle güzel bir evlat verir ki bütün acılarını unutursun. Dualarım seninleBen iki farklı doktora gittim canım ama ikiside aynısını dedi bugğn gittiğim hala 6haftalıkto gelişmemiş canım doktor almamız gerekiyo dedi bugün alındı
Bak acini çok iyi anlıyorum ben 5 aylık bir kızımı bir oğlumu rahim ağzı genişliğinden dolayı erken doğum oldu kaybettim.beterin beteri vardır derlerya ben oklardanım işte.herseyini hissediyordum karnım çıkmıştı doğum yaptım ve kucağına alamadım ikisinide. Sütlerim akti ama çocuk yoktu kucağımda.ama allah bana sonra bir sıpa verdiki bütün acilarimi unutturdu o yüzden isyan etme geleceği umutla bekle. Dualarım seninleBen iki farklı doktora gittim canım ama ikiside aynısını dedi bugğn gittiğim hala 6haftalıkto gelişmemiş canım doktor almamız gerekiyo dedi bugün alındı
Kanaman yoksa ağrılar normal canım vücut alışmaya çalışıyodurArkadaşlar haftam 9+4.bugun sol kasigim sol kolumun altı ve sol dizim inen kalcamdan ağrı çok var dayanamıyorum. Benim gibi olan varmı başınıza geldimi
Üzme kendini canım belki de hayırlısı budur inş en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız unutma büyük bir imtihandayız hepimiz başka başka konularla sınanıyoruz Rabbim bizi affetsinBen iki farklı doktora gittim canım ama ikiside aynısını dedi bugğn gittiğim hala 6haftalıkto gelişmemiş canım doktor almamız gerekiyo dedi bugün alındı
Cevabın için çok tşk ederim canım.benim b12 vitamini eksikmiş ilaç verdi doktor.sen kacinci haftadasinKanaman yoksa ağrılar normal canım vücut alışmaya çalışıyodur
Ben bugün 5e girdim canım daha çok yeni dualaşalım inşCevabın için çok tşk ederim canım.benim b12 vitamini eksikmiş ilaç verdi doktor.sen kacinci haftadasin
İnan çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum canım Rabbim sabır versin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebeğin olur Allah'ın izni ile.Benimde bebeğimi aldılar dünvardır elbet bi hayr biz bilemeyiz Rabbim bilir
Amin cnm inşallah herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini. Çok zormus ama dua edip sabretmem lazmİnan çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum canım Rabbim sabır versin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebeğin olur Allah'ın izni ile.
Çok geçmiş olsun canım neden alındı pekiBenimde bebeğimi aldılar dünvardır elbet bi hayr biz bilemeyiz Rabbim bilir
Canımmmm cok üzüldüm Allah sabır versin en yakın zmnda olur inşallah yine cnm hayırlısı olsun hakkındaBenimde bebeğimi aldılar dünvardır elbet bi hayr biz bilemeyiz Rabbim bilir
Sağol cnm kalbi durdu mucizeminÇok geçmiş olsun canım neden alındı peki
Amin cnm çok zor kavuştum ama elden bişey gelmiyor herşeyin hayırlısıCanımmmm cok üzüldüm Allah sabır versin en yakın zmnda olur inşallah yine cnm hayırlısı olsun hakkında
Canim inan okuyunca cok sasirdim ve cok uzuldum.rabbim sabir versin.ama vardir bundada bi hayir.demekki saglikli bi gebelik degilmis.ama pes etme sakin.bak rabbim mucizeleri hic ummadigimiz anda veriveriyor.en kisa zamanda tekrar yasatsin bu duyguyu sanaBenimde bebeğimi aldılar dünvardır elbet bi hayr biz bilemeyiz Rabbim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?