• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Kızlar neden farklı sayfalarda yazısıyoruz aralık annelerıne gelmıyorsunuz ?

Canım niye alttan bakoyır bana hic alttan bakılmadı 9+1im
Canım neden bilmiyorum ama 3 gebelik bitirdim buda 4uncu.butun hamileliklerimde altdan bakıldı.daha iyi görmek için demişti doktor.belli bir zamandan sonra üstten bakılıyor hep.valla bende durum böyle. Zaten zararı da olmuyor.sadece rahim ağzına bi alet var onu dokunduruyor o kadar.

Valla benimki bi garip. Istahim yok midem bir garip. Bulanti kusma yok ama cok sukur. Etten biraz tiksindim mesela, az yiyebiliyorum. Istahim az ama yiyebiliyorum da bir yandan. Tarif edemiyorum yani bir garip :)
Aynen benimde :) Benimde bulantım kusmam olmadı. Yemiş olmak için yiyorum iştahım çok yok. Tatlıyı çok severim ama canım hiç istemiyor :)

Benimde çok şükür yerinde iştahım. Ama gaz yapacak birşey yedimmi reflu oluyor o çok zorluyor.birde gaz attıktan sonra kasiklarim yaniyor. Dün belimin ağrısından yatamadım.meyve yemeyen bir insan olarak meyveye başladım. Buda en iyi yani benim için hamileliğin

Kızlar Tuvalet e gittim az önce kan geldi biraz:( dha öncede olmuştu kese etrafında kanama alanı var ve geçmemişti iğne vermedi doktor sadce jel kullanıyorum acile gideyimmi sizce :(

Back