2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Bende henüz bebeği görüp duyamayanalrdanım normalde yarın gidecem ama ben 2 gün daha bekleyip Pazartesi gitmek istiyorum 1 gün bile farkedermiş. Ozamnda 7+4 olacağim inş dua edin banada
Bende yarına randevu aldım.daha 6. Haftamdayım.Bakalım neler söyleyecek.inşallah iyi şeyler duyarız.sağlıkla haberlerini alırız

Bende henüz bebeği görüp duyamayanalrdanım normalde yarın gidecem ama ben 2 gün daha bekleyip Pazartesi gitmek istiyorum 1 gün bile farkedermiş. Ozamnda 7+4 olacağim inş dua edin banada
Doktorun sana ne dedi peki bana olumsuz konuştu duyulmasıyla ilgili kürtaj dedi hatta

Doktorun sana ne dedi peki bana olumsuz konuştu duyulmasıyla ilgili kürtaj dedi hatta
Yok cnm benm gittim de 6+2 deydim bana demşti büyük ihtimalle görmeyiz diye gittimde kese bıyu 12.73 mm büyümüş tü bide o gün yolk kesesi gördük ilk defa bana hafta gel bakalım dedi sadece bebeği görmek için gitmemiştim ben kese büyümüşmü diye gel bakalım demişti. Pazartesi gidecm bakalkm ilk defa

Ben 6+3teyim bebek var kalp atışı yok dedi büyük ihtimal benimki farklı bişey

Ben 6+3teyim bebek var kalp atışı yok dedi büyük ihtimal benimki farklı bişey
Bilmiyorum cnm hani yanlış bşy söylemeyim şimdi de benm zaten hesabımla o uymuyo geç döllenme durumu 1 hafta geri gibi canını sıkma ne zamn gideceksin bidaha

Bi hafta sonra gidicem işte
Anladım cnm geç duyulabilir sorun yapma ben de ilk gittim de herkesin yorumuna baktım fln 6 haftanın içinde görmüşlerde kalp atısını da duymuşlar fln nasıl kafama taktım bnm neden yok diye boşuna taktım ki doktor bana demişti yani görmeyiz diye ben karınmdan bakılıyo çnki hiç alttan bakmadı bi sorun yok denildi zate sende canını sıkma herşeyin hayrlısı olsun inş duyarsın bizede haber verirsin :)

Ben de varım.. :)

Ben de kalp atışını duyamadım arkadaşlar; ilk kontrolüme 2 gün önce 5+5 te gittim. Doktor iki hafta sonra yine gel dedi kalp atışlarını duymak için..Ama boyunun normal olduğunu söyledi 5+5 için..gelişimi normal yani çok şükür..

Herkesin bir olmayabilir tabi..Olumlu düşünelim olumlu olsun; bebişlerimizi strese sokmayalım :)

Ve dilerim Allah kucağımızda da gösterir sağlık sıhhatle ve vakti geldiğinde inşallah

Ben de az önce doktordan geldim. 2 saat önce siyah gibi kanamam oldu böyle çok az sülük gibi parça vardı. Dr kalp sesini duyamadi kürtaj yapalım dedi %90 düşük yapıyorsun dedi cumartesi tekrar gidicem tabi kanama artarsa yarın gidicem. Yarın tam 6 hafta olacaktı ben biraz beklemek istiyorum sonuçta geç duyanlar da olmuş. Bir umut işte...

Daha önce duyulmuş muydu kalp atisi

Kızlar herkese merhaba, dün kontrolümüz vardı. 8+3 tam günündeyiz her şey normal görünüyor. Ama benim takıldığım kendimle ilgili bir nokta var. Ben 2 senedir fazladır bebek için tedavi ilaçlar vs derken çok kilo aldım. 1.65 boyum 80 kiloyum Henüz hiç kilo almadım hatta 2 kilo düşüyo geri cıkıyo gibi oluyo. Demem o ki. Kilo almadan hamileliği bitiren oldu mu hiç? Ya da böyle bişey mümkün mü? Sizlerin boyu kilosu nasıl?

Bulantısı olanlar alamıyor uzun süre ama ben daha şimdiden 1,5 kilo aldım hiç bulantım kusmam olmadı çok hızlı gidiyorum ben. Hiç almadan nasıl olur ki acaba .

Bulantısı olanlar alamıyor uzun süre ama ben daha şimdiden 1,5 kilo aldım hiç bulantım kusmam olmadı çok hızlı gidiyorum ben. Hiç almadan nasıl olur ki acaba .
Ya benim zaman zaman mide yanmam çok oluyor. O zamanlar su bile içemiyorum. O ara işte iki kilo git gel oluyo. Üstüne hiç eklenmedi ama zaten çok kilom eklenmemesi de lazım

Merhaba canim. Oncelikle saglikla gecsin insallah. Kilo almadan hamilelik bitirmek pek mumkun degil bildigim. Her aya 1 kg, son aylarda azcık daha ustuyle 10-15 kg arasi olabilecegini duymustum. Ama bunun icin de dikkat etmek lazim tabii. Bir arkadasim diyetisyene gidip ona uyarak dikkat etti. Bolca yuruyus yapti hamileligi boyunca. Dikkat edersek saglikla ve az kiloyla tamamlariz insallah.

Bende kilolu hamile kalmstm simdide midem bulansada istediklerimi yiyorum yuruyurste yapmaya calisiyorum birazcik insallah herseylerimiz yolunda gider hepimi hayirlisiyla evlatlarimizi kucaklarimiza aliriz sağliklica .. birda whatsapp grubu acalimmi ilk hamileliğimde kadinlar klubundeki kizlarla oyle yapmistik :)

bende açmaya çalıştım ama olmadı malesef. açacaksanz numaramı verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…