- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Üzme kendini canım senin elinde olan bir şey değil inş en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırızSağol cnm kalbi durdu mucizemin
Amin cnm çok zormuş ben ona hemen baglanmisim bile bir sürü hayallerim vardı ona dair ama zamanı değilmiş demekkiCanim inan okuyunca cok sasirdim ve cok uzuldum.rabbim sabir versin.ama vardir bundada bi hayir.demekki saglikli bi gebelik degilmis.ama pes etme sakin.bak rabbim mucizeleri hic ummadigimiz anda veriveriyor.en kisa zamanda tekrar yasatsin bu duyguyu sana
Inşallah cnm yoruldum ama asla pes etmicem ;(Üzme kendini canım senin elinde olan bir şey değil inş en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız
Merhaba, bende 9+4 haftalık hamileyim. Tedbir amaçla doktorum bana da progestan verdi ve ben de progestan, demir hapı , folik asit ve mide bulantı ilacı kullanıyorum. Git gide kilo vermeye devam ediyorum ve bu benim için sıkıntı yaratmaya başladı. İdrar testinde keton diye bir şey var . O bende (+++ ) çıktı. Ketonun negatif olması gerekiyormuş,artık yağ yakmaya başlamışım. Doktor hastane de yatman gerekiyor, negatife düşürmeliyiz, durumun ciddiyetinin farkında değilsiniz falan diyerek bayağı bir korkuttu. O gün sadece gündüz 1 litrelik serum takıldı ve birkaç saat kaldım. En az 4 gün kalmalıymışım.... Bana kabul etmediğime dair kağıt imzalattı. Ben kusma ve mide bulantısı yönünden bayağı zorlanıyorum.Merhaba kızlar inşallah ben de aralık annesi olucam 8 haftalık hamileyim 6cm miyonum var oyüzden düşük tehlikem var progestan kullanıyorum vajinal çok zorlanıyorum bu şekilde kullanan var mı .?
canım şuan ayni durumdayız 3 kilo verdim bu gidişle bende yatacağım hastaneyeMerhaba, bende 9+4 haftalık hamileyim. Tedbir amaçla doktorum bana da progestan verdi ve ben de progestan, demir hapı , folik asit ve mide bulantı ilacı kullanıyorum. Git gide kilo vermeye devam ediyorum ve bu benim için sıkıntı yaratmaya başladı. İdrar testinde keton diye bir şey var . O bende (+++ ) çıktı. Ketonun negatif olması gerekiyormuş,artık yağ yakmaya başlamışım. Doktor hastane de yatman gerekiyor, negatife düşürmeliyiz, durumun ciddiyetinin farkında değilsiniz falan diyerek bayağı bir korkuttu. O gün sadece gündüz 1 litrelik serum takıldı ve birkaç saat kaldım. En az 4 gün kalmalıymışım.... Bana kabul etmediğime dair kağıt imzalattı. Ben kusma ve mide bulantısı yönünden bayağı zorlanıyorum.
Çok geçmiş olsun canım. Seninle aynıydı doğum zamanımız. bende kasim ayında ilk kaybımi yaşadım.O yuzden hep tedirginim.Rabbimin mucizesi boldur inş en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın. Kanamam mi oldu nasıl anladinizBenimde bebeğimi aldılar dünvardır elbet bi hayr biz bilemeyiz Rabbim bilir
Evet 16 aralık silmeye bile elim varmıyor halaÇok geçmiş olsun canım. Seninle aynıydı doğum zamanımız. bende kasim ayında ilk kaybımi yaşadım.O yuzden hep tedirginim.Rabbimin mucizesi boldur inş en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın. Kanamam mi oldu nasıl anladiniz
Çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldümEvet 16 aralık silmeye bile elim varmıyor halainşallah cnm sende inşallah saglkla kucağına alırsın hep aynısı olcak diye birşey yok bu sefer sağlıkla gider sonuna kadar inşallah. Benm kese etrafında kanama alanım vardı 6.haftda biraz kan geldi öyle öğrendim snra çarşamba günü çok az peceteye silince kan gelmişti bende icim rahat etsin diye doktora gittim ve bebegimin kalp atışını durduğunu öğrendim
Evet 16 aralık silmeye bile elim varmıyor halainşallah cnm sende inşallah saglkla kucağına alırsın hep aynısı olcak diye birşey yok bu sefer sağlıkla gider sonuna kadar inşallah. Benm kese etrafında kanama alanım vardı 6.haftda biraz kan geldi öyle öğrendim snra çarşamba günü çok az peceteye silince kan gelmişti bende icim rahat etsin diye doktora gittim ve bebegimin kalp atışını durduğunu öğrendim
tekrardan geçmiş olsun Allah ım sabır versin canimEvet 16 aralık silmeye bile elim varmıyor halainşallah cnm sende inşallah saglkla kucağına alırsın hep aynısı olcak diye birşey yok bu sefer sağlıkla gider sonuna kadar inşallah. Benm kese etrafında kanama alanım vardı 6.haftda biraz kan geldi öyle öğrendim snra çarşamba günü çok az peceteye silince kan gelmişti bende icim rahat etsin diye doktora gittim ve bebegimin kalp atışını durduğunu öğrendim
Valla bende oyleyim canim.arada karnim agriyo.bulantilarim vardi onlarda gecti.bunlari hep kotuye yoruyorum.oysaki bugun kontrolum vardi ve minnagim cok iyimis.kollari bacaklari olusmaya baslamis.cok tuhaf bi duyguydu ya.galiba biz bu vesveselerle doguma kadar gidicez..Kızlar yarın 11 inci haftaya girecem. Doktora randevu aldım kontrol için. Bu aralar nedense karnında bebegin kalbi durmuş annelerin yorumlarına takıldım. Sanki benimde böyle birşey olacak gibi oysaki hiç bir kötü belirtim yok. Niye böyle oluyorum. Sizdede benzer bir durum varmı yoksa bende mı bir anormallik var.
Demekki bu anormallik değil annelik içgüdüsü valla elimden gelse bebeği çıkarıp dışarda büyütücem. Yarın benimde kontrol günüm. İnşallah bir problem cikmazValla bende oyleyim canim.arada karnim agriyo.bulantilarim vardi onlarda gecti.bunlari hep kotuye yoruyorum.oysaki bugun kontrolum vardi ve minnagim cok iyimis.kollari bacaklari olusmaya baslamis.cok tuhaf bi duyguydu ya.galiba biz bu vesveselerle doguma kadar gidicez..
Valla bende oyleyim canim.arada karnim agriyo.bulantilarim vardi onlarda gecti.bunlari hep kotuye yoruyorum.oysaki bugun kontrolum vardi ve minnagim cok iyimis.kollari bacaklari olusmaya baslamis.cok tuhaf bi duyguydu ya.galiba biz bu vesveselerle doguma kadar gidicez..
Amin cnm çok zormuş ben ona hemen baglanmisim bile bir sürü hayallerim vardı ona dair ama zamanı değilmiş demekkiicimde kocaman bi boşluk oldu inşallah bunuda atlaticam sabretmek zorundayım
Amin cnm Rabbim herkese saglkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dedgin gbi olur Rabbim dualrmi kabul ederAllah sabirlar versin canim, cok uzuldum ben de okuyunca. Gercekten hep soyleniyor ya vucudunuza guvenin, saglikli gebeligi surdurur vucudunuz ama saglikli degilse o zaman dusuk olur diye. Ve cevremde bu durumu yasayan herkes cok kisa sure sonra yeniden hamile kalip saglikla da dogurdular. Vucudun toparlasin, saglikla gelecektir mucizen insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?