2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

canım şuan ayni durumdayız 3 kilo verdim bu gidişle bende yatacağım hastaneye
merhaba canım öncelikle kuzun hayırlı olsun İnşallah seni kürtaj topiğinde görmüştüm şubat ayında benimde başımdan kürtaj geçti sorum şu ki ne zaman başladınız bebek yapmaya ve nezaman sonuç aldınız çok kısa zaman aralığı var merak ettim bende düşünüyorum artık ama olur olmaz endişesi işte bendekide

merhaba Aralık anneleri, her şeyi yolunda mı, var mı bir şikayetiniz. birbrimize destek olsak çok iyi olur :) kimler kontrole ne zaman gidecek gidenlerin nasıl geçti paylaşırsanız motivasyon için iyi olur :)

Bugün ikili test için gittim ben kontrole. Ense kalınlığı normal çıktı ama kan testiyle beraber sonuç haftaya çıkacak çok sabırsızlanıyorum açıkçası hiç sevmiyorum sonuç beklemeyi.

merhaba Aralık anneleri, her şeyi yolunda mı, var mı bir şikayetiniz. birbrimize destek olsak çok iyi olur :) kimler kontrole ne zaman gidecek gidenlerin nasıl geçti paylaşırsanız motivasyon için iyi olur :)
Valla benim karnim cikmaya basladi canim.simdiden sanki nefes alamiyorum.2.5 kilo aldim simdiye kadar.gecen gun kontrolum vardi.doktorum buyuk ihtimal erkege benzetti.umutlanmayin dedi ama benim kocis kaptirdi bile kendini:))

Valla benim karnim cikmaya basladi canim.simdiden sanki nefes alamiyorum.2.5 kilo aldim simdiye kadar.gecen gun kontrolum vardi.doktorum buyuk ihtimal erkege benzetti.umutlanmayin dedi ama benim kocis kaptirdi bile kendini:))

ne güzel allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. benim karnım büyükü ama sanırım kabızlıktan yoksa zaten göbkliyim hemen belli olmaz
ben de bu hafta sonu gideceğim kontrole genetik test yaptırmıştım o sonuçlanınca göreceğiz ben de bekliyorum ve beklemek çoook zor

Benim artık 5 kiloya ulaşmıştı. Geçen hafta hastanede 4 gün yattım. Serum tedavisi artı ilaç tedavisi uygulandı. Şimdi de bir hafta raporluyum.

çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarsınız. ama unutmayın az kaldı bu durumların geçmesine, içinizden hep tekrarlayın geçecek diye ve devamında güzel bir bebek gelecek :)

Kabızlık sorunu yaşayan var mı?

ben feci kabızım kayısı kompostosu, kuru erik , neler denedim ama olmadı. en sonunda çok kabızsam yarım fincan zeytinyağı içiyorum ( 1 fincan içince 10 dk sonra wc ye gidiyorum ama karın ağrısı yapıyor ) bunun dışında unutmazsam her sabah 2 yemek kaşığı saf zeytinyağı içiyorum o rahatlatıyor , öneririm :)

Merhaba canım benimde yarın kontrol ikili tarama testi yapılacak.birde belki cinsiyetini söyler diye umut ediyorum.her şey yolunda çok şükür en azından öyle biliyorum bakalım yarın öğrenicez

Ben de ikili tarama testi gununu bekliyorum. Aslinda bugun 10+1 deyim ama ultrasona gore 9+5 falan diye say demisti doktor. Haftaya cuma gidicem insallah teste ben de. Bircok kisi cinsiyeti de soyleyebilir doktor diyor ama kesin olmaz tabii diyor. Ben de 1.5-2 kg kadar aldim en basta, oyle de kaldi simdilik. Hayirlisi hepimizin hakkinda insallah.

Genetik testi nerede yaptırdınız acaba? Ülkemizde genellikle sadece 2li test yapılıyor ve ardından gerekirse amniyosentez. Genetik test hem kesin sonuç veriyor hem de tamamen zararsız. amniyosentez riskli... Bu durumda cinsiyetini de şimdiden öğrenebileceksiniz herhalde?

Evet genetik test daha kesin sonuç veriyor, bir de yaş riskim var benim 37 yaşındayım ve mecburen bunu yaptırdım. bir de artık amniyosentez riskli ve o riski göze alamam allahım korusun ya düşüğe sebep olsak. tabi bu benim evhamım ama doktorum da önerdi bana. ben triscreen test yaptırdım kanlar londra ya gidiyor genesis genetics de bakılıyor. zaten bunların hepsi birbirine benzer. risk grubundaysanız öneririrm size de :)

bir de arkadaşlar yavaş yavaş karnımız büyümeye başlayacak hangi çatlak kremini önerirsiniz

Kızlar slm. Bende geçen hafta kontrole gittim 10 hafta bitti. Ama doktor ikili testi yapmadı. 12. hafta tekrar gideceğim test için. Ultrasyonda bebeğimi gördüm. İcerde hop hop hopluyordu. Doktor çok sağlıklı dedi. 12. Hafta cinsiyeti soylermi ki

Merhaba Crazy90 senin adına çok sevindim ben de bugün kontrole gidiyorum inşallah ben de hareket ettiğini görürüm :)
Cinsiyeti de özellikle erkekse anlayabiliyorlar ama bebeğin duruşuna bağlı

benim de genetik testim sonuçlanmış dün aradılar herşey güzel çıkmış. cinsiyet de belli oluyor ama sadece doktora mail atıyorlarmış bugün kontrole gidince söyleyecek, sağlıklı olsun da bizim için fark etmiyor :) bugün ense kalınlığı da bakılacak mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…