AAA çok iyi olmuş nasıl göndericem numarayı tarif edermisin canımAciyorum o zaman kızçeler :) numaralar özelden isteyen annelerimiz buyursun :)
Canım neden bilmiyorum ama 3 gebelik bitirdim buda 4uncu.butun hamileliklerimde altdan bakıldı.daha iyi görmek için demişti doktor.belli bir zamandan sonra üstten bakılıyor hep.valla bende durum böyle. Zaten zararı da olmuyor.sadece rahim ağzına bi alet var onu dokunduruyor o kadar.Canım niye alttan bakoyır bana hic alttan bakılmadı 9+1im
Canım durumun ne oldu merak ettim.İnşallah canım ama doktor umutsuz konuşunca bütün umutlarım bitti
Kızlar neden farklı sayfalarda yazısıyoruz aralık annelerıne gelmıyorsunuz ?
Kızlar iştah durumlarınız ne alemde?
Biz konusuyoruz bir sıkıntı yok gayette eğlenceli .Ben de aynen burada kalmaktan buradan konusmaktan yanayim
Sizin tercihiniz :)Ben de aynen burada kalmaktan buradan konusmaktan yanayim
Aynen benimde :) Benimde bulantım kusmam olmadı. Yemiş olmak için yiyorum iştahım çok yok. Tatlıyı çok severim ama canım hiç istemiyor :)Valla benimki bi garip. Istahim yok midem bir garip. Bulanti kusma yok ama cok sukur. Etten biraz tiksindim mesela, az yiyebiliyorum. Istahim az ama yiyebiliyorum da bir yandan. Tarif edemiyorum yani bir garip :)
Sizin tercihiniz :)
Bendede oluyor canim aradaKızlar bisey sorcam benm su gnu akintim geliyor arada bu normal mi acaba benm gbi olan varmi
Yarın gidicem canım doktora ama ben geçen hafta ertesi gün bi doktora daha gittim o da aynı şeyleri söyledi yarın gidicem son kez baktırıcam ama alıştırdım kendimi büyük ihtimalle kürtaj olucamCanım durumun ne oldu merak ettim.
Canım ya inş yarın hayırlı haberler alırsın.merak ediyorum seniYarın gidicem canım doktora ama ben geçen hafta ertesi gün bi doktora daha gittim o da aynı şeyleri söyledi yarın gidicem son kez baktırıcam ama alıştırdım kendimi büyük ihtimalle kürtaj olucam
İnşallah canım benim sata göre bugün 8+3 ama ultrasyona göre henüz 7+0 bu yumurtlama günümle tutuyo ama doktor geç döllenme olabilir falan demedi hiç yani onlar direk olumsuz düşündülerCanım ya inş yarın hayırlı haberler alırsın.merak ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?