10.haftada duyanlar var.moralini bozma zaten kesin duyulmadı haftası 8.haftaMerhaba ben sata göre 7+4deyim. Bugün kalp atışı in randevum vardı ama doktor bebek var kalp atışı yok dedi umutsuz konuştu bi hafta sonraya randevu verdi moralim çok bozuk
Doktor çok olumsuz konuştu duyulması gerekiyodu çok zor bi ihtimal haftaya da duyulması ultrasyona göre 6+3teymişim10.haftada duyanlar var.moralini bozma zaten kesin duyulmadı haftası 8.hafta
Doktorun olumsuz konuşması çok üzdü beni duyulması gerekiyodu çok zor bi ihtimal falan deyince yıkıldımI irmak581 inşallah duyarsın kalp atışını canım. Moralini bozma. 1 hafta sonra başka doktora görün bence. Kimilerine yok dedilerde iki gün sonraki kontrolde attığını gördüler. Üzülmek strese girmek yok Allah yardımcın olsn inşallah duyarsın bi kaç güne bende gideceğim inşallah bende duyarım Allah hepimize yardım etsin
Sen o doktora ne bakıyosun ya. Benim doktorum gözümün içine baka baka neler söyledi birr bilsen.... 6 haftalıkken zor zaten kime sorduysam 7-8 haftalarda duyduğunu söylüyor 9 bile var... Vajinal ultrason ile mi baktı?Doktorun olumsuz konuşması çok üzdü beni duyulması gerekiyodu çok zor bi ihtimal falan deyince yıkıldım
Kesinlikle öyle :) Benim 10 gündür mide bulantılarım çok fazla arttı ve kusmalarım başladı. Pazar günü en son serum takılmıştı ama pek faydasını göremedim. Doktorum 3. ilaca döndü. Dün ONZYD adlı ilacı verdi. Hamilelerde kullanıyoruz dedi ama yan etkileri var mı yok mu bilemiyorum.Gözün aydın cnm
Bebişlerimiz iyi olsunda biz ilaç içelim
Yok hayır üstten baktı inşallah duyarım haftaya başka bi doktora gidicem zatenSen o doktora ne bakıyosun ya. Benim doktorum gözümün içine baka baka neler söyledi birr bilsen.... 6 haftalıkken zor zaten kime sorduysam 7-8 haftalarda duyduğunu söylüyor 9 bile var... Vajinal ultrason ile mi baktı?
Karından nasıl bakmış şuan zaten duyulmaz korkma sen. Emin ol duyacaksın Allahın izniyle. Bak müjdeyi o mutluluğu yazacaksın buraya da anlaşıldı mı. Üzülmek yokkkYok hayır üstten baktı inşallah duyarım haftaya başka bi doktora gidicem zaten
Ben de öyleyim hatta kilo bile verdim. Hiç birşey yiyemiyorum aynı zamanda koku hassasiyeti de oluştu. Bulantı da kusma da öyle ki kusmalarımı tutamıyorum ve her yerde kusuyorum. Doktorum bunların iyi belirtiler olduğunu , içimde canlının olduğunu ve normal olduğunu söyledi. Benim için zor geçen bir 10 gün oldu. 6.- 7. haftadan sonra başlıyormuş bulantılar. Söylediklerine göre %15 inde bulantı, kusma gibi belirtilerde olmayabiliyormuş. Sonuçta herkesin bünyesi farklı bazılarında da 9 ayda da bulantılar sürebiliyormuş.Ben de kalp atisi icin gun sayanlardanim kizlar, ptesi gidicem insallah kalp atisini duymayaAllah'im saglikla kismet etsin hepimize insallah. Bende bulanti kusma yok cok sukur, yogun calisiyorum olsa cok zorlanabilirdim. Ama istahsizlik var bir garip halde midem. Boyle olan var mi ki?
Ay inşallahKarından nasıl bakmış şuan zaten duyulmaz korkma sen. Emin ol duyacaksın Allahın izniyle. Bak müjdeyi o mutluluğu yazacaksın buraya da anlaşıldı mı. Üzülmek yokkk
Merhaba canım bu değer çok normal.ne güzel işte hamilesin.kutlarim seni hayırlı olsun.bir an önce doktora git bebeğini görmeyeBende bugün hcg verdim ilk defa.9000 lerde çıktı.
Benimki hala alttan bakıyor 8+3.alttan bakması herşeyi tam olarak görmesi lazım.birde sana şunu soylicem sen 6+2 de duyamadini söylüyorsun. Ben 6+5ken duydum.o aradaki bir günün bile farkı oluyor.o yüzden hiç üzülme bu gittiğinde duyacagindan eminim canım.bizede haber etYok hayır üstten baktı inşallah duyarım haftaya başka bi doktora gidicem zaten
İnşallah canım teşekkürler.fırsat bulur bulmaz gidicam.Merakla bekliyorum keseyi,bebeğimi,kalp atısını görmeyi.Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallahMerhaba canım bu değer çok normal.ne güzel işte hamilesin.kutlarim seni hayırlı olsun.bir an önce doktora git bebeğini görmeye
O ilacı kullanan biri vardı bu sitede çok faydasını görmüş inşallah sende görürsün cnmKesinlikle öyle :) Benim 10 gündür mide bulantılarım çok fazla arttı ve kusmalarım başladı. Pazar günü en son serum takılmıştı ama pek faydasını göremedim. Doktorum 3. ilaca döndü. Dün ONZYD adlı ilacı verdi. Hamilelerde kullanıyoruz dedi ama yan etkileri var mı yok mu bilemiyorum.
İnşallah canım ama doktor umutsuz konuşunca bütün umutlarım bittiBenimki hala alttan bakıyor 8+3.alttan bakması herşeyi tam olarak görmesi lazım.birde sana şunu soylicem sen 6+2 de duyamadini söylüyorsun. Ben 6+5ken duydum.o aradaki bir günün bile farkı oluyor.o yüzden hiç üzülme bu gittiğinde duyacagindan eminim canım.bizede haber et
İnşallah canım ama doktor umutsuz konuşunca bütün umutlarım bitti
Canım niye alttan bakoyır bana hic alttan bakılmadı 9+1imBenimki hala alttan bakıyor 8+3.alttan bakması herşeyi tam olarak görmesi lazım.birde sana şunu soylicem sen 6+2 de duyamadini söylüyorsun. Ben 6+5ken duydum.o aradaki bir günün bile farkı oluyor.o yüzden hiç üzülme bu gittiğinde duyacagindan eminim canım.bizede haber et
ben 6 haftalıkken yani geçen hafta dr vajinadan bakalım ki görebilelim daha kalp atışı için çok küçük dedi. alttan baktı ritmi ekrana yansıdı sadece. çok erken konuşmuş.böle olumsuz konuşan drları da anlamıorumDoktor çok olumsuz konuştu duyulması gerekiyodu çok zor bi ihtimal haftaya da duyulması ultrasyona göre 6+3teymişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?