Canim ilk gebeliğimde sürekli kusuyordum kac kez hastabede yattn serum yedim ama ilac hic icmedim suanda oluyor bulantilarm arada cikaryorm ama ilac icmemeye calsyorm ilaz yerine leblebi cubuk kraker ayran sabah kalktiginda direk ekmek atabilirsin ağzina insallah gecer kisa surede rabbim hepimizin yardimcisi olsunBen bulantidan kafami kaldiramiyorum..
Cok zorda kalmadikca yine icmemeye calis canim sennbulantıdan çalışamıyordum arkadaşlar metpamıt adında bi ialç aldım eczaneden.hamilellerin kullanımına uygyndur yazıyordu.içtim ve bugün çok iyiyim.yemek yedim karnım bile acıkıyor
benm vardiyalı çalışmama rağmen çalışma saatlerimde herhangi bi değişiklik olmadı.Arkadaşlar aranızda özel sektörde çalışan var mı özel hastanede çalışıyorum çalışma saatlerim hafta içi dört buçukta çıkış cts günlerine ama bir karar veremediler iki ya da dört olacak galiba böyle olan var mı
Şimdi aradım 170 ı haftalık 45 saat çalışmak gerekiyormuş senin neden vardiyalı açıklama yaptılar mi normal mi yanibenm vardiyalı çalışmama rağmen çalışma saatlerimde herhangi bi değişiklik olmadı.
haftalık 45 sa çalışıorum zaten. biizm vardiya en geç gece 01.00 de bitiyor. tam olarak gece vardiyasına girmediği için düzenleme 6. aydan sonra yapılacakmış.açıkçası bende sabahları kötü olduğum için gece vardiyasına gelmeyi istiyordum.o yüzden çok üstüne gitmedimŞimdi aradım 170 ı haftalık 45 saat çalışmak gerekiyormuş senin neden vardiyalı açıklama yaptılar mi normal mi yani
Bende bugün hcg verdim ilk defa.9000 lerde çıktı.Slm kızlar nasılsınız.nasil gidiyor.ben bugün 8+3 oldum.dun doktora gittim herşey yolundaymış.sizde ne var ne yok.
Bende bugün hcg verdim ilk defa.9000 lerde çıktı.Slm kızlar nasılsınız.nasil gidiyor.ben bugün 8+3 oldum.dun doktora gittim herşey yolundaymış.sizde ne var ne yok.
o zamn konuş insan kaynaklarıyla hamileler haftada 45 saatten fazla çalıştırılamaz ve mesaiye kalamazlarAnladım canım bizim iş yerindeki hamileler cts günü iki ye kadar çalışıyorlar bana dört buçuk dediler o yüzden kafami karşti 45 saat olması için cts öyle olması gerekiyor bana dedikleri gibi
İnşallah kalp atışını da duyarsın.Bozma moralini.daha geç duyabilenlerde varMerhaba ben sata göre 7+4deyim. Bugün kalp atışı in randevum vardı ama doktor bebek var kalp atışı yok dedi umutsuz konuştu bi hafta sonraya randevu verdi moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?