Ben de keseyi cuma günü gördüm ama kalp için 3 Hafta sonra gel dedi canimKalp atışını duyan var mı keseyim gördüm ama kalp atışı için doktor 3 mayısta gel dedi içim rahat edemedi daha önce duyulmaz mi
Keseye göre 5 haftalık dedi doktor ama adet tarihime göre 7 haftalık çıkıyorKeseye göre kaç haftalık bebis...Bende göremedim6 hafta 1gunde
Of ya bu bekleyiş beni çok tedirgin ediyor mübarek kandil gecesi hürmetine inşallah bebeklerimize hayırlısı ile kavuşuruzBen de keseyi cuma günü gördüm ama kalp için 3 Hafta sonra gel dedi canim
Gec dollenme olmuş canımm benimde öyle çıktı...Bence hiç tedirgin olmaKeseye göre 5 haftalık dedi doktor ama adet tarihime göre 7 haftalık çıkıyor
İnşallah bişey olmaz aklıma düştü kalp atışı bir anda 3 mayısta gelse bir an önce duysam nasıl bir bekleyiş önce keseyı görmek istiyoruz sonra kalp atışı sonra nelerı bekleyeceğiz acabaGec dollenme olmuş canımm benimde öyle çıktı...Bence hiç tedirgin olma
Amin canım inşallah şimdi wc ye gittim yine leke gelmişti çok moralim bozuldu rabbim e emanet ediyorumOf ya bu bekleyiş beni çok tedirgin ediyor mübarek kandil gecesi hürmetine inşallah bebeklerimize hayırlısı ile kavuşuruz
. Kese kaç mm denildi cnmKalp atışını duyan var mı keseyim gördüm ama kalp atışı için doktor 3 mayısta gel dedi içim rahat edemedi daha önce duyulmaz mi
Altdan muayene canım 8veya 10 hafta olana kadar.ben 3 cocugumdada altdan muayene etti o konuda tecru beliyim.kanamam durdu fakat 2 günüdür ishal beni mahfetti tuvaletin kapısını zor açıyorum o kadar diyeyimAltan muayene mi olmuştun. Allahin izniyle bebeğin seninle korkma ..
Mucize gibi bir otmus, Allah kucagimiza almamizi da nasip etsin insallahMerhaba canım bende yeni öğrendim. Bende geçen ay dediğin otu kullandım çay olarak içtim :))
Canım ben 6+5 te net olarak duydum kalp atışını daha öncede duydum ama o çok derindendiKalp atışını duyan var mı keseyim gördüm ama kalp atışı için doktor 3 mayısta gel dedi içim rahat edemedi daha önce duyulmaz mi
Altan muayene mi olmuştun. Allahin izniyle bebeğin seninle korkma ..
merhaba bende ilk aşılamada hamile kaldım. 8 nisanda aşılama oldum ve 21 nisanda sonucu gördük. keseyi görmek için kaçıncı haftada olmak gerekiyor?
Bende çok tedirginim.benim bebeğim 6 haftalik kalp atışını duyamadımİnşallah bişey olmaz aklıma düştü kalp atışı bir anda 3 mayısta gelse bir an önce duysam nasıl bir bekleyiş önce keseyı görmek istiyoruz sonra kalp atışı sonra nelerı bekleyeceğiz acaba
Anladım canım teşekkür ederim. Benim sat ile ultrasonda farklı sat'ta 7 haftalık usg'de 5 haftalık bugün tekrar değerlendirildi 5+3 olmuşum 3 mayısta kalp atışı için gidicem duyarım sanırımCanım ben 6+5 te net olarak duydum kalp atışını daha öncede duydum ama o çok derindendi
Canım üzülme belki benim ki gibidir sat!a göre 7 haftalık USG ye göre 5+3 benimki deBende çok tedirginim.benim bebeğim 6 haftalik kalp atışını duyamadımçok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?