• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Kızlar bende keseyi gördüm şükür ama henüz bebek yok içinde 3 hafta sonra çağırdı sizce gidince kalp atışını da duyar miyim şu an 5 haftalık olacak ultrasonsa benim hesap ile tutmadı yazmıştım önce :)

Kızlar bende keseyi gördüm şükür ama henüz bebek yok içinde 3 hafta sonra çağırdı sizce gidince kalp atışını da duyar miyim şu an 5 haftalık olacak ultrasonsa benim hesap ile tutmadı yazmıştım önce :)
8 haftalık olcak muhtemelen duyarsın:D

benimkide gec dollenme normalde 6 haftalik ama 5 haftalik gorunuyo kese. gerci ben dedimistim doktara gec dollenme dye doktor onayladi banada 2 hafta sonra gel dedi

benimkide gec dollenme normalde 6 haftalik ama 5 haftalik gorunuyo kese. gerci ben dedimistim doktara gec dollenme dye doktor onayladi banada 2 hafta sonra gel dedi
benmde gecen hafta öyleydi . 6 hafta ama 5 haftalıktı kese. bu hafta tekrar gidicem kalp atışını duyabiliriz umarım.

Merhaba arkadaşlar bende 6+5 hamileyim.keseyi gördük bugün kalp atisinida duyduk çok şükür. Her şey yolundaydı doktordan geldikten sonra ilk once kırmızı sonra pembe sonra kahverengi akıntı geldi sonrada kayboldu.doktorumu aradım progestanin haftada 1 iğnesini kullanıyodum yarın hapinada başla dedi.sizdede böyle bir durum oldumu.kalbinin attığına sevinemedim bille

Altan muayene mi olmuştun. Allahin izniyle bebeğin seninle korkma ..

Kesinliklikle benim de öyle herşeyden midem bulanıyor ve yemek yiyemiyorum yarın doktora gideceğim ama bir hafta öncesine göre kilo verdim galiba... Mide bulantısı için neler yiyebiliriz acaba?
Her yediğimi midem bulana bulana yiyorum hiç bi şeyden tat alamıyorum. Bazen suyu bile zor içiyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum. Kraker,limon,ekmek iyi geliyo deniliyo ama ;)

Selam kızlar ben hem yeni üye hem de yeni hamileyim :-)
Daha öncesinde testere dişli aslan pençesi kullandım 1 ay ve 1 ay sonunda hamile oldugumu öğrendim, nasipse aralik sonunda anne olacagim:-)

Bugün eşimle temizlik yaptık
Aslında o yaptı bende ona yardım ettim gibi oldu
Banyo lavabosunu ve tuvaleti de ben yapayım hemen domestosla demiştim eldiven takıp yaptım ama şu an aklıma takıldı birazcık
Uzun süre solumadım tabi ki
Hemen fırçalayıp yıkadım
Siz nasıl yapıyorsunuz temizlik işini???
Dikkat etmek lazım galiba
İçime sinmedi aslında bir şey olmaz heralde o kadarcık solumadan :(

Merhaba kızlar :) bende 2 gün önce öğrendim. 4 gün vardı adetime silik çizgi çıktı. 11.89 çıktı değerim. Yarın asıl adet günüm.randevum var umarım yükselmiştir. Çok geç yumurtladım. Ovülasyon testi kullandım. Benim gibi düşük beta hcgyle başlayan varmı. Bide bu sabah test yaptım çizgi koyulaşmaya başlamış iyice:KK33:

Selam kızlar ben hem yeni üye hem de yeni hamileyim :-)
Daha öncesinde testere dişli aslan pençesi kullandım 1 ay ve 1 ay sonunda hamile oldugumu öğrendim, nasipse aralik sonunda anne olacagim:-)

Merhaba canım bende yeni öğrendim. Bende geçen ay dediğin otu kullandım çay olarak içtim :))

Merhaba kızlar :) bende 2 gün önce öğrendim. 4 gün vardı adetime silik çizgi çıktı. 11.89 çıktı değerim. Yarın asıl adet günüm.randevum var umarım yükselmiştir. Çok geç yumurtladım. Ovülasyon testi kullandım. Benim gibi düşük beta hcgyle başlayan varmı. Bide bu sabah test yaptım çizgi koyulaşmaya başlamış iyice:KK33:
Bende 4 gün kala öğrendim 17 idi çok şükür yükseldi ve keseyi gördük darısı basına canım :)

Kalp atışını duyan var mı keseyim gördüm ama kalp atışı için doktor 3 mayısta gel dedi içim rahat edemedi daha önce duyulmaz mi

Back