2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Günaydın kızlar. Benim ki tüp bebek 3 nisanda transfer olmuştu. Hesabıma göre bugün 5 haftalik olmam gerek. Perşembe günü kese için gidecem. Insallah kese görünür kızlar. Acaba kalp atisi da görünür mu?
Bide benim iki günden beri hiç bir belirtim kalmadı.

Benimde bugun 5 te randevum var.cok heyacanliyim ya.hesabima gore 6+5 im.insallah bi sorun cikmazda kalp atisini duyariz.karindanmi bakicaklar alttanmi acaba

Benimde bugun 5 te randevum var.cok heyacanliyim ya.hesabima gore 6+5 im.insallah bi sorun cikmazda kalp atisini duyariz.karindanmi bakicaklar alttanmi acaba

İnşallah kalbi duyarsin bugün canim:) bende çok merak ediyorum. Muayene den sonra haber verirmisin

Eğer hesabın doğruysa karından bakarlar canım çok küçük olduğunda karından görülmeyebiliyo oyüzden alttan bakıyolar ben hiç alttan baktırmadım. Güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah kalbi duyarsin bugün canim:) bende çok merak ediyorum. Muayene den sonra haber verirmisin
Canim cok sukur kalp atisini duyduk.okadar garip bi duyguyduki anlatamam.gozunle pit pit atisini goruyosun.benim hesaba gore 6+5 ti ultrasonda 6+3 gozuktu.doktorum hersey gayet normal dedi.tekrar 16 mayista kontrolum var artik.

Canim cok sukur kalp atisini duyduk.okadar garip bi duyguyduki anlatamam.gozunle pit pit atisini goruyosun.benim hesaba gore 6+5 ti ultrasonda 6+3 gozuktu.doktorum hersey gayet normal dedi.tekrar 16 mayista kontrolum var artik.
Çok şükür cnm kalp atışını gördünmü duydunmu ben sadce görmüştüm sesi için erken demişti doktr

Hadi gözün aydın canım çok sevindim. Darısı bizlere artık.♡

hemen dokturunuzu arayin ve gidin doktorum karin ve sirt agrin oldugunda hemen onu aramami soylemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…