- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
Sağol canımm çok teşekkür ederim.bana dua eder misin.cuma günü rand3vum varCanım döllenmeye göre değişiyor ben 6+5 ken duydum.diger hamileleigimde 5+3 duymuştum.o yüzden hiç dert etme kendine bunu.tebrik ederim hamileliğini
Elbette canım dualarım seninle inan bana.dogal yolla mi hamile kaldin canimSağol canımm çok teşekkür ederim.bana dua eder misin.cuma günü rand3vum var
Evet canimmmElbette canım dualarım seninle inan bana.dogal yolla mi hamile kaldin canim
Benimde bugun 5 te randevum var.cok heyacanliyim ya.hesabima gore 6+5 im.insallah bi sorun cikmazda kalp atisini duyariz.karindanmi bakicaklar alttanmi acaba
Amin canim insallah.bu stresli bekleyisler bitmiyor malesef.tabiki haber ederim.İnşallah kalbi duyarsin bugün canim:) bende çok merak ediyorum. Muayene den sonra haber verirmisin
Eğer hesabın doğruysa karından bakarlar canım çok küçük olduğunda karından görülmeyebiliyo oyüzden alttan bakıyolar ben hiç alttan baktırmadım. Güzel haberlerini bekliyoruzBenimde bugun 5 te randevum var.cok heyacanliyim ya.hesabima gore 6+5 im.insallah bi sorun cikmazda kalp atisini duyariz.karindanmi bakicaklar alttanmi acaba
Hayırlı olsun canım inşallah duyarsın biraz heyecanlı oluyor beklemekbende arlık annelerinden olucam inşallah Rabbim izin verirse. 6 haftalık şuanda bebeğim kalp atışını duyma stresi başladı
Canim cok sukur kalp atisini duyduk.okadar garip bi duyguyduki anlatamam.gozunle pit pit atisini goruyosun.benim hesaba gore 6+5 ti ultrasonda 6+3 gozuktu.doktorum hersey gayet normal dedi.tekrar 16 mayista kontrolum var artik.İnşallah kalbi duyarsin bugün canim:) bende çok merak ediyorum. Muayene den sonra haber verirmisin
Çok şükür cnm kalp atışını gördünmü duydunmu ben sadce görmüştüm sesi için erken demişti doktrCanim cok sukur kalp atisini duyduk.okadar garip bi duyguyduki anlatamam.gozunle pit pit atisini goruyosun.benim hesaba gore 6+5 ti ultrasonda 6+3 gozuktu.doktorum hersey gayet normal dedi.tekrar 16 mayista kontrolum var artik.
Adet ağrısı gbi agrım var akşam 6 dan beri hala geçmedi
Yatıyorum hep ama geçmedi cnm inşallah çoğalmaz korkyrm cnku geçen böyle agrım olduğunda kanama olmuştuBenim de surekli oyle bir agrim var canim. Dinlenince azaliyor ayaga kalkinca tekrar basliyor. Normaldir diye biliyorum canim rahat ol
Canim cok sukur kalp atisini duyduk.okadar garip bi duyguyduki anlatamam.gozunle pit pit atisini goruyosun.benim hesaba gore 6+5 ti ultrasonda 6+3 gozuktu.doktorum hersey gayet normal dedi.tekrar 16 mayista kontrolum var artik.
im benimde oluyo ara ara çok ayakta kaldiigimda özellikle. ayaklarına sıcak su torbası koy rahatlarsın inşAdet ağrısı gbi agrım var akşam 6 dan beri hala geçmedi
hemen dokturunuzu arayin ve gidin doktorum karin ve sirt agrin oldugunda hemen onu aramami soylemistiArkadaşlar size sormak istediğim birşey var hamileligimin 7+1 haftasindayim. Allarımın gücüne gitmesin ama ishalden biktim. Ve yetmezmiş gibi bugün aşırı derecede alt karin ağrısı ve sırt ağrısı oluştu. Sizlerde bu durum varmıydı merak ediyorum.
Aradım canım ama bir şey demedi.normal dedi. Bugün yok ama dün akşama kadar yattım.sen nasılsın hamilemisinhemen dokturunuzu arayin ve gidin doktorum karin ve sirt agrin oldugunda hemen onu aramami soylemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?