• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Canım üzülme belki benim ki gibidir sat!a göre 7 haftalık USG ye göre 5+3 benimki de
Evet öyle benimkide.gittigimzde 6+1 di.nirmalde 7 haftalık olması lazımdı. Doktorum rahat ol diyor ama içimde korku var.
Normalde kalp atışı ne zaman duyulur acaba

Evet öyle benimkide.gittigimzde 6+1 di.nirmalde 7 haftalık olması lazımdı. Doktorum rahat ol diyor ama içimde korku var.
Normalde kalp atışı ne zaman duyulur acaba
6 haftadan sonra duyulur birgün bile önemli 6+1 olduğu içindir belki benim 3 mayıs 7 haftaya denk geliyor bebişler geriden geliyor galiba

Kızlar çoktandır giremedim. Okuyorum da hepimizde mi aynı şey var acaba ya? Benim de hesabıma göre bugün 7 hafta olmalıydı. Ama ultrasonda 6+2 çıktı. Doktorum geriden geliyoruz dedi. Kalp atışını da duyduk gerçi ama aklıma takıldı niye böyle geri kaldı falan diye.

Kızlar çoktandır giremedim. Okuyorum da hepimizde mi aynı şey var acaba ya? Benim de hesabıma göre bugün 7 hafta olmalıydı. Ama ultrasonda 6+2 çıktı. Doktorum geriden geliyoruz dedi. Kalp atışını da duyduk gerçi ama aklıma takıldı niye böyle geri kaldı falan diye.
Benim bu duruma doktorum açıklama getirdi. Polikistik over hastası olduğum için adetlerim düzensizdi. Tıpta bir hesaplama varmış son 3 adet tarihinin ortalaması alınıyor muş ona göre hesaplanıyormuş ben mesela 17 Şubat ta adet olmuştum, sonraki 8 marttı SAT erken oldum diye düşündüm şubat la mart arasında ortalamasını aldılar 17 mart bulundu böyle birşeydi.

Mide bulantısı mide yanması için iyi gelen bişey var mı ? Sürekli bir yanmam bulantım var

Canım ben 6+5 te net olarak duydum kalp atışını daha öncede duydum ama o çok derindendi
Biz de bugün 6+5'te ilk kalp atışını duyduk. İlk testlerimi de istemişti doktorum, onların sonucunda demirim eksik çıktığı için demir ilacı verdi ve mide bulantı ilacı verdi. Doğuma kadar demir hapımı içecekmişim.

Ya gitmedin mi doktora lekelenme varsa git muhakkak Allah korusun canım dikkat et
Gittim canım çok teşekkür iğne ve progestan verdi kullanıyorum ama dün yine de geldi biraz hemen eve geldim dinlendim şimdi sıkıntı yok şükür ama yine olabilir diye korkuyorum

Arkadaşlar size sormak istediğim birşey var hamileligimin 7+1 haftasindayim. Allarımın gücüne gitmesin ama ishalden biktim. Ve yetmezmiş gibi bugün aşırı derecede alt karin ağrısı ve sırt ağrısı oluştu. Sizlerde bu durum varmıydı merak ediyorum.

Anladım canım teşekkür ederim. Benim sat ile ultrasonda farklı sat'ta 7 haftalık usg'de 5 haftalık bugün tekrar değerlendirildi 5+3 olmuşum 3 mayısta kalp atışı için gidicem duyarım sanırım
Canım benim polikistik over var sata göre 13+2 olmam gerek ama ben 7+2 yim usg doğru çıkıyo genelde cnm

Biz de bugün 6+5'te ilk kalp atışını duyduk. İlk testlerimi de istemişti doktorum, onların sonucunda demirim eksik çıktığı için demir ilacı verdi ve mide bulantı ilacı verdi. Doğuma kadar demir hapımı içecekmişim.
Gözün aydın cnm
Bebişlerimiz iyi olsunda biz ilaç içelim

Back