- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
Evet canım ama hiç sorun değil altdan bakılması onu sorun etmem ben 3 çocuğumun üçünde de belli bir haftaya kadar alttan bakıldim. Hatta bu doktora 3. Çü gidişim. Bu başka bir durumUlturasona nasıl bakıldı alttan mı acaba
27 sinde cebeci tıp fakültesine giden cnm iyi diyorlar orayaankaradaki arkadaşlar hangi hastane ve doktora gdysunuz
Benim de 6. Haftaya girdiğimde aşırı mide bulantılarım ve öğürmelerim başladı.Merhaba kızlar benim midemde şişkinlik oluyo çok rahatsız ediyo sonrada istifra ediyorum sizdede oluyo mu
Kesinliklikle benim de öyle herşeyden midem bulanıyor ve yemek yiyemiyorum yarın doktora gideceğim ama bir hafta öncesine göre kilo verdim galiba... Mide bulantısı için neler yiyebiliriz acaba?aynen benimde koku hassasiyeti herşeyden midem bulanıyor
8 haftalık olcak muhtemelen duyarsınKızlar bende keseyi gördüm şükür ama henüz bebek yok içinde 3 hafta sonra çağırdı sizce gidince kalp atışını da duyar miyim şu an 5 haftalık olacak ultrasonsa benim hesap ile tutmadı yazmıştım önce :)
Ayy inşallah canım8 haftalık olcak muhtemelen duyarsın
benimkide gec dollenme normalde 6 haftalik ama 5 haftalik gorunuyo kese. gerci ben dedimistim doktara gec dollenme dye doktor onayladi banada 2 hafta sonra gel dediKızlar bende keseyi gördüm şükür ama henüz bebek yok içinde 3 hafta sonra çağırdı sizce gidince kalp atışını da duyar miyim şu an 5 haftalık olacak ultrasonsa benim hesap ile tutmadı yazmıştım önce :)
benmde gecen hafta öyleydi . 6 hafta ama 5 haftalıktı kese. bu hafta tekrar gidicem kalp atışını duyabiliriz umarım.benimkide gec dollenme normalde 6 haftalik ama 5 haftalik gorunuyo kese. gerci ben dedimistim doktara gec dollenme dye doktor onayladi banada 2 hafta sonra gel dedi
Merhaba arkadaşlar bende 6+5 hamileyim.keseyi gördük bugün kalp atisinida duyduk çok şükür. Her şey yolundaydı doktordan geldikten sonra ilk once kırmızı sonra pembe sonra kahverengi akıntı geldi sonrada kayboldu.doktorumu aradım progestanin haftada 1 iğnesini kullanıyodum yarın hapinada başla dedi.sizdede böyle bir durum oldumu.kalbinin attığına sevinemedim bille
Her yediğimi midem bulana bulana yiyorum hiç bi şeyden tat alamıyorum. Bazen suyu bile zor içiyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum. Kraker,limon,ekmek iyi geliyo deniliyo amaKesinliklikle benim de öyle herşeyden midem bulanıyor ve yemek yiyemiyorum yarın doktora gideceğim ama bir hafta öncesine göre kilo verdim galiba... Mide bulantısı için neler yiyebiliriz acaba?
Selam kızlar ben hem yeni üye hem de yeni hamileyim
Daha öncesinde testere dişli aslan pençesi kullandım 1 ay ve 1 ay sonunda hamile oldugumu öğrendim, nasipse aralik sonunda anne olacagim
Bende 4 gün kala öğrendim 17 idi çok şükür yükseldi ve keseyi gördük darısı basına canım :)Merhaba kızlar :) bende 2 gün önce öğrendim. 4 gün vardı adetime silik çizgi çıktı. 11.89 çıktı değerim. Yarın asıl adet günüm.randevum var umarım yükselmiştir. Çok geç yumurtladım. Ovülasyon testi kullandım. Benim gibi düşük beta hcgyle başlayan varmı. Bide bu sabah test yaptım çizgi koyulaşmaya başlamış iyice
Bende 4 gün kala öğrendim 17 idi çok şükür yükseldi ve keseyi gördük darısı basına canım :)
Keseye göre kaç haftalık bebis...Bende göremedimKalp atışını duyan var mı keseyim gördüm ama kalp atışı için doktor 3 mayısta gel dedi içim rahat edemedi daha önce duyulmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?