- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
Evet öyle benimkide.gittigimzde 6+1 di.nirmalde 7 haftalık olması lazımdı. Doktorum rahat ol diyor ama içimde korku var.Canım üzülme belki benim ki gibidir sat!a göre 7 haftalık USG ye göre 5+3 benimki de
Ya gitmedin mi doktora lekelenme varsa git muhakkak Allah korusun canım dikkat etAmin canım inşallah şimdi wc ye gittim yine leke gelmişti çok moralim bozuldu rabbim e emanet ediyorum
6 haftadan sonra duyulur birgün bile önemli 6+1 olduğu içindir belki benim 3 mayıs 7 haftaya denk geliyor bebişler geriden geliyor galibaEvet öyle benimkide.gittigimzde 6+1 di.nirmalde 7 haftalık olması lazımdı. Doktorum rahat ol diyor ama içimde korku var.
Normalde kalp atışı ne zaman duyulur acaba
Ayyy inşallah canimmm yaa inşallah....sürekli dua ediyorum bizim için...6 haftadan sonra duyulur birgün bile önemli 6+1 olduğu içindir belki benim 3 mayıs 7 haftaya denk geliyor bebişler geriden geliyor galiba
Benim bu duruma doktorum açıklama getirdi. Polikistik over hastası olduğum için adetlerim düzensizdi. Tıpta bir hesaplama varmış son 3 adet tarihinin ortalaması alınıyor muş ona göre hesaplanıyormuş ben mesela 17 Şubat ta adet olmuştum, sonraki 8 marttı SAT erken oldum diye düşündüm şubat la mart arasında ortalamasını aldılar 17 mart bulundu böyle birşeydi.Kızlar çoktandır giremedim. Okuyorum da hepimizde mi aynı şey var acaba ya? Benim de hesabıma göre bugün 7 hafta olmalıydı. Ama ultrasonda 6+2 çıktı. Doktorum geriden geliyoruz dedi. Kalp atışını da duyduk gerçi ama aklıma takıldı niye böyle geri kaldı falan diye.
Tuzlu çubuk kraker bulantiyi kesiyor cnm.Mide bulantısı mide yanması için iyi gelen bişey var mı ? Sürekli bir yanmam bulantım var
Benimde sabahları oluyo bazen canım beyaz leblebi tuketıyorum o an birde sade çubuk kraker iyi geliyor banaMide bulantısı mide yanması için iyi gelen bişey var mı ? Sürekli bir yanmam bulantım var
gözün aydın çok şükür benimde çarşamba kontrol inş bende duyarımKızlar bu gün 6+5 TE bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını da duydum. Çok mutluyum çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Biz de bugün 6+5'te ilk kalp atışını duyduk. İlk testlerimi de istemişti doktorum, onların sonucunda demirim eksik çıktığı için demir ilacı verdi ve mide bulantı ilacı verdi. Doğuma kadar demir hapımı içecekmişim.Canım ben 6+5 te net olarak duydum kalp atışını daha öncede duydum ama o çok derindendi
Gittim canım çok teşekkür iğne ve progestan verdi kullanıyorum ama dün yine de geldi biraz hemen eve geldim dinlendim şimdi sıkıntı yok şükür ama yine olabilir diye korkuyorumYa gitmedin mi doktora lekelenme varsa git muhakkak Allah korusun canım dikkat et
İnş bizede nasip olurrr :))Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı. 6 hafta 1 günlük ve kalp ritmi ekrana yansıdı ama sesi için 2 hafta sonraya gün verdi
Canım benim polikistik over var sata göre 13+2 olmam gerek ama ben 7+2 yim usg doğru çıkıyo genelde cnmAnladım canım teşekkür ederim. Benim sat ile ultrasonda farklı sat'ta 7 haftalık usg'de 5 haftalık bugün tekrar değerlendirildi 5+3 olmuşum 3 mayısta kalp atışı için gidicem duyarım sanırım
Gözün aydın cnmBiz de bugün 6+5'te ilk kalp atışını duyduk. İlk testlerimi de istemişti doktorum, onların sonucunda demirim eksik çıktığı için demir ilacı verdi ve mide bulantı ilacı verdi. Doğuma kadar demir hapımı içecekmişim.
Canımm ben 6+1 de kalp atışını duyamadım. Normal mi acaba ?Kızlar bu gün 6+5 TE bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını da duydum. Çok mutluyum çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Canım döllenmeye göre değişiyor ben 6+5 ken duydum.diger hamileleigimde 5+3 duymuştum.o yüzden hiç dert etme kendine bunu.tebrik ederim hamileliğiniCanımm ben 6+1 de kalp atışını duyamadım. Normal mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?