• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

indir.jpg

Bulantısı olan bayanlar sesime kulak verin. Ben bu şekerlerden A 101 den aldım. Zencefilli. Çantanızda, yatak odasında başucunuzda bulunsun. Bulantıya birebir. Hadi afiyet olsun.

Günaydın Canm... ben de şimşdilik kilo almamışım ama zaten çok dikkat etmm Laz'ım doktr kilo almk yok dedi birz kilo varda :mad:
Ben de birz yürüyüş yapmaya başlıycm inşşlh..
sağlıkla kavuşalım inşşh meleklerimize kilo gelir gider..

Hergün yürümemiz lazım, doğumu da kolaylaştırıyor. Enerjim yerine geldiğinden beri her gün az çok yürümeye çalışıyorum. Geçen haftaya kadar adım atamıyodum valla. Öyle bir enerjisizlik. Haşimoto tiroidi çıkltı bi de bende. O da yorgunluk yapıyormuş bi de kilo tabi.
Benim biraz kilo alma fobim var. Çok mutsuz oluyorum kilo alınca. Boyum 1.58 3 kilo bile alsam bir bedn büyüyorum çok sinir. Bir de geçmişte 63 kilolara çıkmışlığım var ki benim boyumda baya fazla duruyor. Verirken canım çıkmıştı vaktinde. Acısını bildiğim için şimdi tırsıyorum biraz.
52.5 kilo idim 4 haftalık hamileyken, şu an 1.8 kg almış durumdayım. Bak 2 kg bile diyemiyorum :D doktor 10 kg al dedi ama benim gedefim 60 ı geçmemek. Bakalım becerebilecekmiyim.

Bu yaglari nerden edindiniz hindistan cevizi yagi ve kakao yagini aktardan mi aldiniz
Benim elimde şu an büyük bir migrostan aldığım ve doa kozmetikten aldığım var. İkisinden de memnunum. Doa dan aldığım kokusuz onu daha çok seviyorum, öbürünün kokusu sürerken ağır gelebiliyor bazen. Kokuluyu daha çok keke kurabiyeye koyuyorum mis gibi oluyor.
Doa kozmetiki tavsiye ederim. İnternet sitesinden sipariş veriyorum, daha çeşit çeşit bir sürü doğal ürünleri, yağları var. Fiyatlar uygun ve yağlar soğuk sıkım. E vitamini de aldım, elimde h.cevizi yağı ve birkaç damla e vitamini karıştırıp öyle sürüyorum karnım ve göğüslerime.

Canim bu haftalar erken cunku erkekler sonradan olusuyor bazen 16 17 haftayi bekleyin cinsiyet icin
Erkek olursada hic onemli degil canm ama doktorum da zaten sadece benziyor sonradan degisebilir de dedi kizimda kesin olarak 16.haftada ogrenmistim bakalim degisecek mi:)
Doğumu nasıl düşünüyorsunuz hanımlar?
Ben normal doğumdan yanayım nasipse
Benim ilk dogumum normaldi 42.haftada suni sanci ile dogum yaptim bunda da normal istiyorum ama herseyden onemlisi ikimizinde saglikli olmasi sartlar ne gosterirse saglikla o sekilde dogar insallah

Bizim bi tanidik kide normal demis Bebek asagiya inmemis yukarida tutunmus sezeryan olmus .neye niyet neye Kismet.Duydugum kadariyla simdiden doktorun nasil dogum yapacagini söylüyormus.
Ben de boyle oldum maalesef. 40.haftaya kadar bekledim pilatesler nefes egzersizleri yuruyusler her seyi yaptim. Dr ucgen catim oldugunu soyledi kanala da girmedi zaten. Baska bi dr.a gittim o da bebek gecemez catin ucgen, aksama alalim bebegi dedi. Ameliyata girmis oldum boylece

Bide bebeleriniz iştahlı olsun inşallah:KK53::KK53::KK53:
Böyle gazsız, bol uykulu kendiliğinden düzenli saatli:confused:

Çocuklu olan anneler anlar beni:KK31::KK31:
Agzin bal yesin:21: ben de surekli Allahim bana uslu uykucu istahli gazsiz alerjisiz bi bebek nasip eyle diyorum cok mu sey istiyorum:oops: ama oglum tam tersiydi genetik olarak gececek diye odum patliyor ozellikle alerji ve laktoz intoleransi

Kızlar benimde bulantı kabuslarım bugün geri döndü bugün kusmaktan öldüm. 3 gündür yoktu bugün tekrarladı :( boğazımla burnun yanıyor artık :(

Süt içemiyorum ömrümde hiç içemedim:bicak:
Can'ım benim de tek sevmediğim besin maddesi süt ama zorlamamız Laz'ım kendimi..zira dilim zonklamaya başladı :110: bebişlerimiz bizden emiyor ihtiyaçlarını..diş hadi bi derece ama kemikleri bile kırılma noktasına gelebiliyormuş aşırı kalsiyum eksikliğinde..günde içmemiz gerek süt yaklaşık 4 bardak..bunu yoğurtla da dengeleyebiliriz tabi.. sade süt içemiyorum ben içim almıyor ama 1 bardak süte yarım muz blendırla bızzzt...çok lezzetli oluyor gerçekten..çok az kakao da ekledim..muz yerine 2-3 çilekte olabilir.. belki daha kalorili ama hiç yoktan iyidir bence :KK54:

Can'ım benim de tek sevmediğim besin maddesi süt ama zorlamamız Laz'ım kendimi..zira dilim zonklamaya başladı :110: bebişlerimiz bizden emiyor ihtiyaçlarını..diş hadi bi derece ama kemikleri bile kırılma noktasına gelebiliyormuş aşırı kalsiyum eksikliğinde..günde içmemiz gerek süt yaklaşık 4 bardak..bunu yoğurtla da dengeleyebiliriz tabi.. sade süt içemiyorum ben içim almıyor ama 1 bardak süte yarım muz blendırla bızzzt...çok lezzetli oluyor gerçekten..çok az kakao da ekledim..muz yerine 2-3 çilekte olabilir.. belki daha kalorili ama hiç yoktan iyidir bence :KK54:
Dilim değil dişim tabi

Haklısın canım çok faydalı ama içersem çıkaracağımı biliyorum hatta yutamaycğımı biliyorum. Sevmediğim birşey olunca yutamıyorum ağzımda kalıyo. Birde çok denedim önceden içmeyi her türlüsünü ama başaramadım:KK12: peynir yiyorum yoğurt yiyorum arada artık yettiği kadar

Uht süt icmeyin kızlar pastorize tercih edin. yogurt daha faydalı kalsiyum yanisira prebiotik te var misss uzak dursun hastaliklar.

Back