Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Canm... ben de şimşdilik kilo almamışım ama zaten çok dikkat etmm Laz'ım doktr kilo almk yok dedi birz kilo varda
Ben de birz yürüyüş yapmaya başlıycm inşşlh..
sağlıkla kavuşalım inşşh meleklerimize kilo gelir gider..
yani az çok doktorun söyleyeceği belli...o yüzden içimizi ferah tutalım ki iyi haberler gelsin
Benim elimde şu an büyük bir migrostan aldığım ve doa kozmetikten aldığım var. İkisinden de memnunum. Doa dan aldığım kokusuz onu daha çok seviyorum, öbürünün kokusu sürerken ağır gelebiliyor bazen. Kokuluyu daha çok keke kurabiyeye koyuyorum mis gibi oluyor.Bu yaglari nerden edindiniz hindistan cevizi yagi ve kakao yagini aktardan mi aldiniz
Erkek olursada hic onemli degil canm ama doktorum da zaten sadece benziyor sonradan degisebilir de dedi kizimda kesin olarak 16.haftada ogrenmistim bakalim degisecek mi:)Canim bu haftalar erken cunku erkekler sonradan olusuyor bazen 16 17 haftayi bekleyin cinsiyet icin
Benim ilk dogumum normaldi 42.haftada suni sanci ile dogum yaptim bunda da normal istiyorum ama herseyden onemlisi ikimizinde saglikli olmasi sartlar ne gosterirse saglikla o sekilde dogar insallahDoğumu nasıl düşünüyorsunuz hanımlar?
Ben normal doğumdan yanayım nasipse
Niye olsun hiçte olmaz :) ben 8. Haftada ki taramalarımı öyle yaptım. Emin ol çoğu hastası öyle yapıyordur.Maşallah canm . Ya çok pahalıysa özelde bende devlette yaptırırm ama devlette yaptırıp özeldeki doktoruma götürsem ayıp olmazmı
Kesinlikle amiiin amiiin. Kolik olmasinlar uyusunlar emsinler uyusunlarBide bebeleriniz iştahlı olsun inşallah
Böyle gazsız, bol uykulu kendiliğinden düzenli saatli
Çocuklu olan anneler anlar beni
Canim bana hastaneden vermislerdi yanlardan cirtli ben kendim almamistim. Baya yogun kanama oluyor hastane vermezse alirsiniz hemen sonra azaldikca normal ped de yeterli geliyor zatenhasta bezleri sizce rahat olur mu?yandan lastikli olanlar giyip çıkarması kolay diye duydum.
Ayy benim sezaryen ama cok kanamam olmustu yaa. Hatta o bez yetmedi yataga cikmisti eve dondugumuz geceNormali bilmem de sezoda şakır şakır kanama olmadı valla
aynı benBende hiç giymedim atlet, hatta sütyeni bile sevmem de mecbur işe gelmesen hiç takmam
Ben de boyle oldum maalesef. 40.haftaya kadar bekledim pilatesler nefes egzersizleri yuruyusler her seyi yaptim. Dr ucgen catim oldugunu soyledi kanala da girmedi zaten. Baska bi dr.a gittim o da bebek gecemez catin ucgen, aksama alalim bebegi dedi. Ameliyata girmis oldum boyleceBizim bi tanidik kide normal demis Bebek asagiya inmemis yukarida tutunmus sezeryan olmus .neye niyet neye Kismet.Duydugum kadariyla simdiden doktorun nasil dogum yapacagini söylüyormus.
Ben de normal doğum çok istiyorumDoğumu nasıl düşünüyorsunuz hanımlar?
Ben normal doğumdan yanayım nasipse
Agzin bal yesin ben de surekli Allahim bana uslu uykucu istahli gazsiz alerjisiz bi bebek nasip eyle diyorum cok mu sey istiyorum ama oglum tam tersiydi genetik olarak gececek diye odum patliyor ozellikle alerji ve laktoz intoleransiBide bebeleriniz iştahlı olsun inşallah
Böyle gazsız, bol uykulu kendiliğinden düzenli saatli
Çocuklu olan anneler anlar beni
Can'ım benim de tek sevmediğim besin maddesi süt ama zorlamamız Laz'ım kendimi..zira dilim zonklamaya başladı bebişlerimiz bizden emiyor ihtiyaçlarını..diş hadi bi derece ama kemikleri bile kırılma noktasına gelebiliyormuş aşırı kalsiyum eksikliğinde..günde içmemiz gerek süt yaklaşık 4 bardak..bunu yoğurtla da dengeleyebiliriz tabi.. sade süt içemiyorum ben içim almıyor ama 1 bardak süte yarım muz blendırla bızzzt...çok lezzetli oluyor gerçekten..çok az kakao da ekledim..muz yerine 2-3 çilekte olabilir.. belki daha kalorili ama hiç yoktan iyidir benceSüt içemiyorum ömrümde hiç içemedim
Evet canım o şekilde.Bu haftalar mesela 13+0,13+1......13+6,14+0 diye degil mi
Dilim değil dişim tabiCan'ım benim de tek sevmediğim besin maddesi süt ama zorlamamız Laz'ım kendimi..zira dilim zonklamaya başladı bebişlerimiz bizden emiyor ihtiyaçlarını..diş hadi bi derece ama kemikleri bile kırılma noktasına gelebiliyormuş aşırı kalsiyum eksikliğinde..günde içmemiz gerek süt yaklaşık 4 bardak..bunu yoğurtla da dengeleyebiliriz tabi.. sade süt içemiyorum ben içim almıyor ama 1 bardak süte yarım muz blendırla bızzzt...çok lezzetli oluyor gerçekten..çok az kakao da ekledim..muz yerine 2-3 çilekte olabilir.. belki daha kalorili ama hiç yoktan iyidir bence
Can'ım benim de tek sevmediğim besin maddesi süt ama zorlamamız Laz'ım kendimi..zira dilim zonklamaya başladı bebişlerimiz bizden emiyor ihtiyaçlarını..diş hadi bi derece ama kemikleri bile kırılma noktasına gelebiliyormuş aşırı kalsiyum eksikliğinde..günde içmemiz gerek süt yaklaşık 4 bardak..bunu yoğurtla da dengeleyebiliriz tabi.. sade süt içemiyorum ben içim almıyor ama 1 bardak süte yarım muz blendırla bızzzt...çok lezzetli oluyor gerçekten..çok az kakao da ekledim..muz yerine 2-3 çilekte olabilir.. belki daha kalorili ama hiç yoktan iyidir bence