• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bende normal istiyorum.Normalde Daha cabuk ayaklaniyon demi benim hemen ilk günde kalkmam lazim ayaga bakanim yok.Arada dinlenirim Bol Bol

İlk doğum kızım doğum kilosu 4kg olduğu ve açılma gözlenmediği için yormadan sezeryan oldum
İkincisindede eğerki yine yüksek kilo olmazsa ssvd i desteklediğini belirtti doktorum bakalım sürece bağlı:KK54:
Bebegin Simdi nasil zayif mi Kilolu nasil Bende de seker var yüksek Kilolu olma ihtimalide var sekerden dolayi

Merhaba, 11+4 teyim bende. benim 6 haftada bi kanamam oldu bu süreçte memorialdaki tüp bebek doktoruma gitmeye devam ettim. Sonrasında herşey yoluna girince doktorum istediğiniz bir tam teşekküllü hastaneyle devam edebilirsiniz dedi. Bende florance nigtingale de Herman İşçi ye gittim. Bir kere gittim henüz ama bildiğim kadarıyla o da riskli gebelikleri izliyor ama bana doktorum illa perinatolog a git demedi
teşekkür ederim bilgi için.benim çok şükür sıkıntısız ilerliyor şuan,bende memorialde tüp bebekle hamile kaldım.son muayenemde,12. haftada mutlaka bi perinatolog muayenesi öneriyoruz dedi Sevinç hanım.bende Acıbadem -Özlem Pata'dan randevu aldım.hayırlısı inşallah hepimiz sağlıkla kavuşurz bebeklerimize.

Allahtan ümit kesilmez .Belli olmaz Tipp o kadar gelismis ki 90 yasinda bile tüp bebekle Anne olanlar var

İnllh norml Doğum olur.. aynn tıp çok ilerlemiş hayrlısı Olsn.. :KK15:

Sanırım normal doğumda kanama olursa yerini hemen bulamayıp kanamayı durduramazlar diye cnm, olabilir

Ikınmaktan kılcal damarlar çatlıyor sanırım, sulandırıcı da almışsın kanın durması çok zor.. sezaryandan çok korkuyrm ama :cry:

Benim dr da ssvd ci. Hoş benim ilk doğumum da normaldi. Yaşımdan dolayı belki bu sefer normal Doğum yaptırmaz diyordum ki, 43 yaşına kadar isteyen Herkese yaptırıyorum dedi.

Dediğiniz gibi annenin isteğine ve kararlılığına bağlı bu durum, inşallah ilki gibi güzel bir doğumunuz olur

Oohh massallah canim 4kg kocaman bebis:))) bebiş nasıl o kadar kilo aliyorki? Şekerden dolayimi?
Hakkında hayırlısı olsun tatlim:KK36:

Teşekkür ederim canım. Şekerim yoktu hamilelik şekerimde çıkmadı tamamen gelişimi öyle gerçekleşti :KK28: ve kızımdaki doktorum anne babaya bak küçük olmazdı herhalde bu çocuk derdi şimdi ki bide miniş olurmuş:oops:

Bebegin Simdi nasil zayif mi Kilolu nasil Bende de seker var yüksek Kilolu olma ihtimalide var sekerden dolayi

Ahh o konu en büyük yaram:oops: kızım 4 kg doğdu fakat şimdi 4 yaşında 15kg :KK53: :KK51:Sağlıklı çok şükür ince uzun olucak bu gidişle:KK48:

Dediğiniz gibi annenin isteğine ve kararlılığına bağlı bu durum, inşallah ilki gibi güzel bir doğumunuz olur

Teşekkür ederim canım. Şekerim yoktu hamilelik şekerimde çıkmadı tamamen gelişimi öyle gerçekleşti :KK28: ve kızımdaki doktorum anne babaya bak küçük olmazdı herhalde bu çocuk derdi şimdi ki bide miniş olurmuş:oops:

Ahh o konu en büyük yaram:oops: kızım 4 kg doğdu fakat şimdi 4 yaşında 15kg :KK53: :KK51:Sağlıklı çok şükür ince uzun olucak bu gidişle:KK48:
Zayif olmus dogduktan Sonra.

Doğumu nasıl düşünüyorsunuz hanımlar?
Ben normal doğumdan yanayım nasipse
Ben de şimdilik normal doğum düşünüyorum..doktorumu da o yönde seçtim hatta..ama herşey nasip kısmet gerçekten; son ana kadar normal olup ani bir komplikasyonla sezeryana da dönebiliyor; çok örnek var etrafımda o şekilde..bebişimiz ve bizim için en hayırlısı hangisi ise o olsun :anneadayı:

Zayif olmus dogduktan Sonra.

Evet, sonraki süreçte bebek doğduktan sonra ay ay boy ve kilo tablosu persentıl tablosu denen bir oranlama var ona göre gelişim yeterli yada yetersiz kabul edilir vs vs
Yani o gelişim tablosuna göre aslında normal olağan bir kilosu var
Bizim beklenti doğum kilosundan sebep hep:KK54:

İnllh norml Doğum olur.. aynn tıp çok ilerlemiş hayrlısı Olsn.. :KK15:

Ikınmaktan kılcal damarlar çatlıyor sanırım, sulandırıcı da almışsın kanın durması çok zor.. sezaryandan çok korkuyrm ama :cry:

Cnm hiç doğum yapmadim ama etrafımda ki insanlardan duyduğum kadarıyla , doğum çok kolay geçiyormuş ama asıl mesele sonrasında basliyomus. Yararın olması seni çok kısıtlıyor ve toparlaman daha cok zaman alıyormuş. Birde yaranın bakımı çok temiz yapılması lazim ki enfeksiyon kapmasin

Ben de şimdilik normal doğum düşünüyorum..doktorumu da o yönde seçtim hatta..ama herşey nasip kısmet gerçekten; son ana kadar normal olup ani bir komplikasyonla sezeryana da dönebiliyor; çok örnek var etrafımda o şekilde..bebişimiz ve bizim için en hayırlısı hangisi ise o olsun :anneadayı:
Bizim bi tanidik kide normal demis Bebek asagiya inmemis yukarida tutunmus sezeryan olmus .neye niyet neye Kismet.Duydugum kadariyla simdiden doktorun nasil dogum yapacagini söylüyormus.

teşekkür ederim bilgi için.benim çok şükür sıkıntısız ilerliyor şuan,bende memorialde tüp bebekle hamile kaldım.son muayenemde,12. haftada mutlaka bi perinatolog muayenesi öneriyoruz dedi Sevinç hanım.bende Acıbadem -Özlem Pata'dan randevu aldım.hayırlısı inşallah hepimiz sağlıkla kavuşurz bebeklerimize.
Amin. inşallah.. benim de doktorum Sevinç Hanımdı ama bana öyle bişey demedi sadece tam teşekküllü bir hastaneye gitmelisin dedi okadar. Hayırlsı olsun bakalım bende haftaya gitcem tekrar 2 li tarama da yapılacak buarada.

Evet cnm aynen oyle:KK200:

Back
X