• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

39 yaşındayım canım..
İşte ikili testte free bhcg+yaş riski+burun kemigi+ense kalinligi risk oranlarının ortalamasina gore bi risk degeri verilio
Benim 1/131 ciktiginda yasim 29 du 1/950 olmasi gerekirken
Senin 1/79 cikmis yasa göre genel riskin 1/150. Kesinlikle yaş riskinden dolayi risk varmis gibi cikmis.
Elbette harmony yaptir rahatla. Ama o zamana kadar kendine dunyayi zehir etme canim benim

İşte ikili testte free bhcg+yaş riski+burun kemigi+ense kalinligi risk oranlarının ortalamasina gore bi risk degeri verilio
Benim 1/131 ciktiginda yasim 29 du 1/950 olmasi gerekirken
Senin 1/79 cikmis yasa göre genel riskin 1/150. Kesinlikle yaş riskinden dolayi risk varmis gibi cikmis.
Elbette harmony yaptir rahatla. Ama o zamana kadar kendine dunyayi zehir etme canim benim

Aynen katılıyorum M Mucizem2017

Dün yaptırdığım 2li testin sonucu çıkmış..Ve sonuç inanılmaz kötü:KK43:(( 1:79 gibi çok yüksek bir risk çıkmış..Ne yapacağımı şaşırdım..Sonucun doğru olmaması için dua etmekten başka şansım yok..En çok korktuğum şey başıma geldi..Cuma günü kendi doktoruma gideceğim ve direk harmony testi yaptırmasını isteyeceğim..
Bu test sonuçlanana kadar nasıl geçiririm günlerimi bilmiyorum..Burda da sonuç kötü çıkarsa naparım onu hiç bilmiyorum:KK43:(( Sizde benim için dua edin nolur..Bu yaştan sonra buldum bebeğimi..dayanamam:KK43:(
Evet hemen harmony testi yaptır. Sonrasında düşünürsün ne yapacağını. Bu testin sonucu yanlış da olabiliyor . Benim dr um yaştan ötürü yapmayacağım direk harmony yapalım dedi. Kaç yaşındaydın? Çok geçmiş olsun.

Benim ilk hamileliğim de, o kadar kanama oluyo mu ki :S
oluyo normaldi benim ilk doğumum ilk bikac gun bayagi oluyo ilk bi hafta o bezle rahat oluyo

Doğumu nasıl düşünüyorsunuz hanımlar?
Ben normal doğumdan yanayım nasipse
benim ilk dogum normaldi insallah bunu da normal istiyorum

Bide bebeleriniz iştahlı olsun inşallah:KK53::KK53::KK53:
Böyle gazsız, bol uykulu kendiliğinden düzenli saatli:confused:

Çocuklu olan anneler anlar beni:KK31::KK31:
off hem de nasil anliyorum oglum bayagi dolu dolu yasatti cani sagolsun ins bu kolik olmaz

Kesinlikle amiiin amiiin. Kolik olmasinlar :dua:uyusunlar emsinler uyusunlar
kolik olmasinlar kesinlikleee amin amin

Amin inşallah ya. Benim bitti dedim. Yine başladı. Ama Allahtan yemeden kesilmedim tekrardan. Eskisi kadar olmasa da yiyorum yine. Bi de alieden uzak olunca hamilelik daha zor oluyo. Canın bi şey istiyo yapanın Yok. Evi temizlemek istesen yardım edenin Yok. Kaynanamlar yakın sağolsunlar düne kadar çok yardımlarını gördüm ama dün görümcemin yaptığı hatadan sonra uzun bi süre yüzlerini görmek istemiyorum/
ben de suan kayinvalidelrrdeyim cok rahatim ama haftaya ev tasicaz valla kara kara dusunuyorum

canmm yaaa busey dsha sorayimm sana. hskkinj helal et cok rahstsiz ediyrumm seni. nafiz korez in ultrason cihaxlari acaba nasil bilgin var mi. 2li tarama icin oraya mi gitsem acaba. hava hast. gidiyrdum bn. orasi nasil huc bilmiyorum.
2 li testi nafiz korezde yaptirdim ben doktor ultrasonu iyiyse kendi bakiyo iyi degilse ultrason icin ultrason doktoruna yonlendiriyo ki yonlendirmesini dort gozle bekledim ben ilk bebegimde yonlendirmisti 11. Haftada kesin ve net olarak cinsiyeti erkek dedi doktor simdide gittim yaptirdim ben 2 li testi 11 haftaliktim kiza benzettim dedi ultrasonu cok guzel tavsiye ederim hava hastanesi nasil?

Dün yaptırdığım 2li testin sonucu çıkmış..Ve sonuç inanılmaz kötü:KK43:(( 1:79 gibi çok yüksek bir risk çıkmış..Ne yapacağımı şaşırdım..Sonucun doğru olmaması için dua etmekten başka şansım yok..En çok korktuğum şey başıma geldi..Cuma günü kendi doktoruma gideceğim ve direk harmony testi yaptırmasını isteyeceğim..
Bu test sonuçlanana kadar nasıl geçiririm günlerimi bilmiyorum..Burda da sonuç kötü çıkarsa naparım onu hiç bilmiyorum:KK43:(( Sizde benim için dua edin nolur..Bu yaştan sonra buldum bebeğimi..dayanamam:KK43:(
Insallah harmony sonucu risksiz cikar canim dualarim seninle cok saglikli bi sekilde kucagina alirsin insallah bebegini

Kızlar yarın gidecem doktora 2li test yorum yapabilecek var mı

Eklentiler

• image.png
    image.png
    78,7 KB · Görüntüleme: 63
Canımmmm Allah büyüktür
Harmony iyi cıkar inşallah
Gönlünü ferah tut

kizlar bu arada kasim ayi annelerin listesini gordunuzmu? cok guzel yapmislar:))
konu sahibini artik ocak annesi oldugu icin dogal olarak konu ile ilgilenmiyor Kazen Kazen konu sahibini degistirme gibi bi imkanimiz varmi??

kizlar bu arada kasim ayi annelerin listesini gordunuzmu? cok guzel yapmislar:))
konu sahibini artik ocak annesi oldugu icin dogal olarak konu ile ilgilenmiyor Kazen Kazen konu sahibini degistirme gibi bi imkanimiz varmi??

Konuyu size atadım, anket ekledim ilk sayfaya tablo yapabilirsiniz.

Pekala o zaman konunun hamis listesini kasim ayi annislerinden kopya cekerek hazirlamak istiyorum :)

listeyi ; Üye Adı, Yaş, Şehir, Son Adet Tarihi, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Kaçıncı Bebek, Bebek İsmi. gibi basliklarla olusturmayi dusunuyorum, sizin fikriniz nedir hanimlar?

Ben de arkadaşlar gibi yaştan dolayı olduğunu düşünüyorum. Çok stresli olmanı anlayabiliyorum, kendini rahatlatmaya çalış. Bak burda bu kadar dua edenin var, ailen de eminim aynı şekilde destektir. Tevekkül etmekten başka yapacak birşey de yok. Tam anlamıyla olayın kendisi bi mucize zaten. Bebek oluşuyo, gelişiyo, doğuyo, büyüyo...
Allah sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin.

Pekala o zaman konunun hamis listesini kasim ayi annislerinden kopya cekerek hazirlamak istiyorum :)

listeyi ; Üye Adı, Yaş, Şehir, Son Adet Tarihi, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Kaçıncı Bebek, Bebek İsmi. gibi basliklarla olusturmayi dusunuyorum, sizin fikriniz nedir hanimlar?

Hayırlı olsun gulii7. Çok da teşekkürler şimdiden. Bizimle ilgileneceksin, vakit harcayacaksın.. eline emeğine sağlık :KK68:

Ben de arkadaşlar gibi yaştan dolayı olduğunu düşünüyorum. Çok stresli olmanı anlayabiliyorum, kendini rahatlatmaya çalış. Bak burda bu kadar dua edenin var, ailen de eminim aynı şekilde destektir. Tevekkül etmekten başka yapacak birşey de yok. Tam anlamıyla olayın kendisi bi mucize zaten. Bebek oluşuyo, gelişiyo, doğuyo, büyüyo...
Allah sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin.

Hayırlı olsun gulii7. Çok da teşekkürler şimdiden. Bizimle ilgileneceksin, vakit harcayacaksın.. eline emeğine sağlık :KK68:

rica ederim cnm, bak bakalim birinci sayfaya ne dusunuyorsun?

Back