• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Ayyy valla donmustum ben boydan gecelikle zaten cok usurum:KK17:Ikisinden de koymustum sonra esim bitane daha pijama lohusa takimi aldi. Beni alttan hic muayene etmediler ama ameliyattan sonra. Emzirme atletim de vardi benim ama ben rahat edemedim niyeyse aslinda mantikli gorunuyor. Lastik Ip askili atlet ve emzirme sutyeniyle rahat etmistim ben de. Bir de hamile kulodu. Dogumdan sonra da giydim dikis yerime lastik gelmesin diye. Allah bulandan razi olsun:super:
Emzirme atleti ile ben de rahat edemedim. Renk renk almıştım ama yine sündüre sündüre ip Askı atletleri kullanmıştım.

Kızlar bugün kontrolüm vardı. 10+1 olduk. Çok şükür her şey yolunda çıktı. 2 hafta sonra da 2li teste çağırdı. Ama ben devlette yaptırıp doktoruma öyle göstermeyi düşünüyorum.
Ankaradaki anne ve anne adayları, nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz?
cnmm bnde ankaradayimm. etimesgut tarafinda oturuyorum nafiz korez de yada etimesgut hava hastanesinde yapmayi dusunuyorum 2 li testii.. sonrada etimed hastanesine gidecgim kontrole. sonucu ordada gostermeyi dusunuyorum. sen nerde yapturmayi dusunuyorsun.

Su,nane,limon ,şeker felan koyup güzel bi meyvesuyu yapıyorlardı.bi kere komşumun gelini yapmıştı güzel olmıştu buzlu felan .içim yanıyo beni kara gömün

Ayyy valla donmustum ben boydan gecelikle zaten cok usurum:KK17:Ikisinden de koymustum sonra esim bitane daha pijama lohusa takimi aldi. Beni alttan hic muayene etmediler ama ameliyattan sonra. Emzirme atletim de vardi benim ama ben rahat edemedim niyeyse aslinda mantikli gorunuyor. Lastik Ip askili atlet ve emzirme sutyeniyle rahat etmistim ben de. Bir de hamile kulodu. Dogumdan sonra da giydim dikis yerime lastik gelmesin diye. Allah bulandan razi olsun:super:
hasta bezleri sizce rahat olur mu?yandan lastikli olanlar giyip çıkarması kolay diye duydum.

Sonuçları öğrenenlere ve cinsiyet belli olanların gözü aydın Allah mutlulukla sağlıkla götürsün:nazar::nazar::nazar:

Cinsiyetler konusunda kızımda 12+0 da net olarak doktorun göstermesiyle öğrenmiştik, ilkinde net ve erken öğrendiğimizden bunda erteler gözükmez fln geç öğrenmeye dayanamam sanırım:işsiz::dondurma:

Hepsi eğlence, merak, zaman geçirmek :emir_bebek:
Sağlıklı olsunlarda:nazar:

İlk hamileliğinde 2li test ayrıntılı ultrasyon için ayrı iyi bir peritanoloğa gitmiştim, yani iki kere inceleme olmuştu, bunda gitmeyi düşünmüyorum kan alımı ve doktorun ölçümleri yeterli geldi:super:
Zaten 20küsürlü haftalarda ayrıntılı inceleme için yönlendiricekmiş doktorum, yine aynı ilkindeki peritanoloğa giderim için rahat eder diye düşünüyorum:KK51:
İlk çocuğa nazaran ikinci çocukta testler konusunda daha relax olma durumu oldu sanırımo_O

Bebişler kış ayına geliceği için ister istemez annelerimiz kv ler fln ister istemez kalın kalın pijama üst baş giydirirler artk bize:KK53:

ben inşallah 2. kere aralık annesi olacağım. oğlumda da havalar soğuk oldugundan emzirme atleti almıstım göbüşüm üşümemişti açtıkça.

Back