2017 Aralık Anneleri

Canım resmen beni anlatmışsın. Bunun sebebi ne ya doktora sormayı unuttum uff

Kızlar bugün kontrolüm vardı. 10+1 olduk. Çok şükür her şey yolunda çıktı. 2 hafta sonra da 2li teste çağırdı. Ama ben devlette yaptırıp doktoruma öyle göstermeyi düşünüyorum.
Ankaradaki anne ve anne adayları, nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz?

Maşallah canm . Ya çok pahalıysa özelde bende devlette yaptırırm ama devlette yaptırıp özeldeki doktoruma götürsem ayıp olmazmı

Kizlar ben de ikili testten geldim sukur ense kalinligimi 1.4 mm cikti darisi herkesin basina insallah. Ayrica kendim de gordum 2.bebisim de kiz olacak Allahin inziyle:) Doktorum da buyuk ihtimal kiz dedi
hayırlı sağlıklı ömürlü olsun 2.kızın canım. ilki kaç yaşında.

Kızlar merhaba bu bulantılar mahvediyor beni ya. Sabah aç karınla kasılmaktan bebeğe bi şey olacak diye korkuyorum. Bütün organlarım ağzımdan çıkacak sanki. Bi kaç gün rahattım. Kesildi sandım. Şimdi yine başladı. Oruç da tutamıyorum haliyle. Mide bulantısına önerisi olan var mı? Yemeden kesilmek iştemiyorum tekrar

Maşallah canm . Ya çok pahalıysa özelde bende devlette yaptırırm ama devlette yaptırıp özeldeki doktoruma götürsem ayıp olmazmı
Bence olmaz..haftaya ense kalınlığı ölçümüm var,doktorum 2li testin neden yapıldığını da anlatırım onu da öneriyoruz dedi..eğer hastanede yapılmasını isteseydi burda yaptırın da derdi..bir yer belirtmedi 2li testin yapılması için

Ben açıkça sordum valla canım. Devlette yaptırıp getirsem diye, hiç sorun değil dedi. Ki bunu bi çok kişi yapıyo zaten, bence duruma alışıklardır.

Ben açıkça sordum valla canım. Devlette yaptırıp getirsem diye, hiç sorun değil dedi. Ki bunu bi çok kişi yapıyo zaten, bence duruma alışıklardır.

Teşekkür ederim bende öyle yapıcam bakalım

Ayyy masallah hayirli olsun cok sevindim. 2Li testi kac haftalikken yaptirmis oldun canim? Ben 17haziranda 12+5oluyorum o zaman gitsem olur degil mi?
Benimde ultrasonda 13+1 cikti ama sata gore 12+5 gunlugum canm. Bence tam zamani yaparlar ikili testini:

Maşallah canım benim sağlıkla sonuna kadar inşallah.
Amiin canmm insallaj hep birlikte kucagimiza alalim

hayırlı sağlıklı ömürlü olsun 2.kızın canım. ilki kaç yaşında.
Amin canm hepsunin saglikli omru olur insallah. Ilki su anda 2 yasinda canm :)

Kizlar ben de ikili testten geldim sukur ense kalinligimi 1.4 mm cikti darisi herkesin basina insallah. Ayrica kendim de gordum 2.bebisim de kiz olacak Allahin inziyle:) Doktorum da buyuk ihtimal kiz dedi
Hayırlı olsun canım kızın muhakkak kız kardesi olmasi gerektigini dusunenlerdenim. Rabbim hayırlı ömur versin insallah.

Hayırlı olsun canım kızın muhakkak kız kardesi olmasi gerektigini dusunenlerdenim. Rabbim hayırlı ömur versin insallah.
Amin canm sagol. Kesinlikle ben de oyle dusunuyorum ben de cok isterdim kiz kardesim olmasini. Kizima nasip oldu sukur :)

Canim bu haftalar erken cunku erkekler sonradan olusuyor bazen 16 17 haftayi bekleyin cinsiyet icin
Banada cok erken geliyo bu tahminler. Bakalim degisecek olan olacak mi
4. aya kadar alisveris icin bekleyin bence.
Kızı 5 sene once falan cok gec soyluyolardi teknoloji mi gelisti anlamadim valla

Banada cok erken geliyo bu tahminler. Bakalim degisecek olan olacak mi
4. aya kadar alisveris icin bekleyin bence.
Kızı 5 sene once falan cok gec soyluyolardi teknoloji mi gelisti anlamadim valla
16 da tamamlaniyormus cinsiyet olusumu dr larin cinsiyet merakina da ayrica hayranim benim son gittigimde 12+ lardaydim usg ye gore 13+ imis organi tamamen kapali döndüremedi bile kiz bu kiz dedi israrla ben de dedim ogluma da vu haftalarda kiz demisti dr um :) ben 17. Hafta gidicem erkek derse inanirim da kiz derse yine inanmam sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…