- 5 Ocak 2013
- 125
- 50
- 98
Merhaba. Benim de doktorum onceki kontrolumde 3 gun geriden soylemisti. Son kontrolumde 1 gun geriden soyledi. Takilma bence. Senin de değişir canim.Kızlar usg de fark ettim benm bebeğim 2 gün geriden geliyor 9+3 olmm gerekirdi 9+1 çıktı doktrda bişy sölemedi norml mi acaba..?
Hergğn yumurta yemiyrm süt hiç içmiyrm sevmem, ceviz bol bol yiyrm vitamini de alıyrm kızlar sizce neden olabilir
Canım sen izmirdeydin sanırım orda fiyatlar nasıl bilmiyorum ama İstanbulda çok ünlü bir Prof var onun önceki yıl fiyatı 500tl idi. Ama zaten ayrıntılı ultrason çeken kişinin çok profesyonel olması lazım. Muhtemelen fiyatlar 400 600 arası falandır diye tahmin ediyorumGünaydın kızlar bu ayrıntılı ultrason ne sıkıntılı ya dok. Şimdiden gün verdi ama 2 devlet hastanesinde yok bile bakalım diğerlerine bakıcam yoksa mecbur özelde yaptıracam. Bana agustos için hemen bak dedi en geç ekimde boşluk var. Özelde fiyatlar nasıl bilen varmı
Canım sen izmirdeydin sanırım orda fiyatlar nasıl bilmiyorum ama İstanbulda çok ünlü bir Prof var onun önceki yıl fiyatı 500tl idi. Ama zaten ayrıntılı ultrason çeken kişinin çok profesyonel olması lazım. Muhtemelen fiyatlar 400 600 arası falandır diye tahmin ediyorum
Ağustosta mıymış bizim ayrıntılı ben onu ikili taramalarda yapıyorlar sanıyordum. Ben de haftaya gittiğimde doktoruma söyleyim ona göre randevu araştırayım simdidenEvet canım izmirdeyim ilk devletlere bakmak istiyorum eğer bulamazsam özele mecbur gidecem. Şaka gibi 9-28 agustos çekilmem lazım 2 hastane dolu
Sağlıklı beslen tabii ama abartmaya gerek yok bence. Her şey gerektiği kadar. Çok yersek bebek çabuk büyümiycek bizim popomuz büyüyceksonra uğraş dur. Bence işin başındayken şu beslenme olayına dikkat edelim ki doğumdan sonra ayvayı yemeyelim.
Ben korkuyorum çok kilo almaktan. İlk üç ayı 1.8 ile bitirdim ama şimdi iştahım açıldı canım tatlı falan istiyor napıcam bakalım. Hergün yürümeye çelışıyorum inşallah kontrol edebilirim.
Tabi ennnn önemlisi sağlıkla doğsunlar, koynumuzda bi sağlıkla görelim kuzuları
Merhaba. Benim de doktorum onceki kontrolumde 3 gun geriden soylemisti. Son kontrolumde 1 gun geriden soyledi. Takilma bence. Senin de değişir canim.
Ağustosta mıymış bizim ayrıntılı ben onu ikili taramalarda yapıyorlar sanıyordum. Ben de haftaya gittiğimde doktoruma söyleyim ona göre randevu araştırayım simdiden
Günaydın güzel anneler..Günümüz güzel haberlerle ve huzurlu geçsin inşallah..
Günaydın,
Devlet hastanelerinden nasıl randevu alacağız ki ayrıntılı için bende Bezmi Alem diye düşünüyorum
Bezmiâlem in kendi randevu sayfası var oradan alabilirsiniz
Ben de ayniyim mesela pazartesi gunu hic su icmeden gunu bitirdim dun 3-4 bardak icebildim bulantilarin bitmesini en cok su icebilmek icin istiyorumKızlar ben su içemiyorum ya napcam. Normalde çok su tüketirdim ama bulantilarim başladığından beri sudan tiksindim resmen
Bu yaglari nerden edindiniz hindistan cevizi yagi ve kakao yagini aktardan mi aldinizHindistan cevizi yağı Ve kakao yağı cildime kullanıyorum . Hindistan cevizi yağını 1 çay kaşığı oğluma yediriyorum her gün.
Çatlak için de evde lierac, bio oil, shea butter, hindistincevizi yağı Ve kakao yağı var. Hepsini süreceğim . İlk hamileliğimde de lierac kullandım Ve hiç çatlamadım.
Bu yaglari nerden edindiniz hindistan cevizi yagi ve kakao yagini aktardan mi aldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?