2017 Aralık Anneleri

Boydan gecelik elbisesi püfür püfür yel eser ben onu giyerim

Benim genelde asitli bir sey ictigim zaman midem yaniyor onun disinda yanmiyor.
Asitli dedigim de bazen soda iciyorum.

Hayır canım henüz almadım haftaya kontrolum var o zaman gün verecek herhalde doktorum zaten ben üniversite hastanesine gidiyorum

Bende artık üniversiteye başladım cnm kendi doktorum doğum iznine çıkıyor ve kütahyaya taşınma durumu varmış. Şimdilik ünv devam doğuma kısmetse özelde istiyorum

Ayyy valla donmustum ben boydan gecelikle zaten cok usurumIkisinden de koymustum sonra esim bitane daha pijama lohusa takimi aldi. Beni alttan hic muayene etmediler ama ameliyattan sonra. Emzirme atletim de vardi benim ama ben rahat edemedim niyeyse aslinda mantikli gorunuyor. Lastik Ip askili atlet ve emzirme sutyeniyle rahat etmistim ben de. Bir de hamile kulodu. Dogumdan sonra da giydim dikis yerime lastik gelmesin diye. Allah bulandan razi olsun

Banada gereksiz gibi gelmişti hamile külotu almak lazım benimde sezeryan, sanırım emzirme sütyeni küçük gögüste daha rahat duruyor, ben pijama almadım gecelikle daha rahattım, eve geçince hamile taytlarından giyeriz bence.

Bir de benim her yerimden ateş çıktı ilk doğumda nasıl terliyordum anlatamam belki bunda üşürüm tam karakış

Ben niye istahsiz degilim ya kahvalti yetmezmis gibi yarim paket biskuvi yedim simdi de. Okulda herkes oruclu rahat yiyip icemiyorum da midem resmen isyan etti dun acliktan. 5saat yiyemedim bir sey. Su benim de midemi bulandiriyor ama 4 5 bardak icmeye calisiyorum. Ac karnina icersem daha kotu oluyorum. Agzima simit ekmek falan alip yutmadan su iciyorum suyun o metal eksi tadi pek gelmiyor o zaman. Meyve limon koymak da iyi fikirmis

Bende artık üniversiteye başladım cnm kendi doktorum doğum iznine çıkıyor ve kütahyaya taşınma durumu varmış. Şimdilik ünv devam doğuma kısmetse özelde istiyorum
Ben de doğuma kadar üniversite hastanesinde doğumda özel düşünüyorum ama ben su anki doktoruma doğum yaptırmak istiyorum inşallah onu özele gelmeye ikna edebilirim

On
Bir de benim her yerimden ateş çıktı ilk doğumda nasıl terliyordum anlatamam belki bunda üşürüm tam karakış
Oncekinde ne zaman dogum yapmistin canim? Ben eylulde yapmistim ozel hastane sicakti ama hareketsizlikten sanirim baya usudum. Dedigin gibi emzirme sutyeninin kalibi dar biraz bi de sut gelince buyuk goguse iyice dar gelebilir. Emzirme atleti daha dar ama. Beli kisa geldi govdesi gogus kismi sikti beni ki anca 85olmustu bedenim.

Kizlar ben de ikili testten geldim sukur ense kalinligimi 1.4 mm cikti darisi herkesin basina insallah. Ayrica kendim de gordum 2.bebisim de kiz olacak Allahin inziyle:) Doktorum da buyuk ihtimal kiz dedi
Ayyy masallah hayirli olsun cok sevindim. 2Li testi kac haftalikken yaptirmis oldun canim? Ben 17haziranda 12+5oluyorum o zaman gitsem olur degil mi?

Bence çok mantıklı limon nane filan suyun kokusunu değiştirebilir en azından. Bundan sonra öyle deneyeceğim

Bence çok mantıklı limon nane filan suyun kokusunu değiştirebilir en azından. Bundan sonra öyle deneyeceğim
AYNEN Canım. Ben çok faydasını gördüm ve sadece bi kaç gün Sudan tiksindim. Sonra tekrar eskisi gibş su içmeye devam ettim. Afiyet olsun şimdiden. Bir de ben tatlı meyveler kullanmadım. Tatlı şeylerden tiksinmeye başladığım için. Neyi seviyorsan onu kullanırsın

Bende eylül de canım ama yanmıştım resmen sıcaktı ya, benim normalde 85 ama doğumda 90 sı geçti, ben zaten sütyen sevmem. kış bebeği daha iyi bence

Kizlar ben de ikili testten geldim sukur ense kalinligimi 1.4 mm cikti darisi herkesin basina insallah. Ayrica kendim de gordum 2.bebisim de kiz olacak Allahin inziyle:) Doktorum da buyuk ihtimal kiz dedi

Maşallah canım benim sağlıkla sonuna kadar inşallah.

Slm kızlar
Soğuk algınlığı ile uğraşırıyorum hala iyileşemedim
Bulantı bitti derken kahvaltıdan sonra çıkardım yıne 13+5 oldu daha n zmn bitecek bu bulantı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…