Boydan gecelik elbisesi püfür püfür yel eser ben onu giyerimliste yapmak istiyorum alınacaklar falan, bu sene emzirme atleti gördüm kışa da denk geleceğimiz için çok çok rahat olur, sütyene gerek yok.
Pijama almayın kızlar sezeryan da olsanız normal doğumda olsa pijama olmuyor muayene edemiyorlar gecelik işinizi görür
Benim genelde asitli bir sey ictigim zaman midem yaniyor onun disinda yanmiyor.Benim dün midem o kadar çok yandı ki şuan hala devam ediyor, oğlumda da böyle idi kilo kaybedince 5. ayda mide koruyucuya başlamıştım doktor kontrolünde.
Açken hiç ağrım yok bi parça bir şey yiyeyim yanıyorum
Hayır canım henüz almadım haftaya kontrolum var o zaman gün verecek herhalde doktorum zaten ben üniversite hastanesine gidiyorumEvet cnm o haftaya denk geliyormuşuz. İkili tarama için gün aldın mı benim 12 haziranda
Günaydın,
Devlet hastanelerinden nasıl randevu alacağız ki ayrıntılı için bende Bezmi Alem diye düşünüyorum
Hayır canım henüz almadım haftaya kontrolum var o zaman gün verecek herhalde doktorum zaten ben üniversite hastanesine gidiyorum
Ayyy valla donmustum ben boydan gecelikle zaten cok usurumliste yapmak istiyorum alınacaklar falan, bu sene emzirme atleti gördüm kışa da denk geleceğimiz için çok çok rahat olur, sütyene gerek yok.
Pijama almayın kızlar sezeryan da olsanız normal doğumda olsa pijama olmuyor muayene edemiyorlar gecelik işinizi görür
Ayyy valla donmustum ben boydan gecelikle zaten cok usurumIkisinden de koymustum sonra esim bitane daha pijama lohusa takimi aldi. Beni alttan hic muayene etmediler ama ameliyattan sonra. Emzirme atletim de vardi benim ama ben rahat edemedim niyeyse aslinda mantikli gorunuyor. Lastik Ip askili atlet ve emzirme sutyeniyle rahat etmistim ben de. Bir de hamile kulodu. Dogumdan sonra da giydim dikis yerime lastik gelmesin diye. Allah bulandan razi olsun
Ayyy valla donmustum ben boydan gecelikle zaten cok usurumIkisinden de koymustum sonra esim bitane daha pijama lohusa takimi aldi. Beni alttan hic muayene etmediler ama ameliyattan sonra. Emzirme atletim de vardi benim ama ben rahat edemedim niyeyse aslinda mantikli gorunuyor. Lastik Ip askili atlet ve emzirme sutyeniyle rahat etmistim ben de. Bir de hamile kulodu. Dogumdan sonra da giydim dikis yerime lastik gelmesin diye. Allah bulandan razi olsun
Ben de doğuma kadar üniversite hastanesinde doğumda özel düşünüyorum ama ben su anki doktoruma doğum yaptırmak istiyorum inşallah onu özele gelmeye ikna edebilirimBende artık üniversiteye başladım cnm kendi doktorum doğum iznine çıkıyor ve kütahyaya taşınma durumu varmış. Şimdilik ünv devam doğuma kısmetse özelde istiyorum
Oncekinde ne zaman dogum yapmistin canim? Ben eylulde yapmistim ozel hastane sicakti ama hareketsizlikten sanirim baya usudum. Dedigin gibi emzirme sutyeninin kalibi dar biraz bi de sut gelince buyuk goguse iyice dar gelebilir. Emzirme atleti daha dar ama. Beli kisa geldi govdesi gogus kismi sikti beni ki anca 85olmustu bedenim.Bir de benim her yerimden ateş çıktı ilk doğumda nasıl terliyordum anlatamam belki bunda üşürüm tam karakış
Ayyy masallah hayirli olsun cok sevindim. 2Li testi kac haftalikken yaptirmis oldun canim? Ben 17haziranda 12+5oluyorum o zaman gitsem olur degil mi?Kizlar ben de ikili testten geldim sukur ense kalinligimi 1.4 mm cikti darisi herkesin basina insallah. Ayrica kendim de gordum 2.bebisim de kiz olacak Allahin inziyle:) Doktorum da buyuk ihtimal kiz dedi
Bence çok mantıklı limon nane filan suyun kokusunu değiştirebilir en azından. Bundan sonra öyle deneyeceğimS Sariucurtmasessizcekimsesizce kızlar bende de aynı durum vardı. Suyu biraz soğutup içine sevdiğim meyvelerden ya da limon dilimleri koyup öyle içtim. Suyun kalitesini arttırıyor ve suyu size sevdiriyor.
Bence çok mantıklı limon nane filan suyun kokusunu değiştirebilir en azından. Bundan sonra öyle deneyeceğim
On
Oncekinde ne zaman dogum yapmistin canim? Ben eylulde yapmistim ozel hastane sicakti ama hareketsizlikten sanirim baya usudum. Dedigin gibi emzirme sutyeninin kalibi dar biraz bi de sut gelince buyuk goguse iyice dar gelebilir. Emzirme atleti daha dar ama. Beli kisa geldi govdesi gogus kismi sikti beni ki anca 85olmustu bedenim.
Kizlar ben de ikili testten geldim sukur ense kalinligimi 1.4 mm cikti darisi herkesin basina insallah. Ayrica kendim de gordum 2.bebisim de kiz olacak Allahin inziyle:) Doktorum da buyuk ihtimal kiz dedi
Hindistan cevizi yagı Watsonstan aldım cnmBu yaglari nerden edindiniz hindistan cevizi yagi ve kakao yagini aktardan mi aldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?