o zaman atlet almayacağız zaten hiç sevmem yıllardır giymem
Bebişler kış ayına geliceği için ister istemez annelerimiz kv ler fln ister istemez kalın kalın pijama üst baş giydirirler artk bize
aynen öyle oluo güzel oluoKışın olacağı için mutluyum bebeğim tam kendini toparlar o zaman da bahar gelir.
Benim ilk hamileliğim de, o kadar kanama oluyo mu ki :S
Bende şerbet bırakmışım sütyensizim oh ne rahatBende hiç giymedim atlet, hatta sütyeni bile sevmem de mecbur işe gelmesen hiç takmam
Doğumdan sonraki 2 gün için tek kullanımlık iç çamaşırları ile rahat etmiştim ben. Öncesinde hamile çamaşırı almıştım , ama bilemeyip dantelli almıştım Ve dantel kısmı tam göbek kısmına gelip çok kaşındırmıştı... ilk 2 gün hasta bezi de kullanmıştım, normal ped yeterli gelmeyebiliyor. Hasta bezleri gerçekten rahattı. Bana hastaneden vermişlerdi.hasta bezleri sizce rahat olur mu?yandan lastikli olanlar giyip çıkarması kolay diye duydum.
hemde ne biçim ev 24 derece ayağımda çorap ev botuiçimde atlet üstümde sweet niye hırka giymiyormusum
Oluyor oluyor , normal ped yetmiyor . Bana hastaneden vermişlerdiBenim ilk hamileliğim de, o kadar kanama oluyo mu ki :S
Bende şerbet bırakmışım sütyensizim oh ne rahatyigidin Mali meydanda olur .
Doğumu nasıl düşünüyorsunuz hanımlar?
Ben normal doğumdan yanayım nasipse
Dogumumu belcikada dusunuyorum ooohhh ne güzel kendi annemden başka karışan olmicak
Kışın olacağı için mutluyum bebeğim tam kendini toparlar o zaman da bahar gelir.
hemde ne biçim ev 24 derece ayağımda çorap ev botuiçimde atlet üstümde sweet niye hırka giymiyormusum
Doğumu nasıl düşünüyorsunuz hanımlar?
bende ssvd düşünüodum 2. bebeğim için
ama kayıplar benı yordu, cesaretim kırıldı
bebek kendı gelmek ıstedıgı zamanı belırlesın sadece benım için kafi, sonra yine sezeryana
Ben de normal istiyorum.Doğumu nasıl düşünüyorsunuz hanımlar?
Benim dr da ssvd ci. Hoş benim ilk doğumum da normaldi. Yaşımdan dolayı belki bu sefer normal Doğum yaptırmaz diyordum ki, 43 yaşına kadar isteyen Herkese yaptırıyorum dedi.İlk doğum kızım doğum kilosu 4kg olduğu ve açılma gözlenmediği için yormadan sezeryan oldum
İkincisindede eğerki yine yüksek kilo olmazsa ssvd i desteklediğini belirtti doktorum bakalım sürece bağlı
Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı. Dr una güveniyorsan da o en uygun yolu seçecektir. Ben sıkı bir normal Doğum savunucusuyum ama öyle durumlar olur ki normal Doğum diye ısrar etmemek gerekir. Yine annenin psikolojisi de çok önemli.bende ssvd düşünüodum 2. bebeğim için
ama kayıplar benı yordu, cesaretim kırıldı
bebek kendı gelmek ıstedıgı zamanı belırlesın sadece benım için kafi, sonra yine sezeryana
annenle iyi anlasıosan harıka olacak hemde
İlk doğum kızım doğum kilosu 4kg olduğu ve açılma gözlenmediği için yormadan sezeryan oldum
İkincisindede eğerki yine yüksek kilo olmazsa ssvd i desteklediğini belirtti doktorum bakalım sürece bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?