2017 Aralık Anneleri

hasta bezleri sizce rahat olur mu?yandan lastikli olanlar giyip çıkarması kolay diye duydum.
Doğumdan sonraki 2 gün için tek kullanımlık iç çamaşırları ile rahat etmiştim ben. Öncesinde hamile çamaşırı almıştım , ama bilemeyip dantelli almıştım Ve dantel kısmı tam göbek kısmına gelip çok kaşındırmıştı... ilk 2 gün hasta bezi de kullanmıştım, normal ped yeterli gelmeyebiliyor. Hasta bezleri gerçekten rahattı. Bana hastaneden vermişlerdi.

Kışın olacağı için mutluyum bebeğim tam kendini toparlar o zaman da bahar gelir.

Bende tam tersi düşündüm nedense, kızım mayıs doğumlu bahar bebeğiydi yazın küçükte olsa hiçbiryerden eksik kalmadık ve lohusalığı tam zamanında havalardan korkmadan dolaşarak geçirmiştim, şimdi ise kışın ortası bir abla bir yeni bebek derken nasıl geçer acaba demiyor değilim

hemde ne biçim ev 24 derece ayağımda çorap ev botuiçimde atlet üstümde sweet niye hırka giymiyormusum

Ooo daha neler yaparlar ama dinlemekte lazım gibi, ilkte hava iyi diye dinlemedim sonra çok sırt ağrısı çektim

bende ssvd düşünüodum 2. bebeğim için
ama kayıplar benı yordu, cesaretim kırıldı
bebek kendı gelmek ıstedıgı zamanı belırlesın sadece benım için kafi, sonra yine sezeryana

Ah cnm benim başın sağolsun bebisler sağlıklı dogsunlarda şekli önemli değil. İnsAllah bebeğini sagsalim kucağına alırsın

Benim dr da ssvd ci. Hoş benim ilk doğumum da normaldi. Yaşımdan dolayı belki bu sefer normal Doğum yaptırmaz diyordum ki, 43 yaşına kadar isteyen Herkese yaptırıyorum dedi.

bende ssvd düşünüodum 2. bebeğim için
ama kayıplar benı yordu, cesaretim kırıldı
bebek kendı gelmek ıstedıgı zamanı belırlesın sadece benım için kafi, sonra yine sezeryana
Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı. Dr una güveniyorsan da o en uygun yolu seçecektir. Ben sıkı bir normal Doğum savunucusuyum ama öyle durumlar olur ki normal Doğum diye ısrar etmemek gerekir. Yine annenin psikolojisi de çok önemli.

annenle iyi anlasıosan harıka olacak hemde

Geçici olarak kvlerde kalıyoruz cnm ve sağolsun kv nerdeyse herseyime karisir ben sırf kirilmasin diye bişe diyemiyorum içim içimi yiyo sonra. O yüzden bu sevincim, bide kendi annenin dediği insana fazla koymuyo "he annnacum he" der geçersin :)))

Oohh massallah canim 4kg kocaman bebis:))) bebiş nasıl o kadar kilo aliyorki? Şekerden dolayimi?
Hakkında hayırlısı olsun tatlim

Bilmiyorum ama ben SSVD istemiyorum, bana bir şey olursa oğlum var geride yok olayım sezo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…