• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bel agrisi olan arkadaslar. Bende de cok agri var ama bende skolyozdan bel boslugu artmasina her sey var. Belimin agrisi kalcama bacaklarima vuruyor. Belki de boyle bir probleminiz vardir karniniz iyice cikmadan ortopediye de gidebilirsiniz. Ama bi cozumu de yok pilates oneriyor sadece. Ben zaman bulsam yapicam ama ev okul derken cok yoruluyorum. Daha direnc bandini elime alinca da oglum izin vermiyor sagolsun:KK43:

Geçmiş olsun, hemen dr a.

Uzmanlar mümkün olduğunca geç söyleyin diyorlar. Çünkü zaman kavramı pek Yok çocuklarda. Benim de oğlum 4.5 yaşında. 5-6 aylık olup o anlayana kadar söylemeyi düşünmüyorum.
haberdar et, içini ferah tut.
Ben de mümkün olduğunca geç söyleyeceğim. Kizin 6 yasinda aynen zaman kavramları bizim ki gibi olmadigindan en iyisi mümkün olduğunca geç söylemekmiş ama qkendisi anlamadan yani çok belli olmadan en iyisi bizim agzimizdan duymasiymis güveni sarsilmamasi için. Ne tepki verecek çok merakliyim videoya çekmeyi düşünüyoruz:KK19:

Baktım canım ama seninki direk senin karnında yürümeye başlamış:)) Uzak bi çekim, ben hiçbişey göremedim bu şekilde..Bugün 11:00 de 2li test için gideceğim, bana dua edermisiniz canım..

Etmem mi cnm inşallah güzel haberlerle ayrılırsın tüm dualarım seninle. Doktor bile güldü şuna bak ters. Duruyor dedi :D

Baktım canım ama seninki direk senin karnında yürümeye başlamış:)) Uzak bi çekim, ben hiçbişey göremedim bu şekilde..Bugün 11:00 de 2li test için gideceğim, bana dua edermisiniz canım..
İnşAllah güzel haberlerle gelip bizide sevindirirsin Allah yardımcın olsun canım

günaydın arkadaşlar, benim ilk hamileliğimde doktor kesin olması amacıyla 16. ve 17. haftaya kadar cinsiyet söylemem demişti. 11-12 de söylenenler sonradan değişebiliyor. alışveriş için acele etmeyin derim.
Evet. Hatta bir arkadasimin dogana kadar erkek demislerdi kizi olmustu cocugun her seyi mavi yesil arabali falan:KK48: cogu esya son 1 aya birakilmali bence de sadece temel seyler alinabilir hastane cantasi malzemeleri ve birkac unisex zibin. Beyaz citcitlilar vs.

kızlar günaydın . dün gece duşa girerken çamasırımda ilk defa sulu kan gördüm az gelmişti ama vardı . sabahta daha az olacak şekilde tekrar geldi. ağrım sANCIM YOK farketmedim bile :(

kızlar günaydın . dün gece duşa girerken çamasırımda ilk defa sulu kan gördüm az gelmişti ama vardı . sabahta daha az olacak şekilde tekrar geldi. ağrım sANCIM YOK farketmedim bile :KK43:
Vakit kaybetmeden doktora git canım. Bu haftalarda bir çok hamilede lekelenme oluyor ama ihmal etme sen yine de. Allah bebeğini sana bagislasin

Ben de mümkün olduğunca geç söyleyeceğim. Kizin 6 yasinda aynen zaman kavramları bizim ki gibi olmadigindan en iyisi mümkün olduğunca geç söylemekmiş ama qkendisi anlamadan yani çok belli olmadan en iyisi bizim agzimizdan duymasiymis güveni sarsilmamasi için. Ne tepki verecek çok merakliyim videoya çekmeyi düşünüyoruz:KK19:

Valla biz keseyi görmeye ailecek gittik 6 yaşına girecek oğlum, çığlık çığlığa ben dua ettim Allah kabul etti beni kardeşim gelecek dedi, ilk önce kız istedi bana yardımcı olurmuş bir de evde 2 kız 2 erkek olurmuş şimdi diyorki yok erkek olsun bana yardım etsin benim çok işim var anne tek nasıl yaparım diyoe Allah gönlüne göre versin yavrum dedim ne diyeyim :D

Üniversite hastanesine geldim..Ultrasona aldılar ama bebiş oturuyodu bakamadı..Yatıyor olması lazım 13:30 da gel bidaha dedi..Nasılda aksi bi çocuk..Daha doktor olmadan hava civa binbeşyüz..H.sonu lekelenmem olduğundan kalp atışınıda merak ettim sorum..Dövmekten beter cevaplar falan..Tam şikayet etmelik ama uğraşamayacağım..İnsan yarım saat sonra falan gel der..Kalabalıkta yok..Sinir oldum..Allahtan özelede gidiyorum..Bunların eline kalsak yanmışız..Neyse tek iyi haberlerini alayımda gerisi umrumda değil..

Back