• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar benim merak ettiğim birşey var hani diyosunuz ya bebek 1 hafta önde gidiyo diye. Bu neye göre oluyo beslenmeylemi ilgili çok merak ediyorum :ıslık:

Erken yumurtlayip erken dönlenmesile yada geç yumurtlayip geç dönlenmesiyle bildiğim kadari ile :))

Kızlar benim merak ettiğim birşey var hani diyosunuz ya bebek 1 hafta önde gidiyo diye. Bu neye göre oluyo beslenmeylemi ilgili çok merak ediyorum :ıslık:
Hayır canım döllenmeyle alakalıymis. Adet tarihi normal olabilir ama bazı kadınlar erken bazı kadınlar geç yumurtlayabiliyor.bu durumda da erken ya da geç döllenme oluyor. İlerleyen haftalarda yavaş yavaş kendi haftasına dönüyormuş. Mesela benim annem adetin bittiği ilk gün hamile kalmış kardeşime ben de adetim bittiği ikinci gün hamile kaldım. Erken yumurtluyoruz biz. Normalde adetin 14.günü yumurtlama olurken ben 7 ile 9. Günleri arasında yumurtluyorum

Hayır canım döllenmeyle alakalıymis. Adet tarihi normal olabilir ama bazı kadınlar erken bazı kadınlar geç yumurtlayabiliyor.bu durumda da erken ya da geç döllenme oluyor. İlerleyen haftalarda yavaş yavaş kendi haftasına dönüyormuş. Mesela benim annem adetin bittiği ilk gün hamile kalmış kardeşime ben de adetim bittiği ikinci gün hamile kaldım. Erken yumurtluyoruz biz. Normalde adetin 14.günü yumurtlama olurken ben 7 ile 9. Günleri arasında yumurtluyorum

Anladım canım çok ilginç ya bende 22.gün yumurtlamıştım ne güzel erkenden oluyomuş

Coook uzun zamandır temizlikle falan uğraşmıyordum eşim yapma ya çalışıyordu bugün artik mutfağa girmek gerektiğini farkettim girdim heryeri sürttüm ocakti duvardı tezgahti falan derken bittim tükendim belim çekiyor şimdide :KK34:

Aynen öyle kızımda haftasından 5 gün önce gidiyordu yumurtlamayı o zaman takip edilmemişti
Bunda ise 5-6 gün gerideyiz yumurtlama takibi ve çatlamam takipteydi baya geç oldu :KK22:

Bebişlerin fotolarını koyanların hepsinin kuzularına maşallah:nazar:
Nub a göre yorum pek yapamadım çünkü görünmüyordu
Genellikle bu nubu görebilmek için yüksek kaliteli görüntü ve pozisyon önemli

Coook uzun zamandır temizlikle falan uğraşmıyordum eşim yapma ya çalışıyordu bugün artik mutfağa girmek gerektiğini farkettim girdim heryeri sürttüm ocakti duvardı tezgahti falan derken bittim tükendim belim çekiyor şimdide :KK34:

Bende öyle arada giriyorum mutfağa toparlıyorum süpürge yapcam daha hiç halim yok. O bulaşık makinesinin kokusuna dayanamıyorum:silah:

Bende öyle arada giriyorum mutfağa toparlıyorum süpürge yapcam daha hiç halim yok. O bulaşık makinesinin kokusuna dayanamıyorum:silah:
Bulaşık makinesi ve buzdolabını atasım var aşağıya :D çokta yorma kendini süpürgeyi kaldırarak taşıma surut hep dikkatli yap canım

Z
Ayy canım ne güzel aciklamissin çok teşekkür ederim. Çok doğru her sözüne katılıyorum. 1 2 günden bişi olmaz inşallah. Niyet ettim bakalım. Umarım rahat gcer. Bigün tutup bigün tutmam eğer yarın kolay olursa. Bebem de inşallah etkilenmez. Ogluş um da emiyor . Ona hiç kıyamam . Yarın yani bugün :KK66: bakalım napcem
ne demek rica ederim, daha yeni okuduğum bi şeydi :)

Canım.inan 3 gündür rahattım çok şükür geçiyor heralde dedim bugün yine midem ağzıma ağzıma gelmeye başladı bende bekliyorum bitse de normal yeme düzenime donsem diye :KK42:
Tek duam bayrama kadar gecmesi balikesrden ailemin yanina gidicem istanbula ins ama boyle olursam nasil gidicem bilmiyorum :(

günaydın arkadaşlar, benim ilk hamileliğimde doktor kesin olması amacıyla 16. ve 17. haftaya kadar cinsiyet söylemem demişti. 11-12 de söylenenler sonradan değişebiliyor. alışveriş için acele etmeyin derim.
Benim doktor fazla garantici 19. ya da 20. haftada söyleyeceğim dedi:kahve:

Kizlaaaarrr bu bulanti ve kusmalar ne zaman biteceekk :KK43:

Benimki 10.hafta azalmaya başladı sonra 11+4ten sonra nadir oluyordu şimdide 12+6 yiz bitti gibi sanki. Ara sıra şişkinlik ve koku hassasiyeti devam ediyor ama

Benimki 10.hafta azalmaya başladı sonra 11+4ten sonra nadir oluyordu şimdide 12+6 yiz bitti gibi sanki. Ara sıra şişkinlik ve koku hassasiyeti devam ediyor ama
Aynen bendede ama bu tavukdan iyreniyorum o hala geçmedi(ama bulantılar fln azaldı hatta yok gibi

Back