• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Valla biz keseyi görmeye ailecek gittik 6 yaşına girecek oğlum, çığlık çığlığa ben dua ettim Allah kabul etti beni kardeşim gelecek dedi, ilk önce kız istedi bana yardımcı olurmuş bir de evde 2 kız 2 erkek olurmuş şimdi diyorki yok erkek olsun bana yardım etsin benim çok işim var anne tek nasıl yaparım diyoe Allah gönlüne göre versin yavrum dedim ne diyeyim :KK70:
Ay ne güzel ben kizimda hep dua ederdi kardeşim olsun diye ama şimdi hic sesi cikmiyor bir kere ustu kapali sordum hayır dedi:eek: anladimi acaba bilmiyorum ki deli gibi merak ediyorum tepkisini

Üniversite hastanesine geldim..Ultrasona aldılar ama bebiş oturuyodu bakamadı..Yatıyor olması lazım 13:30 da gel bidaha dedi..Nasılda aksi bi çocuk..Daha doktor olmadan hava civa binbeşyüz..H.sonu lekelenmem olduğundan kalp atışınıda merak ettim sorum..Dövmekten beter cevaplar falan..Tam şikayet etmelik ama uğraşamayacağım..İnsan yarım saat sonra falan gel der..Kalabalıkta yok..Sinir oldum..Allahtan özelede gidiyorum..Bunların eline kalsak yanmışız..Neyse tek iyi haberlerini alayımda gerisi umrumda değil..

Egemi cnm ? Bizimkiler çok yaramaz valla seninki oturur benimki amuda kalkar. :D

Cinsiyeti öğrenen annislere bir soru. Ye eksiyi doğru ayseyi ye tatliyi doğru hakkiyi sözü doğru cikti mi sizce. İlk gebeligimde tuttu benim eksi hastasiydim kizin oldu. Simdi hic eksi görmek istemiyorum deli gibi tatli çekiyor canim bakalım tutacak mi

Ay ne güzel ben kizimda hep dua ederdi kardeşim olsun diye ama şimdi hic sesi cikmiyor bir kere ustu kapali sordum hayır dedi:eek: anladimi acaba bilmiyorum ki deli gibi merak ediyorum tepkisini

Canım ya çok detaylı düşünmeyeceksin bizlerinde kardeşleri var valla ben kıskandığımı falan hatırlamıyorum gerçi zaman değişti ama olsun. Tek yapmamız gereken bebeği onların yanında asla sevmeyeceğiz...

Cinsiyeti öğrenen annislere bir soru. Ye eksiyi doğru ayseyi ye tatliyi doğru hakkiyi sözü doğru cikti mi sizce. İlk gebeligimde tuttu benim eksi hastasiydim kizin oldu. Simdi hic eksi görmek istemiyorum deli gibi tatli çekiyor canim bakalım tutacak mi

İlkinde ilk istediğimiz tatlı idi hamile olduğumu bilmiyordum oğlum oldu, bunda da et istedim bakalım ne olacak

9 eylül canım..Benimkininde normalde eli kolu durmazdı..Şimdi doktora uslu taklidi yapacağı tuttu sanırım bilemedimki..

Egeyi tavsiye ederim canım bu testlerde çok anlayışlılar temizlik personeline kadar biraz bekliyorsun ama değiyor. Bende suan egeye gidip gelecem özeldeki doktorum işi bırakacakmış hamile kendiside :D egeye gidip gelecem kısmet olursa özelde doğum yapacam

Üniversite hastanesine geldim..Ultrasona aldılar ama bebiş oturuyodu bakamadı..Yatıyor olması lazım 13:30 da gel bidaha dedi..Nasılda aksi bi çocuk..Daha doktor olmadan hava civa binbeşyüz..H.sonu lekelenmem olduğundan kalp atışınıda merak ettim sorum..Dövmekten beter cevaplar falan..Tam şikayet etmelik ama uğraşamayacağım..İnsan yarım saat sonra falan gel der..Kalabalıkta yok..Sinir oldum..Allahtan özelede gidiyorum..Bunların eline kalsak yanmışız..Neyse tek iyi haberlerini alayımda gerisi umrumda değil..
Devlete mecbur olmadikca gitmemek lazim.
Anlamiyorumki herkes calisiyor. Ne agir sartlarda calisan insanlar var ki hic asik suratli degiller.

Sen guleryuzle gitsen bile yuzune bakmadan yollayanlar var.kendilerine mecburuz gibi davrananlar vs..

Ne diyim canim bosver sen moralini de bozma. Her insan bir degil iste napalim.

11+4de poz verdiyim fotoğrafım hadi yorum yapın banada teyzeler:KK36:
Cnm tam net değil ama sanki erkek gibi geldi :KK200:

Bende hala görebilmiş değilim nubu

Sağol cnm ama hala usgde anlayamıyorum

hepsini yiyorum ya nar hariç cok değil ama 3-4 tane yerim yani günde cok meyve yıyemem zaten normalde de Bişi olmaz o kdrdan

Ben hic anlanıyorum cnm
Doktor usgde bizim alttan da görüntü çekti orda anladık zaten yandan hiç Bişi belli olmuyor ki
Bu resimde popodan cektş bacaklar da acık olunca direk Her sey ortada işte:)))

Senin oğlan pipiyi göstermiş annesi :)))) Altan bakiliyorsa niye direk Altan bakmiyorlarki yan profile ugrastiriyolar bizi:))

Gunaydin kizlar ben de usg fotosu atayim diyorum da telden atamiyorum
Siz atabiliyor musunuz?
Cnm bende burda yukliyemiyorum, ayrı sitede nete yüklüyorum öyle o "direct linki" resim ekle diye buraya atiyorum

Bu gün hiç uyumadım midem çok fena.eşkime bi yandan ağrı bi yandan :mad:durumum çok fena.akşam sağa sola dönmekten bi hal oldum.Gerneşmeyi de hiç sormayın elimde değil yapıyorum.

Bende de tuttu bence hep eksi şeyler yedim kızım olacak insallah

Benimkinde hic yuklenmiyor canim
Boyutu mu buyuk geliyor anlamadimki
olabilir cnm

tatlı istedi ve oğlum olacak cnm
Bnce tek tutan sey bu yanı Bnde öyle oldu
Yok kese konumu yok Çin takvimi hepsi yalan ama nub olayını çözemedim sadece

Bu gün hiç uyumadım midem çok fena.eşkime bi yandan ağrı bi yandan :mad:durumum çok fena.akşam sağa sola dönmekten bi hal oldum.Gerneşmeyi de hiç sormayın elimde değil yapıyorum.

Ya o gerinme yüzünden uyuyamıyorum.öyle bi geriniyorum gerinmeme uyanıyorum. Artık kendimi tutuyorum vücudum tepki verip titreme oluyo yok böyle bişey. Hiç uyuyamadım bende gece

Ya o gerinme yüzünden uyuyamıyorum.öyle bi geriniyorum gerinmeme uyanıyorum. Artık kendimi tutuyorum vücudum tepki verip titreme oluyo yok böyle bişey. Hiç uyuyamadım bende gece
Sende demi öyle tek değilim Yani bu konu

Hayatımda böyle gerinme isteği olmadı çok istiyorum gerinmek. Uykuda gerinirken uyanıyorum uykum çok hafif zaten. Kendimi tutuncada titreyiveriyorum saniyelik
Elimi kolumu bacağımı açıp bi gerinsem ah bi :mad:gene sen kendini tutuyorsun ben tutamıyorum.

Kızlar benim merak ettiğim birşey var hani diyosunuz ya bebek 1 hafta önde gidiyo diye. Bu neye göre oluyo beslenmeylemi ilgili çok merak ediyorum :ıslık:

Back