• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlaar,belim çok ağrıyor,belimden totomun sol tarafına doğru iniyo,ve bacağma vuruyo :KK43: olur demi böle şeyler bi sıkıntı yoktur? En son 2 hafta önce gittim doktora,hep aklımda içerde herşey yolunda mı diye,bidaa ki randevu da bu cuma değil haftaya cuma,doktora hep bişiler soruyom,geliyim mi diyom,hep gelme diyo:) evhamlıymışım da birazcık:)
Benimkide öyleydi totomun yanlari agriyodu arada ayaklarima karamp giriyodu bi gün Tam girdi 1 hafta Sol ayagimin üstüne basamadim Ama öylede cok dolandim durmadim kan dolasimi olsunda cabuk iyilesim diye durmadan hareket ettim.Bazi tecrübeli annelere sordum krampim var diye o dedi Maden suyu ic Intim.o dedi kivi ye yedim.o dedi muz ye yedim.o dedi süt ic ictim.o dedi Yoghurt ye yedim Ondan Sonra gecti Valla hangisi yaradi Bende bilmiyom.masaj yap ayaklarina ayaklarindaki damarlar toplaniyo dar seyler giyme Bol Bol hareket Et .

Kasiyi yedim Kac DEFA bi sey olmadi cayindan da birsey olmaz herhalde.süt ic Salata ye günde iki DEFA Bol Bol Su ic tuvalette cikaman :KK45:
ayyy sut icemiyorum. su icemiyorumm. cok kotuyumm. zorla yarin sabh kayisi cayi icecm artik.
Bu arada ben de kabizim hep boyleyim yani. Bi salata yapiyordum hepsi cigden beyaz lahana karnabahar brokoli havuc avokado domates kirmizi pancar rendesi turp tere roka koyuyodum tabi cogu kista kaldi bu sebzelerin. Uzerine de nar eksisi bol zyagi tuz limon. Ilk kez bu kadar rahat etmistim. Malzemeler degisik gelebilir ama minicik dograyinca kimse anlamiyor :kk77:hatta misafirim bayila bayila yemisti
canimm bu saydiklarinin hic birini yiyemem ki b . hic bisey almiyor midemm. en iyi kayisi cayi. tek seferde ilik bi sekilde mevburen dikecegimm. :KK50::KK50:

ayyy sut icemiyorum. su icemiyorumm. cok kotuyumm. zorla yarin sabh kayisi cayi icecm artik.
canimm bu saydiklarinin hic birini yiyemem ki b . hic bisey almiyor midemm. en iyi kayisi cayi. tek seferde ilik bi sekilde mevburen dikecegimm. :KK50::KK50:
iyi olursun Insallah Bence o cocuklada alakali ilk bebegimde kabizdim Bunda ise ishalim ben .ayni seyleri yiyorum Degisen bi sey yok

IMG_3990.JPG
Burda 11 haftalıktım ben de bir nub tahmini alabilirmiyim

M Mucizem2017 cnmmm banada yorum yapın çatladım sabahtan beri yazmadınız :D amuda kalkmış bizimki doktor öyle dedi :)

Eklentiler

• IMG_6752.JPG
    IMG_6752.JPG
    51,2 KB · Görüntüleme: 64
kizlar O bu zararli diye kendimizi bebegimizi vitaminsiz birakmayalim.unutmayinki herseyin fazlasi zarar.abartmamak sartiyla ben herseyi yiyorum.et haric:))

Kızlar aranizda oruç tutan var mı. Ben yarın yapabilirsem deniycem. Hatta emziren var mi 1 yaşında oglum..
Ya biliorum tutma etme dien olacak ama zaten tutmadm hiç ama bi denemek istiorum . Diğer türlü yapabilirmisim de keyfi tutmuyor muş gibi vicdanım rahatsız

Kızlar aranizda oruç tutan var mı. Ben yarın yapabilirsem deniycem. Hatta emziren var mi 1 yaşında oglum..
Ya biliorum tutma etme dien olacak ama zaten tutmadm hiç ama bi denemek istiorum . Diğer türlü yapabilirmisim de keyfi tutmuyor muş gibi vicdanım rahatsız
Ben tutmuyorum görümüm tutuyor.Oda iki gün dayana bilmis dişlerine ağrı girmiş çok halsiz düşüyormuş.bebegi Bizden iki üc hafta önde Bebek kücükken Insanin Cani bi sey cekmiyo ben bu gün acliktan öldüm hep acim iki Saatte Bir yemek yiyorum

Aslinda kisinin bunyesiyle alakali. Ben tutamam mesela.
Zaten gun icinde tansiyonum da düşüyor.
Ama sen kendinden eminsen doktoruna sor tut derse tut canim.

Ben tutmuyorum görümüm tutuyor.Oda iki gün dayana bilmis dişlerine ağrı girmiş çok halsiz düşüyormuş.bebegi Bizden iki üc hafta önde Bebek kücükken Insanin Cani bi sey cekmiyo ben bu gün acliktan öldüm hep acim iki Saatte Bir yemek yiyorum
YA sorma aslında ben oruca açlığa hami anne olmadan önce de hiç dayanamayan biriyim de. Geçen seneki ramazanda lohusa idim. Hiç tutamadım aynen kaldı. :( bi 30 gun daha ekleneck hami dedim ucundan kıyısindan ne tutabilirsem kar .. bakalim bi deneyim. Peki bilion mu baktım yarıda bayilacak gibi neyin olursam bozsam ne olur ???

Back