- 27 Ekim 2014
- 3.120
- 4.250
- 133
Erkek de bu nub meselesini anlamadığım için sordum:)Belliyse muhtemelen erkek demistir dr :) ben resimden bakinca pek anlamiyorum ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek de bu nub meselesini anlamadığım için sordum:)Belliyse muhtemelen erkek demistir dr :) ben resimden bakinca pek anlamiyorum ama
Nub meselesini ben de anlamadım nub neresi onu bile çözemedim:))Erkek de bu nub meselesini anlamadığım için sordum:)
Aman haa..Uzak durulması gerekenler listesinde hurma canım..Doğuma birkaç gün kala veriyorlar rahim açılsın diye..Öncesinde Allah korusun erken doğuma sebep olabiliyormuş..Aa hurmadamı yasak ben hergün 5 10 tane yiyorum çok sevdiğim için
Aman haa..Uzak durulması gerekenler listesinde hurma canım..Doğuma birkaç gün kala veriyorlar rahim açılsın diye..Öncesinde Allah korusun erken doğuma sebep olabiliyormuş..
Cinsel organlarının oluştuğu bölgeye deniyor benim çözdüğüm kadarıyla..2 paralel çizgi varsa kız..Çıkıntı yukarı doğruysa erkek diye yorumluyorlar..Anladıklarım bukadar:))Nub meselesini ben de anlamadım nub neresi onu bile çözemedim:))
Ben benim ultrason kağıdına bakıyormuş bakıyorum göremiyorum:))Cinsel organlarının oluştuğu bölgeye deniyor benim çözdüğüm kadarıyla..2 paralel çizgi varsa kız..Çıkıntı yukarı doğruysa erkek diye yorumluyorlar..Anladıklarım bukadar:))
Cok Güzel anlatmissin böylede anlarla herhaldeCinsel organlarının oluştuğu bölgeye deniyor benim çözdüğüm kadarıyla..2 paralel çizgi varsa kız..Çıkıntı yukarı doğruysa erkek diye yorumluyorlar..Anladıklarım bukadar:))
Birşey olmamıştır Allahın izniyle..Çok şükür ki bu siteler sayesinde bilmediğimiz şeyleri duyuyoruz..Yoksa hepimizin herşeyi bilmesi imkansız..Bir sonraki kontrolünde söylersin doktoruna o sana en doğru bilgiyi verir canım..Gerçektenmi ay bişey olurmu ya çok tedirgin oldum. 5 gündür yiyodum bi kutu bitmek üzere
Bu gün fenayim ben ya cok acikiyom bi lokma Bir sey yesem ya da bi damla Bir sey icsem sisiyom.Azima eski sular geliyo iyyig
Birşey olmamıştır Allahın izniyle..Çok şükür ki bu siteler sayesinde bilmediğimiz şeyleri duyuyoruz..Yoksa hepimizin herşeyi bilmesi imkansız..Bir sonraki kontrolünde söylersin doktoruna o sana en doğru bilgiyi verir canım..
Ya en sevdiklerim bugün bi otruşta yarım kiloya yakın kiraz yedim neden neden yaaaNar,kiraz ,cilekte zararlimis
Leydi sende ne zaralisa onu yiyonYa en sevdiklerim bugün bi otruşta yarım kiloya yakın kiraz yedim neden neden yaaa
Ama güzel şeyler neden hep zararlı neden nedeenLeydi sende ne zaralisa onu yiyon
Benimkide göstermemiş canım..Uygun pozisyonu yakalamakta önemli..Ben benim ultrason kağıdına bakıyormuş bakıyorum göremiyorum:))
Kirazdamı zararlıymış??? Öyle bişey duymadım ben..Tam tersi başağrısına iyi geliyor diye okudum..Leydi sende ne zaralisa onu yiyon