• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bu gün fenayim ben ya cok acikiyom bi lokma Bir sey yesem ya da bi damla Bir sey icsem sisiyom.Azima eski sular geliyo iyyig:KK42:

Aman haa..Uzak durulması gerekenler listesinde hurma canım..Doğuma birkaç gün kala veriyorlar rahim açılsın diye..Öncesinde Allah korusun erken doğuma sebep olabiliyormuş..

Gerçektenmi ay bişey olurmu ya çok tedirgin oldum. 5 gündür yiyodum bi kutu bitmek üzere:silah:

Cinsel organlarının oluştuğu bölgeye deniyor benim çözdüğüm kadarıyla..2 paralel çizgi varsa kız..Çıkıntı yukarı doğruysa erkek diye yorumluyorlar..Anladıklarım bukadar:))
Ben benim ultrason kağıdına bakıyormuş bakıyorum göremiyorum:))

Cinsel organlarının oluştuğu bölgeye deniyor benim çözdüğüm kadarıyla..2 paralel çizgi varsa kız..Çıkıntı yukarı doğruysa erkek diye yorumluyorlar..Anladıklarım bukadar:))
Cok Güzel anlatmissin böylede anlarla herhalde:KK45:

Gerçektenmi ay bişey olurmu ya çok tedirgin oldum. 5 gündür yiyodum bi kutu bitmek üzere:silah:
Birşey olmamıştır Allahın izniyle..Çok şükür ki bu siteler sayesinde bilmediğimiz şeyleri duyuyoruz..Yoksa hepimizin herşeyi bilmesi imkansız..Bir sonraki kontrolünde söylersin doktoruna o sana en doğru bilgiyi verir canım..

Bu gün fenayim ben ya cok acikiyom bi lokma Bir sey yesem ya da bi damla Bir sey icsem sisiyom.Azima eski sular geliyo iyyig:KK42:

Canım bende öyleyim ya. Şunu anladım çikolata tarzı şeyer yiyince acayip bi mide yanmam oluyo kıvrandırıyo. Çok açım ama az az yiyorum o da doyurmuyo. Ne yesem ağzımda tat kalıyo hiç hoşlanmıyorum gitmiyoda:mad:

Birşey olmamıştır Allahın izniyle..Çok şükür ki bu siteler sayesinde bilmediğimiz şeyleri duyuyoruz..Yoksa hepimizin herşeyi bilmesi imkansız..Bir sonraki kontrolünde söylersin doktoruna o sana en doğru bilgiyi verir canım..

Tamam canım çok sağol ya

Kızlar buda benden amuda kalkmış ters duruyor :) sizce cinsiyet ne olabilir :)

Eklentiler

• IMG_6752.JPG
    IMG_6752.JPG
    51,2 KB · Görüntüleme: 86
Back