• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kendime sevinir gibi sevindim yemin ederim..Şükürler olsun..Eşine bile söyleyememiş olmandan çok etkilenmiştim..Ona kötü haber vermeyecek olmana inanılmaz sevindim..Ama kendine dikkat etmeyi ihmal etme ama canım..Full yatış..İş miş yok..Şakası yok bu işlerin görüyosun..Sen ve yavrun Allaha emanet canım..

Çok teşkr edrm Canm.. allh razı Olsn senden ve arkadaşların hepsinden :KK15: yazını okuyunca tam gidecm dedim iyi ki de gittim gördüm miniğimi :emir_bebek::KK200:
evet eşim usg fotosunu göreck kısmetse. Allah'a emnt olsun bütün meleklerimiz :dua:

Herkes bebisinin fotosunu yukleyip tahmin istemis ben de 2.gebeligim olmasina ragmen tahminde bulunamiyorum ve nub nedir bilmiyorum. Bana da yorumlar misiniz merak ediyorum acikcasi:KK15:

Eklentiler

• 20170524_124657.jpg
    20170524_124657.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 74
Herkes bebisinin fotosunu yukleyip tahmin istemis ben de 2.gebeligim olmasina ragmen tahminde bulunamiyorum ve nub nedir bilmiyorum. Bana da yorumlar misiniz merak ediyorum acikcasi:KK15:
Senin bebekkini göremedim nubu yok nubsuz bu :KK70:

Evi altina üstüne getirdim son kontrolümün fotografini bulamadim.Benimkinin nubuna da baktiracaktim.Iyce küvük emrah oldum.cinsiyetini bilmedigim yetmiyo bi de Fotograf yok :mad:

Back