• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar nasılsnz.. güneş kremi zararlı mıdır? Kullanan var mı ?
zararlı değil hatta kullanmamızı tavsiye ediyorlar. Marka yazmak yasak mı bilmiyorum ama çoğu hamilenin kullandığı bir marka var.Hamileler için güneş kremi diye aratınca çıkıyor.

Ben de ogluma soylemeyi dusunmuyorum henuz. Zaten 2.5yasinda anlayacak yasta degil. Kucagima alamiyorum bazi durumlarda hareketlerim kisitli artik, kardesini suclasin istemiyorum simdiden. Karnimi fark etmeye basladiginda yavas yavas soylerim

Kızlar çok şükür herşy yolunda bebeğimi gördüm binlerce şükür... :dua: allh razı olsun hepinizden... :KK15: doktr rahmin kapalı dedi kanama alanı da görmedm dedi....
Çok şükür canım. Bak iyi ki gitmişsin için içini yiyecekti yoktan yere. Şimdi gönül rahatlığıyla git bacaklarını hafif yukarı dik dinlen :))

Agir kaldirmakla ilgili mesaj vardi bulamadim. Ben hamile oldugumu bilmiyordum baya agir isler yaptim annemin evinde. Oglumla da gurestik hopladik zipladik bir hamilenin korktugu her seyi yaptik cok sukur bir sikinti olmadi. Ama dikkat etmekte fayda var tabiki bile bile de yapmamamiz lazim ben vileda kovasini bile dokmuyorum valla esimi cagiriyorum. Bi tek ogluma dayanamiyorum agliyor annecim saril bana diyor bazen kucagima aliyorum 15kilo:110:

Bnm cinsiyet belli ama nuba bakın bakıım Bi 12+6da bu usg

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    46,7 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar bu arada nefes alamıyorum hiç burnum tıkalı iyice
Of Bi an önce iyileşsem keske ya

kizlar kayisi cayi icebilr miyiz. bi zarari var midir acabaa..cok kotu kabizlik cekiyrumm.

kizlar kayisi cayi icebilr miyiz. bi zarari var midir acabaa..cok kotu kabizlik cekiyrumm.
Kasiyi yedim Kac DEFA bi sey olmadi cayindan da birsey olmaz herhalde.süt ic Salata ye günde iki DEFA Bol Bol Su ic tuvalette cikaman :KK45:

Agir kaldirmakla ilgili mesaj vardi bulamadim. Ben hamile oldugumu bilmiyordum baya agir isler yaptim annemin evinde. Oglumla da gurestik hopladik zipladik bir hamilenin korktugu her seyi yaptik cok sukur bir sikinti olmadi. Ama dikkat etmekte fayda var tabiki bile bile de yapmamamiz lazim ben vileda kovasini bile dokmuyorum valla esimi cagiriyorum. Bi tek ogluma dayanamiyorum agliyor annecim saril bana diyor bazen kucagima aliyorum 15kilo:110:
Insallah iyidir bebegin.Dikkat etmen gerektigini Hic Bir zaman unutma

Bu arada ben de kabizim hep boyleyim yani. Bi salata yapiyordum hepsi cigden beyaz lahana karnabahar brokoli havuc avokado domates kirmizi pancar rendesi turp tere roka koyuyodum tabi cogu kista kaldi bu sebzelerin. Uzerine de nar eksisi bol zyagi tuz limon. Ilk kez bu kadar rahat etmistim. Malzemeler degisik gelebilir ama minicik dograyinca kimse anlamiyor :kk77:hatta misafirim bayila bayila yemisti

Bu arada ben de kabizim hep boyleyim yani. Bi salata yapiyordum hepsi cigden beyaz lahana karnabahar brokoli havuc avokado domates kirmizi pancar rendesi turp tere roka koyuyodum tabi cogu kista kaldi bu sebzelerin. Uzerine de nar eksisi bol zyagi tuz limon. Ilk kez bu kadar rahat etmistim. Malzemeler degisik gelebilir ama minicik dograyinca kimse anlamiyor :kk77:hatta misafirim bayila bayila yemisti
Hazir salatayi Kim yemez .:KK71:

Ayy bende istiyorum tahmin.gerçi fotoğraflar pek iyi değil ama.cinsiyet konusunda çok meraktayım artık:KK45:
2017-05-29 19.48.07.jpg
2017-05-29 19.47.37.jpg

Kızlar ben hiç tahmin yapamadım ne köşedeki konumdan ne de nub dediğiniz şeyden:)) siz bi yorum yapabiliyor musunuz
20170529_195605.jpg

Aa hurmadamı yasak ben hergün 5 10 tane yiyorum çok sevdiğim için
Ay sakiiin. Dr um ozellikle soylemisti bana. Rahim kaslarini gevsetiyor doguma yakin yiyorlar hatta kay dogsun diye. Bi arkadasim beni dinlemeyip canim cekiyo dedi yedikce yedi oteki domatese benzeyenden de yedi. 1ay yatti hastanede kanamalari basladi. Cok korkutuyo beni hurma

Kızlar ikili alırken doktorum gebelik sayıma 2 girmiş halbuki kürtaj düşük ve boş gebelik dahil 5.gebelik bu sonucu etkileyecek bir seymi bilen var mi
Hiç bir fikrim Yok, dr u arayıp teyit et istersen
Çok teşkr ederm cnm :KK15:
Gözün aydın , çok sevindim senin ve bebeğin iyi olmasına...
benim oğlan da 17 kilo, mecbur alıyorum kucağa Ne yapayım ???

Ay sakiiin. Dr um ozellikle soylemisti bana. Rahim kaslarini gevsetiyor doguma yakin yiyorlar hatta kay dogsun diye. Bi arkadasim beni dinlemeyip canim cekiyo dedi yedikce yedi oteki domatese benzeyenden de yedi. 1ay yatti hastanede kanamalari basladi. Cok korkutuyo beni hurma
Ne zararliysa onu yiyok Bizde seker hastasiyim arada dayanamayip diyeti bozuyomo_O

Back