- 4 Mayıs 2017
- 189
- 173
- 23
- 35
Oh çok şükürKızlar çok şükür herşy yolunda bebeğimi gördüm binlerce şükür... allh razı olsun hepinizden... doktr rahmin kapalı dedi kanama alanı da görmedm dedi....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh çok şükürKızlar çok şükür herşy yolunda bebeğimi gördüm binlerce şükür... allh razı olsun hepinizden... doktr rahmin kapalı dedi kanama alanı da görmedm dedi....
Çok şükür canımKızlar çok şükür herşy yolunda bebeğimi gördüm binlerce şükür... allh razı olsun hepinizden... doktr rahmin kapalı dedi kanama alanı da görmedm dedi....
Oh çok şükür
Neden kanamam olmuş diye soraydın.sevindik valla teyzesi ummah öperKızlar çok şükür herşy yolunda bebeğimi gördüm binlerce şükür... allh razı olsun hepinizden... doktr rahmin kapalı dedi kanama alanı da görmedm dedi....
Neden kanamam olmuş diye soraydın.sevindik valla teyzesi ummah öper
Çok şükür canım
Stres yapma yat dinlen bol bol da suyunu iç ihmal etme
Kızlar cinsiyet için bi tahmin de bulunmadı ya erkk ya kız dedi komik doktrum..
foto atmayı da bilmşyrm ama bebeğim elini kolnu açmış poz verdi bize maşlh bebişime
Oh maşallah aşağıda dosya ekle bölümünden yükleniyo canm
cok sevindim canmm. gozun aydin..Kızlar cinsiyet için bi tahmin de bulunmadı ya erkk ya kız dedi komik doktrum..
foto atmayı da bilmşyrm ama bebeğim elini kolnu açmış poz verdi bize maşlh bebişime
Kızlar çok şükür herşy yolunda bebeğimi gördüm binlerce şükür... allh razı olsun hepinizden... doktr rahmin kapalı dedi kanama alanı da görmedm dedi....
Kendime sevinir gibi sevindim yemin ederim..Şükürler olsun..Eşine bile söyleyememiş olmandan çok etkilenmiştim..Ona kötü haber vermeyecek olmana inanılmaz sevindim..Ama kendine dikkat etmeyi ihmal etme ama canım..Full yatış..İş miş yok..Şakası yok bu işlerin görüyosun..Sen ve yavrun Allaha emanet canım..Kızlar çok şükür herşy yolunda bebeğimi gördüm binlerce şükür... allh razı olsun hepinizden... doktr rahmin kapalı dedi kanama alanı da görmedm dedi....
Kibar erkekte olabilirPek kibar durmuş kız gibi