2017 Aralık Anneleri

iyice oturtulmz canim belleri agirir henuz kucuklr.bizimkne kalsa oturck zor zaptediyrm baktim illa oturmya calisiyo hemen atyrm oyun halisna
:)Kucuk kuzucuk .Oturtanlarin da 2ser 3er cocuklari var.Hic mi bilgileri yok!Kimsenin gelmesini istemoyrm sırf bu yuzden.Sap sup opuyrlar bi de

icirirken basini govdeden yuksekte tut canim.belki ondan cikariydr hemen.bide hemen kaldrma gaz icin bazen gaz cikartkende kusabiliyolar.ama sen dr ayırır yinede ilaclara devm edersin
Doktorun sekreterine ulaştım ilaçları kullanma alınmasın ilaçla ek gıdada zorlanirsin ddi mamadan sonra gazi olduğu için ağlıyor bende dayanamayıp gazını çıkartıyorum o zaman kusuyor genellikle canım olmadi oturur pozisyonda vereyim mamayi

Aynen canım akşam eşimle konusamiyoruz sese uyanıyor tv sesinie alıştı bu de biz ışığı acamiyoruz isiga da uyaniyor gece lambasiyla oturuyoruz akşamları

CAnım ustunu örtuyorum ben carşafı katlayp bak

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 80
:)Kucuk kuzucuk .Oturtanlarin da 2ser 3er cocuklari var.Hic mi bilgileri yok!Kimsenin gelmesini istemoyrm sırf bu yuzden.Sap sup opuyrlar bi de

Annlerın bılmesı lazm kendıler hıcmı korumamıs bebeklerını öpenlerden.. benm oplumuda kucuk cocgun bırı şap dıye geldı öptu ne dıcehımı bılemedım tekrar yanastı öptrmedm bu sefer

iki kat uzun kollu yakar cocugu yinede sen bilirsn canim ama onemli olan ayaklari ve kafasinin sicak kalmasi ben hala iki cift corap giydirirm ama ustu yep incedr.

Canm duruma göre giydruyrm bazı günler çoksıcak oluyor yarım kol atlet giyrdrymm havalr bi soğuk bi sıcak Maşlh bizde uyum sağlamaya çalışıyrz

Bn gunduz uyudugnda tv sesnı kısıyorm yada kapatp kıtap okuyorm yada mtfaga falan gıdıp ışımı halledıyırm tabı on kere gelp bakıyorm aradada
bizimkide bastan oyleydi bu aralar cok uyumuyo nedendr bilmiyrm cit sesine uyaniyo.bende gidip yapmaya calisyrn dedgn gibi ama ev isi mi spor mu belli degil git gel yapiyrm habire

Aynen canım akşam eşimle konusamiyoruz sese uyanıyor tv sesinie alıştı bu de biz ışığı acamiyoruz isiga da uyaniyor gece lambasiyla oturuyoruz akşamları
iyi isiga alistrmamissn bizimki isik kapaninca gozlerini patlatiyo hemen :)) korkuyo geceyi gunduzu ayirt eder en azindan seninki

:)) ben ole biri optugnde aliyrn diger odaya altini degstrcm bahanesiyle siliyrm yuzunu ilik suyla :)) bilmezler mi ama herkesinki kendine kiymetli canim kendilerinki olsa yapmazlar

Doktorun sekreterine ulaştım ilaçları kullanma alınmasın ilaçla ek gıdada zorlanirsin ddi mamadan sonra gazi olduğu için ağlıyor bende dayanamayıp gazını çıkartıyorum o zaman kusuyor genellikle canım olmadi oturur pozisyonda vereyim mamayi
oda dogru alisma ihtimalide var ek gidaya gecersen rahatlarsn insallah ek gida da daha az gaz oluyo

iyi isiga alistrmamissn bizimki isik kapaninca gozlerini patlatiyo hemen :)) korkuyo geceyi gunduzu ayirt eder en azindan seninki
Inşallah ayırt eder canım ışıktan gündüz uykuya dalamıyor canım gündüz bazen çok huzursuz olunca uykusuzluktan gözlerini dizimde sallarken gözlerini agiz mendiliyle kapatiyorum hemen uyudugunda mendilibl çekiyorum bir yerde isiga alismamasi iyi bir yerde de kötü canım ya

2 saate 1 uyanmam lazım ama ben alarmı duymuyorum kendime cok kiziyorum zaten bir uykusunda yerse yiyor mama ama ben uyanamiyorum kendimden nefret ediyorum

2 saate 1 uyanmam lazım ama ben alarmı duymuyorum kendime cok kiziyorum zaten bir uykusunda yerse yiyor mama ama ben uyanamiyorum kendimden nefret ediyorum
canm kendine haksızlık etme 2 saatte bir uyanmaya can mi dayanır yine elinden geldigini yapiyosun bugun kalkmadin yarına kalkarsin inşallah alarm degilsin kuzum hergün ayni saate kurulasin.

X