2017 Aralık Anneleri

Canım çizgi.film izletiyorum zaten onlar da kötü bişey olsa zaten.izlwtmem

Oyle tabıkı canım smdı zatn anlamzda ılerkı yaslR ıcın bıcok yabancı cızgı fılmler uygunsuz durumlar varms.. trt cocktakıler guzel bıde semerkand tv ben ızlıyom brdakılerı :)

Bu tv izletme herkesin kendi tercihi ben 1 yaşına kadar düşünmüyorum :) oyun halısında yattigig zamanlar tv yi açıyorum zaten koltuktan görmüyor ama ayaktayken hemen dikkatini çekiyor bakmak istiyor .Bende kapatıyorum. Bizde izlemişiz evet ama ne bilim içim rahat etmiyor . Ama artık bensiz durmaz oldu.bsn yokken ağlıyor.bu işi napcam bilmiyorum.once babasında duruyordu tüm işlerimi yapıyordum su 3 4 gündür bensiz durmuyor.babasini kucağında da sürekli göz bende

Oyle tabıkı canım smdı zatn anlamzda ılerkı yaslR ıcın bıcok yabancı cızgı fılmler uygunsuz durumlar varms.. trt cocktakıler guzel bıde semerkand tv ben ızlıyom brdakılerı :)
Zaten öyle kanallara sifre koyarım izletmem canim bazen açıyorum ışte ınan hiçbir iş y aptirmiyor yemek yemeyi geçtim lavaboya gidemiyorum yasa mamasinin suyunu kaynatmaya gidemiyorum başlıyor ağlamaya hem de ne ağlama kendini sıkıyor ter içinde kalıyor mecbur oyalansindiye açıyorum o da sıkılıyor sürekli beni görüyor akşamları babasını görüyor sürekli tek bu odanın içinde sobali olduguna bin geçen gün balkona çıkardım güneşe hemen etrafı izlemeye koyuldu yavrum

Zaten öyle kanallara sifre koyarım izletmem canim bazen açıyorum ışte ınan hiçbir iş y aptirmiyor yemek yemeyi geçtim lavaboya gidemiyorum yasa mamasinin suyunu kaynatmaya gidemiyorum başlıyor ağlamaya hem de ne ağlama kendini sıkıyor ter içinde kalıyor mecbur oyalansindiye açıyorum o da sıkılıyor sürekli beni görüyor akşamları babasını görüyor sürekli tek bu odanın içinde sobali olduguna bin geçen gün balkona çıkardım güneşe hemen etrafı izlemeye koyuldu yavrum

Aynn cnm bnde camdan ızletıyorm nasıl dıkkatle ıncelıyo

Bundan siparş verdm kızlar ınsallh ısımıze yarayn bıseydr

Eklentiler

• IMG_4401.PNG
    IMG_4401.PNG
    200,7 KB · Görüntüleme: 75
Nil0005 geçmiş olsun eğer çok sizliyorsa dış macunu sur canm 5 dk içind e acısini alır yavruyu da allah korumuş gerçekten.
Hametan ve buz iyi geldi
Eşim de krem almış gelirken
Acısı geçti şükür
Saol canım

Eklentiler

• 55CFFE93-A053-4582-A612-9B3CAAF823E1.jpeg
    55CFFE93-A053-4582-A612-9B3CAAF823E1.jpeg
    32,7 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar ben de elimi fena yaktım bugün
Hatta kızım kucağımdaydı
Onu yaksaydım vicdan azabından kahrolurdum
Dikkat edin diye size de anlatayım
Dişlik aldık sulu olanlardan yumuşak olsun diye
Eve gelince de ben onu bi kaynattım
Sonra bi baktım yamulmuş
Elimle bastırmamla suyun fışkırıp elime gelmesi sonucunda yandım ve yeni kaynamıştı daha soğumadan çıkarmıştım
Sonra bi okudum ki kaynatılmaz yazıyor
Çok saçma hiç kaynamayan şey bebişe verilir mi
Sert dişliklerden almak lazım demek ki
Kötü bir tecrübe oldu ama olsun
Hala şükrediyorum kızım kucağımdaydı ya ona fışkırsaydı
Allahım korudu
Buz tuttum hametan sürdüm de daha ancak geçiyor sızısı
@dilekylmz22 canım o bebişin acısını tahmin bile edemiyorum
Çok geçmiş olsun Allahım bebişlerimizi korusun
geçmiş olsun nilgün daha yeni gördüm, nasıl oldun?

Bu tv izletme herkesin kendi tercihi ben 1 yaşına kadar düşünmüyorum :) oyun halısında yattigig zamanlar tv yi açıyorum zaten koltuktan görmüyor ama ayaktayken hemen dikkatini çekiyor bakmak istiyor .Bende kapatıyorum. Bizde izlemişiz evet ama ne bilim içim rahat etmiyor . Ama artık bensiz durmaz oldu.bsn yokken ağlıyor.bu işi napcam bilmiyorum.once babasında duruyordu tüm işlerimi yapıyordum su 3 4 gündür bensiz durmuyor.babasini kucağında da sürekli göz bende
Benim minis de aynı canım.Baskasında aglıyr.Basa donduk sanki tekrar,memeye yapısık oldugu zamanlarda hic bi isimi halledemiyrdum,yine oyle oldu.

kizlar bahsettigm o bebek ameliyata girecekmis bugun kolundaki dokular yanmis islevsiz olma ihtimaline karsi doku koycaklrms kandil bugun hepinizden dua bekliyrm.annesi babasi hepimiz perisan olduk icim parcalaniyo.bide nasil hastane anlamadim anne yalnz orda iceriye baba dahil kimseyi almıyorlar 4 gundr uyumamis kuzenim perisan nasil olcak boyle anlamadim

Yazık çocuklara gerçekten çok sıkılıyorlar. Havalar iyi olsaydi çıkarırdık kuzuları.benimki de öyle bensiz bir dk durmuyor ya.bir yere gitsem çığlık çığlığa.tuvalete gidemiyorum.o gün komşu geldi oturuyorduk canım dedim su çıngırağı salla da tuvalete gideyim hemen. Hemen gidip geldim tuvalete.ilk başlara döndük sanki.:KK43: ne olacak böyle bilmiyorum

kizlar bahsettigm o bebek ameliyata girecekmis bugun kolundaki dokular yanmis islevsiz olma ihtimaline karsi doku koycaklrms kandil bugun hepinizden dua bekliyrm.annesi babasi hepimiz perisan olduk icim parcalaniyo.bide nasil hastane anlamadim anne yalnz orda iceriye baba dahil kimseyi almıyorlar 4 gundr uyumamis kuzenim perisan nasil olcak boyle anlamadim
Canım Allah yardımcısı olsun inşallah...ahh çok zor cooookkkkkkk. Allahım yardım etsin bebise acısını azaltsin. Ah ne zordur

Ben bileklikleri ek yapıp biraz uzattım sıkıyo gibi geldi bana çorapları parmağımıza geçirip oynatıyoruz şimdilik ama biraz küçük çorapları.oglumun ilgisini çekiyo bileğine takınca inşallah sizinkide sever

Insallah cnm kullansl gbı geldı tepnıuo baya cnku bıtane sıngragımz var onu tutuyo sallıuo falan uzun tutamıyo ama olsn byle bule gelısecekler ınsallah

Rabbım sıfa versn yardm etsn ınsalalh cok zor saglıkla sınanmak helede ewlat:KK43:

Kizlar bebekleriniz kadayi dik tutabiliyor mu hemsire omirilikte problem olabilir dedi sinir etti beni.sonucta kızim.premature suan 3 aylik 4.aya kadar tutanamasi normal diye biliyorum.oğlumda fixiksel felisim hep geriydi 17 aylikken yürüdü 9 aylikta konustu 2 yasinda 30a kadar sayiyordu 2 yasinda alfabeyi sirasini sasirmadan söylüyordu. 2 yasinda ingilizce turjce renkler sekiller hepsini biliyor ezbere sarki soylüyordu.suan 48 aylik ve kendi kendine deney yapiyor mukemmel bir konusmasi var. Gören hayret ediyor. Hatta ustun zekali tanısi koydu doktor.6 yasinda teste tabi olacak.ki bana uğramasa da :)üstün zeka genetik bizde esimin 2 yegeni ünv giris sınavında ilk 500e girdi.benim yegenim teogta derece elde etti digerleri küçük ama ögretmenleri olumlu yorumlar yapiyor.bunu övunmek icin falan söylemiyorum sonucta insan olsun karakteri düzgun olsun ama bu zekilige ragmen hepsinin fiziksel gelisimi hep geridr takip etti .kızımda daha 4 aylik konusmaya basladi.anne ve süt diyor suan. Babaya bogba diyor. Omirilikte.sorun olsa saga sola donemezki destekle tutuyor kafayi .rabdevu aldik bugün.goturecegiz ama sinir oldum her cocuk farklidir.abisini yerinde tutamiyorum suan ordan oraya zıpliyor.o da kızım gibiydi kafa yamuktu egriydi tutamazdı simdi çok da yakışıkli kafada da sorun yok hepsi duzeldi.bu insanlarin derdi ne anlayamiyorum ki yok kafa yamuk yok hoplat yok ziplat dag basinda yasayacajsin kimseyi gormeyeceksin mutlu olacajsin :KK43:

X