2017 Aralık Anneleri

Canim daha once de yazmistim benim ilk gebeligimde de 6cm ic kanamam vardi ama gozle gorulur hic kanamam olmadi. Dr dusecek bu bebek sen yine de su ilaclari kullan dedi yolladi cok uzulduk baska dr.a gittik ayni seyleri daha yumusak dille soyledi ayni ilaclari verdi. 1ay rapor aldim ayaklarim havada yattim dr bile inanamadi resmen yok olmus dedi. Kendine dikkat et yorulma calisiyosan rapor al gecer gider Allahin izniyle uzme kendini. 9ay o stresle yasadim ben dr o kadar onemliymis ki. Bi de en unlu dr.a gittik guya

sadece muayene mi şuan 400 tl normal gidersen
benim sağlık poliçemin muayene indirimi var 200 tl ye geliyor ama yinede çok ucuz değil

Canım çok geçmiş olsun peki kanama nasıl geçecek

Guzel haberlerle gelirsin insallah icini ferah tut. Stres en buyuk dusman bize

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım izmirde yaşıyormuşun galiba neresinde bende izmirdeyim hangi doktora gidiyorsun :)

Bende önümüZdeki hafta sınav için yolculuk yapicam canım mecburiyetten doktor birşey olmaz dedi 2 saatlik bir yol benimkisi de haftaya kontrolüm var sınavdan önce tekrar danışacağım. Ondan 2 hafta sonrada 7 saatlik yola gitmek zorundayım bakalım ona ne.diyecek

sadece muayene mi şuan 400 tl normal gidersen
benim sağlık poliçemin muayene indirimi var 200 tl ye geliyor ama yinede çok ucuz değil
Kıme gıdıyorsun canım , evet sadece muayne kurtaj ıcınde 6000 bın tl ıstedıler ama orada olmadım zaten yıllık 5700 lımıtım
senın nasıl

Kıme gıdıyorsun canım , evet sadece muayne kurtaj ıcınde 6000 bın tl ıstedıler ama orada olmadım zaten yıllık 5700 lımıtım
senın nasıl

benim sadece yatarak teminatlı ,muayene içermiyor
muayenelerde 400 yerine 200 veriyorum
Canan Genim'e başladım

benim sadece yatarak teminatlı ,muayene içermiyor
muayenelerde 400 yerine 200 veriyorum
Canan Genim'e başladım
Hm ben cem batukana gıtmıstım hala da ayrıntılı cıın ona gıderım dıye dusunuyorum bırde hastane bıze cok uzak dogrusu o yuzden tekrar tercıh etmedım ama ıyı doktorlar oldugu kesın dusunebılırım yınede

Güzel haberlerle gel canım Allah yardımcın olsun

Kızlar Merhaba benim iki gündür kasiklarim ağrıyor 6.haftada geçmişti ağrılarım yeniden başladı dün çok ayakta kaldım yoruldum ona bağladım ama geçmedi sizde de var mı agri tedirgin oluyorum

1seferden bir sey olmaz sanirim yavas yavas dinlenerek gidersiniz. Gittigimiz yollar guzel allahtan ama yine de aklima gelip duruyor. Ben de daha gecen cuma geldim annemin yanina simdi donuyorum. Mazeret izni almistim annemin saglik durumundan o da bitiyor bundan sonra cuma gelip pazar donecem nasil olacaksa

Cem Batukan prof olduğu için farklı ücretlendirme olabilir tabi.
Bana da pek yakın sayılmaz ama doktorları hep iyi .
Böyle başladık bakalım

Hayirli haberler alirsin insallah canim ben de haftaya saliya ramdevu aldim bakalim.
Insallah iyidir bebeklerimiz

Rahmin buyudukce beline kasiklarina baski yapiyor. Benim de aksama dogru daha cok agriyor. Rahim yukari ciktikca biraz daha azalacak agrilar insallah. Bu sefer sirt bel agrilari artacak ona da spor yapmamiz lazim simdiden hamile pilatesi vs.

Kizlar ben kpssye basvurmustum ama sanirim gidemicem
Zaten calismadim da sinava. Sabah o bulantiyla mümkün degil sorulari bile anlayamam napim. Allahtan esim de ben gibi düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…