- 10 Mayıs 2017
- 27
- 15
Hiç bir şeye gücüm yok ki benim hep uyku hali halsizlik yürüyüş bile yapamıyorumRahmin buyudukce beline kasiklarina baski yapiyor. Benim de aksama dogru daha cok agriyor. Rahim yukari ciktikca biraz daha azalacak agrilar insallah. Bu sefer sirt bel agrilari artacak ona da spor yapmamiz lazim simdiden hamile pilatesi vs.
Kizlar ben kpssye basvurmustum ama sanirim gidemicem
Zaten calismadim da sinava. Sabah o bulantiyla mümkün degil sorulari bile anlayamam napim. Allahtan esim de ben gibi düşünüyor
Daha erken canim simdi boyle hissetmen normal. Sonra cok degisik bir enerji geliyor insana. biz ev bile tasimistik. Son haftalar zipliyodum hatta kanala girmedi diyeHiç bir şeye gücüm yok ki benim hep uyku hali halsizlik yürüyüş bile yapamıyorum
Valla bende de öyle oldu canim. Bulantim azalmisti. Dun yine basladi bir de basim agridi acaba grip mi oluyorum dedim. Zor uyudum gece.Madem çalışmadın o strese gerek yok canım.
Benimde kusmalar geçmişken dünden beri bulantı-kusma aldı başını gidiyor
Geçmiş olsun.canım inşallah kavuşur sağlığına. Evet dura dura gidersek sıkıntı olmazmış 2 saatte bir falan durup yürümek gerekiyormus tabi birde lavabo.işi var zaten durmak illaki gerekiyor1seferden bir sey olmaz sanirim yavas yavas dinlenerek gidersiniz. Gittigimiz yollar guzel allahtan ama yine de aklima gelip duruyor. Ben de daha gecen cuma geldim annemin yanina simdi donuyorum. Mazeret izni almistim annemin saglik durumundan o da bitiyor bundan sonra cuma gelip pazar donecem nasil olacaksa
Ay bende çok.korkuyorum ya ben.girecem bu hafta birde önümüzdeki hafta da antepe gidip orda alana gireceğim tırsıyorum yoldan kalacağım.otelden sınavda başıma geleceklerdenKizlar ben kpssye basvurmustum ama sanirim gidemicem
Zaten calismadim da sinava. Sabah o bulantiyla mümkün degil sorulari bile anlayamam napim. Allahtan esim de ben gibi düşünüyor
Valla bende de öyle oldu canim. Bulantim azalmisti. Dun yine basladi bir de basim agridi acaba grip mi oluyorum dedim. Zor uyudum gece.
Bazen uyusam 9ay gecse ben öyle uyansam diyorum.
Sabah uyanıyorum ya uykuda hicbir sey hissetmiyorsun oh ne guzel diyorum.sanki uyanmak istemiyorum ne bilim.
Calistiysan kendine guveniyorsan git canim. Ben otobüste zaten mahvolurum heralde.Ay bende çok.korkuyorum ya ben.girecem bu hafta birde önümüzdeki hafta da antepe gidip orda alana gireceğim tırsıyorum yoldan kalacağım.otelden sınavda başıma geleceklerden
Çalışmıyorum canim.Baş ağrısı çok normal canım benim 2 gündür ağrıyor doktoruma sordum hormon değerler artığı için olurmuş çok şiddetlenirse ugra yanıma dedi. Çalışıyormusun cnm
benim sadece yatarak teminatlı ,muayene içermiyor
muayenelerde 400 yerine 200 veriyorum
Canan Genim'e başladım
Kızlar Merhaba benim iki gündür kasiklarim ağrıyor 6.haftada geçmişti ağrılarım yeniden başladı dün çok ayakta kaldım yoruldum ona bağladım ama geçmedi sizde de var mı agri tedirgin oluyorum
Hiç bir şeye gücüm yok ki benim hep uyku hali halsizlik yürüyüş bile yapamıyorum
Çalışmıyorum canim.
Hatta Allah'tan calismiyorum. Zor olurdu benim icin. B12 eksikligim oldugundan cok halsiz kaliyorum hamilelikten once boyle degildim
Allah calisan hamilelere yardim etsin.
Sen calisiyor muydun?
Dogru canim yormaz mi. Senin de Allah yardimcin olsun.Çok halsizlik yapar evet bol bol dinlenmek ister Allah yardımcın olsun canım. Evet ben çalışıyorum masa başı işim ama ne kadar olsa ev iş yoruyor birde hamilelik olunca
Dogru canim yormaz mi. Senin de Allah yardimcin olsun.
Esin yardim ediyor mu eve?yemekleri falan yapsa iyi olur aslinda.
Çıktım canım..Herşey yolunda şuan bib şükür..Sürekli tekmeleme modunda eli kolu durmuyot malallah:)Hayırlı haberlerle gel inşallah canım izmirde yaşıyormuşun galiba neresinde bende izmirdeyim hangi doktora gidiyorsun :)
Ya inşallah hemen gelir inşallah o enerjiDaha erken canim simdi boyle hissetmen normal. Sonra cok degisik bir enerji geliyor insana. biz ev bile tasimistik. Son haftalar zipliyodum hatta kanala girmedi diye
Gözün aydın canım. Ben de dün gittim kontrole bir sonraki 3 hafta sonra. 11 haftalikken cinsiyet belli olur mu acaba. İlk çocugum olacak nasipse cinsiyet hiç önemli değil ama merak ediyoruz işte:))Çıktım canım..Herşey yolunda şuan bib şükür..Sürekli tekmeleme modunda eli kolu durmuyot malallah:)
Benim 8.haftaya kadar devam etti canım..Daha çok erken senin, hiç stres yapmaKızlar Merhaba benim iki gündür kasiklarim ağrıyor 6.haftada geçmişti ağrılarım yeniden başladı dün çok ayakta kaldım yoruldum ona bağladım ama geçmedi sizde de var mı agri tedirgin oluyorum
Çıktım canım..Herşey yolunda şuan bib şükür..Sürekli tekmeleme modunda eli kolu durmuyot malallah:)