Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 konu aynı konu birlesti. Baya kalabalık olduk artık hayırlı olsun.Bu sayfaya ne oldu ? Sabah 164 iken 422 olmuş
En kısa zamanda ßifa buluruz inşallah.O bas agrisini hic sorma bende de migren var ve artik ne yapacagimi sasirdim buz koyuyorum ama ise yaramiyor bitkisel cozumu var mi onu da bilmiyorum cok zorluyor
Amin inşallah canım.bu arada çok tşk ederim inşallah bahsettiğin yerden şifa buluruz.tekrar tşk.Gecmis olsun arkadaslar,insallah en kisa zamanda sifa bulursunuz. Acaba aromaterapi iyi gelir mi bir arastirsaniz. Bakirkoy'e yakinsaniz Carsi Camii' nin yakininda Sadikahmet eczanesi var,eczaci hanim bu konuda egitimli, ayni zamanda homeopat. Belki fayda saglar bu sikintiniza, telefonla ulasin olmadi yine bilgilendirir sizi. Mide bulantisi icin nane yagini bilek icine damlatmayi onerdi mesela, oradan koklamak fayda sagliyormus. Benim bulantilar artik gectigi icin denememe gerek kalmadi. Tabii daha karmasik olceklerde hazirlanan tedavi amacli yaglar var. Boyle dogal, alternatif yontemleri arastirmak lazim.
Canım bende eczaneden küçük bir kutuda vikse benzeyen birşey aldım.eşim bana da sürüyor dediğin gibi yanıyor biraz uyuşuyor gibi ama geçirmiyor.olmadı nane yağınıda deniyim.çok tşk ederim.Canımm ben migren için nane yağı kullanıorum kesinlikle tavsiye ederim, nane yağı ile eşim alnıma masaj yapar ztn hafifte yanıo gibi anlamıosun geçio hemen , dene mutlaka
Oo daha iyi o zaman ne kadar çok o kadar çok iyi. Hayırlı olsun inşallah2 konu aynı konu birlesti. Baya kalabalık olduk artık hayırlı olsun.
Bende folik asit olarak folic us plus diye bu hap kullanıyorum folik asit,iyot,b6 ve b12 vitaminleri de var içeriğinde istersen doktoruna danis bundan da kullanabilirsinArkadaşlar benim B12 vitaminim hep düşüktür eskiden beri..Hamileliğin başındaki tahlillerdede 177 çıkmıştı..Doktorumada söylemiştim o da folio yu bıraktırıp imom diye içinde vitaminlerinde olduğu başka bir ilaca geçirmişti..Ama içeriğindeki b12 oranı çok düşük..Dün yine tahlil yaptırdım yine 170 seviyelerinde Ve araştırdığım kadarıyla B12 de en az folik asit kadar önemliymiş bebeğin zihinsel gelişimi için..250 den aşağı durumlarda sorunlu olma ihtimali 3-5 kat artıyomuş..Çok canım sıkıldı bu duruma..Doktorum neden daha ciddi bir önlem almadı diye kızgınım biraz..Yarın kontrolüm var konuşacağım doktorumla..Sizde B12 ve TSH testlerinizi düzenli kontrol ettirin lütfen..Zaten 2li test korkum vardı yaşım 39 olduğu için..Bide bu korkular tuzu biberi oldu..Dua edin sorun çıkmasın bebişlerimizde arkadaşlar..
Cnm benim hafta sonu çok belim ağrıyordu perşembe lekelenmem olmuştu çünkü o geçti ağrısıda geçti. Kasık ağrısı oluyor ve normal şiddetlimi çok. Progestan kullanıyorum ama olmadı bende kabızlık
Ben 4. Haftadan beri bel ve kasık ağrısı çekiyorum canım aynı adet olacakmışım gibi. Ve şu aralar daha da sıklaştı. Bugün kontrolüm var doktora sorcam tekrar bu kadar çok olması normal mi diye
Canım iç kanama geçirdiğini nasıl anladı rahimde mi oluyormuş kanama. Alttan ultrasonla mi baktı. Ben dün dr a gittim bir sorun yok dedi geçen hafta burda başka bi Dr a da gitmiştim o da bi sorun yok dedi. Benim sancılarım aşırı değil. Arada bir yokluyor 5 10 sn. İki Dr da aynı şeyi söyledi rahim kasları geriliyor dedi. Çevremdekimlere de soruyorum çoğu kişi yaşamış 4. Aya kadar devam eder gecer sonra son aylarda yine olur diyorlar. Çok geçmiş olsun canım ama sen ihmal etme hep yat dinlenKızlar ben bugün gittim sinirden doktorumu değiştirdim iyikide değiştirmişim kasık bel sancının sebebi iç kanama geçiriyormuşum yani altdan çıkmıyor kanama ama içime akıyormuş 6 cm kistimide gördü 3 e düşmüş 2 li testi sordu yaptırırsam buna önlem alacak bişey varmı dedim Yok dedi almam günaha girmem dedi peki bi anlamı varmı yok ama sormak zorundayım dedi Ya içimi çok rahatlattı 1 2 hafta daha dinlen bişey kalmaz Allah'ın izni ile dedi cinsiyet için istiyorsan bakayım ama %90 kız dicem dedi :) cünkü daha oluşmamıştır dedi ve bebeğimi gördüm kıpır kıpır inşallah tutunur bırakmaz te duam bu düşük korkusu psikolojimi bozdu gercekden ama sunu anladımki doktor gerçekten çok önemliymiş
oz__ canım tsh benımde oyle ıc hastalıklarına gıtmeye basladım doktora gıttıkce kontrol edılecek tsh yukseklıgı dusuge, ve cocukta zeka gerılıgıne sebeb olabılıyormus ılac kullanıyorum ben suanda
Amin canim inşallahcanım doktor kalp atımı varmış durmuş diyorsa daha doğrusunu biliyordur ama bazı doktorlarda çok sabırsız o nedenle yazayım dedim. inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebişin olur canım
Benim de b12 hep düşer hasimato hastasi olduğum için ama tahliller de 200 civarinda dikmişti benexol içerim ara ara
Benim de kizdan sonra hasimato cikti 5 yildir ilaç kullaniuorum düzenli hic yikselmezdi hamilelikle 4 un üstüne cikmis tsh. ilaç dozunu arttirdik merakla tahlil sonucu bekliyorum. TSH i yuksek cikanlar muhakkak baktirsin ilacini düzenli kullansin. Kizimda da hamileyken 8 cikmaisti ilaçla dusurduk ve sorun yasamadim.
Canım hiç uğraşma ilaçla falan sarmısağı ikiye böl biraz sık suyu çıkınca sür iki üç kez hemen kabuk bağlar büyümez kurur. Kimyasal değil bişey değil sonuçta.
günaydın canım ,
dün doktora gittim , doktor tsh ile ilgili birşey söylemedi.
olumsuz bir durum yok diye düşündüm bende
Selam canım..Sonı Igg ile bitenler; geçmişte o virüsü geçirdiğini gösteriyor..O yüzden onun pozitif olmasında sıkıntı yok..Igm ile bitenlerde pozitif sonuç varsa o önemli..Tsh değerininde gebelikte 2.5 dan aşağıda tutulması gerekiyor..İlaç vermesi lazım doktorunun..Çok çok önemli, yüksek olursa bebekte zihinsel sorunlara sebep olabiliyor canım..İlmal etme sakın..kızlar günaydın
5+6 haftalık hamileyim
doktor gebelikten sonra bazı testler istedi.
bugun sonuçları aldım , rubella ıgg pozitif sonuç 46 , tsh da 3,47 çıkmış
sizde sonuçlar nasıldı ,
rubella pozitif çıkınca ne oluyor
Hangi şehirde yaşıyorsun canım? Ben İzmirdeyim, dün öğrendim böyle bir test olduğunu ama İzmirde en güvenilir lab.neresi bilmiyorum..Çok zor bir süreç..Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin..Ben öyle yaptım. Dün harmony için kan verdim.
Canım bak arkadaslarda yazmıslar , tsh ıcın ıc hastalıkalrı bolumune gıtmen lazım tsh yuksek cunku
Bende 0.4 clexane kullanıyorum canım..Kapağı açınca ucunda bir damla boşta bekliyor ister istemez Mecbur kalan kısmı enjekte ediyorum..11.haftamdayım şuana kadar bir sorun olmadı..Benimde ilk bebeğimin 8.haftada kalbi durmuştu..Allah tüm yavrularımızı sağlıkla bize bağışlasın..Ben de 0,4 clexane kullanıyrm doktrum koruma amaçlı verdi geçn sene bebpim kalbi durmuştu diye ama böle olunca da içimde korku kaldı bi damlası bile çok önmli
Ben suanda yenıyuzyıl unıversıtsıne gıdıyorum canım , acıbadem maslakta gecen sene kontrollerımı yaptırmıstım ama bos gebelıktı o sonlandırılmıs duzenlı olarak orasını bızım bunyemız kaldırmaz acıkcası bın kusur tl sıgortamda para kesılmıstı 1 muaynedeCuteMom canım sen hangi doktora gidiyorsun.
sanki acıbadem maslak ile ilgili bir konuda görmüştüm yazını
10 lu paketten 1 taneden fazla yazamıyor doktorlar..Sizde her 10 günde bir iğne yazdırmayamı gidiyorsunuz..Yoksa başka bir formül bulabildinizmi canım?İki kutu almıştım aynı eczaneden onlarda fark ettim evet ama başka yerden alınca sanırım olmuyrdu ben de bu kutu bitsin başka eczaneden alıyım teşkr edrm Canm
10 gunde bır dr gıdıyoruz yazdırmaya calıstıgımız ıcın gece gıdıyoruz dun gıttım gıtmısken bebege baktırdık bırde10 lu paketten 1 taneden fazla yazamıyor doktorlar..Sizde her 10 günde bir iğne yazdırmayamı gidiyorsunuz..Yoksa başka bir formül bulabildinizmi canım?