Bende 0.4 clexane kullanıyorum canım..Kapağı açınca ucunda bir damla boşta bekliyor ister istemezMecbur kalan kısmı enjekte ediyorum..11.haftamdayım şuana kadar bir sorun olmadı..Benimde ilk bebeğimin 8.haftada kalbi durmuştu..Allah tüm yavrularımızı sağlıkla bize bağışlasın..
Aa bende izmirdeyim :)Hayırlı haberlerle gel inşallah canım izmirde yaşıyormuşun galiba neresinde bende izmirdeyim hangi doktora gidiyorsun :)
Sağol canım benim..Benim minnağım şuan çok şükür iyi..Sendende aynı güzel haberleri bekliyoruz..Allaha emanet olun..Hayirli haberler alirsin insallah canim ben de haftaya saliya ramdevu aldim bakalim.
Insallah iyidir bebeklerimiz
Amin cnm inşlh.. ben de merak etmiştim bi kaç damlası bile çok önmli teşkr edrm Canm. Sağlıkla kavuşalım meleklerimize[/QUOTE
Amin inşallah canım benim:)
Aa bende izmirdeyim :)
Çıktım canım..Herşey yolunda şuan bib şükür..Sürekli tekmeleme modunda eli kolu durmuyot malallah:)
Aa bende izmirdeyim :)
Çok teşekkürler canımm..:) Ben 11.haftadayım ama hiç bahsetmedi bile cinsiyetten..Ortama 13.haftada belli oluyormuş canım..Bazıları 20 küsürde bile öğrenemedik hala diyor:) Tek derdimiz cinsiyeti olsun inşallahGözün aydın canım. Ben de dün gittim kontrole bir sonraki 3 hafta sonra. 11 haftalikken cinsiyet belli olur mu acaba. İlk çocugum olacak nasipse cinsiyet hiç önemli değil ama merak ediyoruz işte:))
İnanır misin hic çalışmadımCalistiysan kendine guveniyorsan git canim. Ben otobüste zaten mahvolurum heralde.
Birileri bindikce bana fenalik basıyor.
Esimin de ehliyeti yok ne yapip edip araba almak istiyoruz ozellikle benim hamileligim icin.
Ilerde dogum zamani gelir falan.
Amin canım ben de çalışmıyorum ve çalışsam nasıl geçerdi bugünler bilmiyorum inanılmaz halsizim ve midem hep kötü kusuyorum ama bir şey de yiyemiyorum tuhaf bir halÇalışmıyorum canim.
Hatta Allah'tan calismiyorum. Zor olurdu benim icin. B12 eksikligim oldugundan cok halsiz kaliyorum hamilelikten once boyle degildim
Allah calisan hamilelere yardim etsin.
Sen calisiyor muydun?
Canım ben de seninle aynı korkuları yaşadım hatta doktora bile gittim geçen hafta benim mide bulantım birden geçti bi sorun mu var diye :))) ama ara sıra bulantilar geçip tekrar başlıyormuş. Benim ara ara geçip yine başlıyor her seferinde bildiğim halde yine tedirgin oluyorum ama çevremdeki herkes normal olduğunu söylüyor. Bir kez daha mide bulantım geçti diye doktora gidersem benimle dalga geçecek diye gidemiyorum :))Kızlar bugn midem ii son bi kaç gündr yanma vardı ve aç hissediyordum hayrdr inşlh kötü düşünmek istemiyrm norml midir..
Aynen canim ayni durumdayiz. Bu arada dogum gunlerimiz de ayniymis :)Amin canım ben de çalışmıyorum ve çalışsam nasıl geçerdi bugünler bilmiyorum inanılmaz halsizim ve midem hep kötü kusuyorum ama bir şey de yiyemiyorum tuhaf bir hal
B12 oyle canim. Düzelmiyor. Ne kadar ugrassan da ilac da icsen sonra tekrar nuksediyor sanirim dogustan bir sey.İnanır misin hic çalışmadımama yinede şansımı denemek istiyorum antepe bende otobüsle gideceğim mecburen bakalım nasıl olacak. Hamilelikte önce benimde b12 80 di değerim.doktor çok düşük deyip tedaviye başlatmıştı 5 haftada düzelmişti gebeligimin başında da kan testi yapıldı ben özellikle belirttim benim.b12 problemim var diye Doktor sonuçlara bakıp gayet iyi dedi ama ben nedense almadım o sonuçları. Bir dahaki gidisime tekrar bakılmasını isteyeceğim değerlerime çünkü ben kırmızı et tüketmiyorum çocukluğumdan beri b12 eksikliğine bağlı vertigo da var ne kadar duzeltsemde bir süre sonra değerim tekrar düşüyor malesef
Ay 9 ay geçse hemen demeler için çok erken .. oyy aslında hamilelik bence son 3 ay. Gerisi hikaye . Tabi ben hiç mide bulantısı yasamadim o ayrı . Bana göre böyle diyimValla bende de öyle oldu canim. Bulantim azalmisti. Dun yine basladi bir de basim agridi acaba grip mi oluyorum dedim. Zor uyudum gece.
Bazen uyusam 9ay gecse ben öyle uyansam diyorum.
Sabah uyanıyorum ya uykuda hicbir sey hissetmiyorsun oh ne guzel diyorum.sanki uyanmak istemiyorum ne bilim.
Yasama zaten bulantiyi. Diyorum ya 3 kilo verdim simdiden. Sadece bulanti da degil ben direncsiz bir insan oldugum icin kansizligimdan dolayi zorlaniyorum.Ay 9 ay geçse hemen demeler için çok erken .. oyy aslında hamilelik bence son 3 ay. Gerisi hikaye . Tabi ben hiç mide bulantısı yasamadim o ayrı . Bana göre böyle diyim
Ayy töbe ne güzel kilo vermisin dicektim ben de 3 kiLo aldım bile.. amannn işte öyle de olmuo böyle deYasama zaten bulantiyi. Diyorum ya 3 kilo verdim simdiden. Sadece bulanti da degil ben direncsiz bir insan oldugum icin kansizligimdan dolayi zorlaniyorum.
Yine de cok şükür halimize daha kötüleri de vardır yeterki saglikli gecsin.
merhabaa. kansizlik icin buseyler yapiyr musun canimm. bana foktor demir ilaci vermisti gecen gun tahlil yaptim ilaci gunde 2 ye cikardii. cekirdekli kuru uzum yiyorum bide. b12 de dusuk ciktii. senin kanszlik icin yaptigin biseyler var mi acabaa.Yasama zaten bulantiyi. Diyorum ya 3 kilo verdim simdiden. Sadece bulanti da degil ben direncsiz bir insan oldugum icin kansizligimdan dolayi zorlaniyorum.
Yine de cok şükür halimize daha kötüleri de vardır yeterki saglikli gecsin.
Ben genelde de zor kilo aliyorum.eskiden cok zayiftim millet yemiyor musun diye diye delirtiyordu beni :))Ayy töbe ne güzel kilo vermisin dicektim ben de 3 kiLo aldım bile.. amannn işte öyle de olmuo böyle de
Yok canim hiçbir yapmiyorum. Eskiden baya bi ilac kullandim gecmesi icin kansizligim. Gecmicek de sanirim ya normale donse de sonra tekrar düşüyor.merhabaa. kansizlik icin buseyler yapiyr musun canimm. bana foktor demir ilaci vermisti gecen gun tahlil yaptim ilaci gunde 2 ye cikardii. cekirdekli kuru uzum yiyorum bide. b12 de dusuk ciktii. senin kanszlik icin yaptigin biseyler var mi acabaa.