2017 Aralık Anneleri

Yolculuk konusu konuşulmuş. Dr Ekim'e kadar seyahat etmenin hiçbir sakıncası Yok dedi bana. İlk hamileliğimde de 21 ve 28. Haftamda tek başıma yurtdışına gitmiştim. Aralığa kadar gezebildiğim kadar gezeceğim ben. Çünkü aralıktan sonra başıma geleceği biliyorum. Geçtiğimiz ay da hem uçak hem araba yolculuğu yaptım. Riskli bir durum söz konusu değilse gezin gezebildiğiniz kadar.

Amin cnm inşlh.. ben de merak etmiştim bi kaç damlası bile çok önmli teşkr edrm Canm. Sağlıkla kavuşalım meleklerimize

Kızlar bugn midem ii son bi kaç gündr yanma vardı ve aç hissediyordum hayrdr inşlh kötü düşünmek istemiyrm norml midir..

Gözün aydın canım. Ben de dün gittim kontrole bir sonraki 3 hafta sonra. 11 haftalikken cinsiyet belli olur mu acaba. İlk çocugum olacak nasipse cinsiyet hiç önemli değil ama merak ediyoruz işte:))
Çok teşekkürler canımm..:) Ben 11.haftadayım ama hiç bahsetmedi bile cinsiyetten..Ortama 13.haftada belli oluyormuş canım..Bazıları 20 küsürde bile öğrenemedik hala diyor:) Tek derdimiz cinsiyeti olsun inşallah

İnanır misin hic çalışmadım ama yinede şansımı denemek istiyorum antepe bende otobüsle gideceğim mecburen bakalım nasıl olacak. Hamilelikte önce benimde b12 80 di değerim.doktor çok düşük deyip tedaviye başlatmıştı 5 haftada düzelmişti gebeligimin başında da kan testi yapıldı ben özellikle belirttim benim.b12 problemim var diye Doktor sonuçlara bakıp gayet iyi dedi ama ben nedense almadım o sonuçları. Bir dahaki gidisime tekrar bakılmasını isteyeceğim değerlerime çünkü ben kırmızı et tüketmiyorum çocukluğumdan beri b12 eksikliğine bağlı vertigo da var ne kadar duzeltsemde bir süre sonra değerim tekrar düşüyor malesef

Çalışmıyorum canim.
Hatta Allah'tan calismiyorum. Zor olurdu benim icin. B12 eksikligim oldugundan cok halsiz kaliyorum hamilelikten once boyle degildim
Allah calisan hamilelere yardim etsin.
Sen calisiyor muydun?
Amin canım ben de çalışmıyorum ve çalışsam nasıl geçerdi bugünler bilmiyorum inanılmaz halsizim ve midem hep kötü kusuyorum ama bir şey de yiyemiyorum tuhaf bir hal

Kızlar bugn midem ii son bi kaç gündr yanma vardı ve aç hissediyordum hayrdr inşlh kötü düşünmek istemiyrm norml midir..
Canım ben de seninle aynı korkuları yaşadım hatta doktora bile gittim geçen hafta benim mide bulantım birden geçti bi sorun mu var diye :))) ama ara sıra bulantilar geçip tekrar başlıyormuş. Benim ara ara geçip yine başlıyor her seferinde bildiğim halde yine tedirgin oluyorum ama çevremdeki herkes normal olduğunu söylüyor. Bir kez daha mide bulantım geçti diye doktora gidersem benimle dalga geçecek diye gidemiyorum :))

selam kızlar nasılsınız?
mide bulantım gecti derken bugun yıne geldı ve cok kötü oldum basıma doğru ateş bastı sankı bu kez
dün gece uzun aradan sonra uyuyabildim ama hala uykum var ve basım agrıyor bugun
yarın bende 1 saat yola gıdecem 1 saaten bişii olmaz heralde dıye düşünüyorum
bir ay sonra 7 saat yola gıdecem
o zmn zor olcak sanırım bakalım

Amin canım ben de çalışmıyorum ve çalışsam nasıl geçerdi bugünler bilmiyorum inanılmaz halsizim ve midem hep kötü kusuyorum ama bir şey de yiyemiyorum tuhaf bir hal
Aynen canim ayni durumdayiz. Bu arada dogum gunlerimiz de ayniymis :)

B12 oyle canim. Düzelmiyor. Ne kadar ugrassan da ilac da icsen sonra tekrar nuksediyor sanirim dogustan bir sey.
Benim de 174 cikmisti. Normal sınırı 189 olmasi lazim.
Vallahi ben hamile oldugumdan beri etten nefret ediyorum suan et yaziyorum ya ona bile midem bulanıyor.
Nedense artik.
Hayirlisi olsun insallah sinavdan olumlu sonuc alirsn.

Ay 9 ay geçse hemen demeler için çok erken .. oyy aslında hamilelik bence son 3 ay. Gerisi hikaye . Tabi ben hiç mide bulantısı yasamadim o ayrı . Bana göre böyle diyim

Ay 9 ay geçse hemen demeler için çok erken .. oyy aslında hamilelik bence son 3 ay. Gerisi hikaye . Tabi ben hiç mide bulantısı yasamadim o ayrı . Bana göre böyle diyim
Yasama zaten bulantiyi. Diyorum ya 3 kilo verdim simdiden. Sadece bulanti da degil ben direncsiz bir insan oldugum icin kansizligimdan dolayi zorlaniyorum.
Yine de cok şükür halimize daha kötüleri de vardır yeterki saglikli gecsin.

Yasama zaten bulantiyi. Diyorum ya 3 kilo verdim simdiden. Sadece bulanti da degil ben direncsiz bir insan oldugum icin kansizligimdan dolayi zorlaniyorum.
Ayy töbe ne güzel kilo vermisin dicektim ben de 3 kiLo aldım bile.. amannn işte öyle de olmuo böyle de

merhabaa. kansizlik icin buseyler yapiyr musun canimm. bana foktor demir ilaci vermisti gecen gun tahlil yaptim ilaci gunde 2 ye cikardii. cekirdekli kuru uzum yiyorum bide. b12 de dusuk ciktii. senin kanszlik icin yaptigin biseyler var mi acabaa.

Ayy töbe ne güzel kilo vermisin dicektim ben de 3 kiLo aldım bile.. amannn işte öyle de olmuo böyle de
Ben genelde de zor kilo aliyorum.eskiden cok zayiftim millet yemiyor musun diye diye delirtiyordu beni :))
Sonra diyetisyene gidip de kilo aldim bu kilolari da hamilelikte veriyorum benim de o zoruma gidiyor canim
merhabaa. kansizlik icin buseyler yapiyr musun canimm. bana foktor demir ilaci vermisti gecen gun tahlil yaptim ilaci gunde 2 ye cikardii. cekirdekli kuru uzum yiyorum bide. b12 de dusuk ciktii. senin kanszlik icin yaptigin biseyler var mi acabaa.
Yok canim hiçbir yapmiyorum. Eskiden baya bi ilac kullandim gecmesi icin kansizligim. Gecmicek de sanirim ya normale donse de sonra tekrar düşüyor.
Arastirmistim da genelde dusukse dusuk devam ediyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…