Ay çok güldüm aynı şeyi bende kızıma söylüyorum içimden :)))Biz geceleri memeye yapisik uyuyoruz. Agzinda memem cekeceke uyuyo.
Uyuyo daliyo hep agzind memem.
Hiç dolu dolu olmadılar.
Gündüz bukadar emmiyo bukadar istemiyo ama gece yatakta 3 kisiyiz.
Bazen kızlarda geliyo bi bakiom 5 kisi yatakta kovalıyom hemen kızları.
Ah ahhh keske tek kisilik yatakta ben yatsam ne isleri varsa dolu yatakta.
Alışır canım. Oğlumun elleri üşüdüğünde penye battaniyesinden kundak yapıyorum ellerini iki yana koyup iyice sarıyorum. Bi kaç dk sonra sıcacık oluyo. Ama dikkat ediyorum sırtı terlemesin diye üstünü inceltiyorum. Ya da emziriyorum. Benim sıcaklığımla ısınıyo. Bir de ben acıkınca üşüyen biriyim2 aylik olduk. 2 haftaliktan beri her 2 haftada bir tirnaklarini kesiyorum ben. Cok uzamamis olsa bile yuzunu cizebiliyor. Allah'tan bebeklerin ciltleri cabuk yenileniyor da izler uzun sure kalmiyor. Eldivenlerini dun cikarmayi denedim bu sefer de cok usuyor elleri. Alisir mi ilerde? Kendisi usuyor manasina gelmiyor diye umit ediyorum.
Biz de öyleyiz :) sabaha kadar emiyo. Ben yatağa alma taraftarı değildim. Ama eşim illa bizimle uyusun diyo. :) benim de kolayıma geliyo. Yataktan çıkmadan doyurmuş oluyorum :)Ay çok güldüm aynı şeyi bende kızıma söylüyorum içimden :)))
Hamazinc canimAdı ne canım kremin
Valla canim doğduğu gün ebe odaya geldi yattığı besige yastık koydu ki ben hep yastikla yatiriyorum zati benim kiz kusmaya meyilli uyurken bile.onun icin kafasinin biraz yuksek olmasi gerkiuor slikon yastık terletmez mi ki pamuk daha iyi değil miKızlar. Bu once sılıkon yastık bazen bunnla yatrırıyorm daha rahat uykuya dalıyo sallarken savrulmuyo vucudu bıde tahat edıyo sankı zararı olrmukı yaatık kıllanmayın denıyoya ıkı yasına kadr falan ınce bu
Kakasini yapması için mi canim salı günü kontrolumuz var doktora soleyim o zaman yavrum kotu oluyor 2 gün yapmadı miaptamil 1 veriyrm suan bebelacta var ama gold değil ikisini donusumlu veriyrn ama bebelaci yeni aldim daha iki uc jez verdim.aptamil al o iyi gelir.az değil seninde kilosu canim normal.o aptamil kaka sorununda iyi geliyo.bizimde ole cok nadir yapardi dr prebiyotik verdi maxbiotik diye bi damla hergun veriyrm her gun yapiyo
Ben kullBen bi denicem alıştırma bardağını 3 aydam sonra tavsiye ediyorlar facebook taki grupta
Sağmak durumunda kaldığım sütleri veremiyoruz yoksa
Onlara ihtiyaç olmasa keşke de
Dün hep doymadı diye aklım kaldı yavruda
Ne uyuyabildi, ne düzgün emebildi
İnşAllah bugün daha güzel geçer
Ben 2 haftadır alıştırma bardağıyla veriyorum. Ilk günler cekemedi ama ara ara hep denedim şimdi rahatiz. Biberonla boğazına cok kasiriyordu bu daha iyi. Birde memeyi birakir gibi yaptı korkuttu beni. Wee bayb ve nuk unkini öneriyorlar. Ben eczaneden gorup wee bayb almıştım memnunum şimdilikBen bi denicem alıştırma bardağını 3 aydam sonra tavsiye ediyorlar facebook taki grupta
Bizim de bugun hic rahatmz yok.Dalamiyr bi turlu.Yataga algmz an uyaniyr.Gece 2 saat salladık.Siz iyisnzdir ins:)Ben bi denicem alıştırma bardağını 3 aydam sonra tavsiye ediyorlar facebook taki grupta
Ayy bende olur mu oyle sey derdim ayni yatakta yatanlara 1 haftadir beraber yatiyoruz. Baska türlü yatmıyor yatmıyor. Gunduz uykusu yok gibi bişey zaten gece de 1 2 arası o da zorla uykuya dalıyor. Gece acıkınca acik büfe önünde emip geri yatıyor:))Biz de öyleyiz :) sabaha kadar emiyo. Ben yatağa alma taraftarı değildim. Ama eşim illa bizimle uyusun diyo. :) benim de kolayıma geliyo. Yataktan çıkmadan doyurmuş oluyorum :)
evet 1 ay erken dogdu canim.28 aralikti muhtemel dogum tarihi ama 29 kasimda dogducanım iki ayligiz ama üç ayligiz ne demek erken mi doğdu bebek
aynen canim kaka icin.onu vermezse mamayi degstr aptamil conformil al bagirsak duzenliuo o mama.geceleri conformil var gunduz bebelac verirsnKakasini yapması için mi canim salı günü kontrolumuz var doktora soleyim o zaman yavrum kotu oluyor 2 gün yapmadı mi
Valla canim doğduğu gün ebe odaya geldi yattığı besige yastık koydu ki ben hep yastikla yatiriyorum zati benim kiz kusmaya meyilli uyurken bile.onun icin kafasinin biraz yuksek olmasi gerkiuor slikon yastık terletmez mi ki pamuk daha iyi değil mi
Kızlar biz de bugün 2. Ay aşısı olduk. Çok ağladı kuzum. Ateşi şimdilik yok. 5 saatte bir ağrı kesici steş düşürücü vericem. Yastık olayına ben de erken başladım. Sürekli midesi yukarı çıkıyo yavrumun. Yastık olunca daha rahat. Kayınvalidem ince bi yastık yapmış. Komşumun annesi de emzirme yastığı yapmıştı. Emzirme yastığında uyutuyorum gündüz. Gece se beşiğinde kendi yastığını kullanıyor. Ha bir de 5600 kg olmuş oğluşum. 58 cm de boyu. Maşallah oğluma zayıf doğmuştuelhamdulillah toparlanıyor şimdi
Kizlar kanguru alan kullanan var mı. Solomom baby hoşuma gitti ama takmasi rahat mi tasimasi nasıl merak ettim
Açık büfe tabirini sevdim. Çarşafın her yerinde süt lekeleri varAyy bende olur mu oyle sey derdim ayni yatakta yatanlara 1 haftadir beraber yatiyoruz. Baska türlü yatmıyor yatmıyor. Gunduz uykusu yok gibi bişey zaten gece de 1 2 arası o da zorla uykuya dalıyor. Gece acıkınca acik büfe önünde emip geri yatıyor:))
Ortası boş canım. İçi de elyaf ne yazık ki. O yüzden üstüne penye battaniye serip oğlumu öyle bırakıyorum yastığa. Terletmesin diye. Yumuşacık bir yastık.Canım bu yastgn ıcı yumusak dımı boynu kıvrılmasın
Açık büfe tabirini sevdim. Çarşafın her yerinde süt lekeleri varalıştırmak istemiyorum ama çoookkk güzel yaaaa