2017 Aralık Anneleri

Tecrübeli anneler bu gaz sancıları ne zaman bitiyor bugub 72 günlük olduk hergecrn gün artıyor sanki ( gaz damlası da kullanmıyorum ama sürekli kucak istiyor yoruldum cok yakında işe de baslayacam nasıl olavak bilmiyorum dr bşr arkadaşa 3.5 ayda geçer demiş ama biter mi acaba (

Ay çok güldüm aynı şeyi bende kızıma söylüyorum içimden :)))

Alışır canım. Oğlumun elleri üşüdüğünde penye battaniyesinden kundak yapıyorum ellerini iki yana koyup iyice sarıyorum. Bi kaç dk sonra sıcacık oluyo. Ama dikkat ediyorum sırtı terlemesin diye üstünü inceltiyorum. Ya da emziriyorum. Benim sıcaklığımla ısınıyo. Bir de ben acıkınca üşüyen biriyim oğlum da öyledir diye düşünüyorum. Karnı doyunca ısınıyo

Valla canim doğduğu gün ebe odaya geldi yattığı besige yastık koydu ki ben hep yastikla yatiriyorum zati benim kiz kusmaya meyilli uyurken bile.onun icin kafasinin biraz yuksek olmasi gerkiuor slikon yastık terletmez mi ki pamuk daha iyi değil mi

Kakasini yapması için mi canim salı günü kontrolumuz var doktora soleyim o zaman yavrum kotu oluyor 2 gün yapmadı mi

Kızlar biz de bugün 2. Ay aşısı olduk. Çok ağladı kuzum. Ateşi şimdilik yok. 5 saatte bir ağrı kesici steş düşürücü vericem. Yastık olayına ben de erken başladım. Sürekli midesi yukarı çıkıyo yavrumun. Yastık olunca daha rahat. Kayınvalidem ince bi yastık yapmış. Komşumun annesi de emzirme yastığı yapmıştı. Emzirme yastığında uyutuyorum gündüz. Gece se beşiğinde kendi yastığını kullanıyor. Ha bir de 5600 kg olmuş oğluşum. 58 cm de boyu. Maşallah oğluma zayıf doğmuştu elhamdulillah toparlanıyor şimdi

Eklentiler

• IMG_3145.JPG
    41,8 KB · Görüntüleme: 82
Ben kull
Ben 2 haftadır alıştırma bardağıyla veriyorum. Ilk günler cekemedi ama ara ara hep denedim şimdi rahatiz. Biberonla boğazına cok kasiriyordu bu daha iyi. Birde memeyi birakir gibi yaptı korkuttu beni. Wee bayb ve nuk unkini öneriyorlar. Ben eczaneden gorup wee bayb almıştım memnunum şimdilik

Bizim de bugun hic rahatmz yok.Dalamiyr bi turlu.Yataga algmz an uyaniyr.Gece 2 saat salladık.Siz iyisnzdir ins:)

Biz de öyleyiz :) sabaha kadar emiyo. Ben yatağa alma taraftarı değildim. Ama eşim illa bizimle uyusun diyo. :) benim de kolayıma geliyo. Yataktan çıkmadan doyurmuş oluyorum :)
Ayy bende olur mu oyle sey derdim ayni yatakta yatanlara 1 haftadir beraber yatiyoruz. Baska türlü yatmıyor yatmıyor. Gunduz uykusu yok gibi bişey zaten gece de 1 2 arası o da zorla uykuya dalıyor. Gece acıkınca acik büfe önünde emip geri yatıyor:))

Kakasini yapması için mi canim salı günü kontrolumuz var doktora soleyim o zaman yavrum kotu oluyor 2 gün yapmadı mi
aynen canim kaka icin.onu vermezse mamayi degstr aptamil conformil al bagirsak duzenliuo o mama.geceleri conformil var gunduz bebelac verirsn

Kizlar kanguru alan kullanan var mı. Solomom baby hoşuma gitti ama takmasi rahat mi tasimasi nasıl merak ettim

Altında kundak oluyo cnm yksa terletıyo ewt

Canım bu yastgn ıcı yumusak dımı boynu kıvrılmasın

Açık büfe tabirini sevdim. Çarşafın her yerinde süt lekeleri var alıştırmak istemiyorum ama çoookkk güzel yaaaa

Açık büfe tabirini sevdim. Çarşafın her yerinde süt lekeleri var alıştırmak istemiyorum ama çoookkk güzel yaaaa

Bn pek yatrmıyorm yanıma heryerı denedm ama dun pusette uyttum bıraz en rahtı besık ama bımzm yatkta uyuyodu yatrnca bayadr yatrmadn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…