2017 Aralık Anneleri

bizimde 3 aylik randevumz vardi bugun.-1 olmamaiza rağmen gayet iyiyms yani iki aylgz ama uc ayligz:)) kilosu 5450 boyu 61 cm 20 gunde 4 cm uzamis sipa ana baba kısa bebi uzun :))) yasitlarni yetismis dedi iki gun sonrada rota asisi var
Masallah oglusuna kuzum gerçekten boyu çok iyi kuzum bizim kiz 4600 kg 56 cm ri sen hangi mamayi kullanıyorsun canim sma yi kusuyor bebelac gold 1 de 4 gune bir kakasini yapıyor normal mi

Bız ıkı saat ıyuyup uyandıo bıle.. nasıl yatrsam bılemedım kundakla terlıo kıbdasız uyumuyo pek ugrastrıuo ve ben cok yorgnum
Ben anladım bizimki 1den önce uyumuyor
Neler yaptıysak neler denediysek uyumadı
Çarşaf,omuz, ayakta sallama, kanguruda bile salladık, emzirdim falan
Uykusuda var, gözlerini çıkaracak ovuşturmaktan, ağlıyor bir de
Ama gel gelelim saati gelmeden uyumadı

Bız ıkı saat ıyuyup uyandıo bıle.. nasıl yatrsam bılemedım kundakla terlıo kıbdasız uyumuyo pek ugrastrıuo ve ben cok yorgnum
Ben yapamadım hiç kundak
Şimdi de yüz üstü yatırdım
Sabah yine kaka macermız
Altını alırken battaniyeme fışkırttı
Battaniyem de krem
Elimle bi yıkayıp makineye attım umarım çıkar
Battaniye yıkıyorum her hafta derken çamaşır makinemin lastiğini bozmuşum
Makinem de daha 2 senelik
Neyse sağlık olsun, bebişler iyi olsun da :)

Eldivene alıştığı için elleri çıkarınca üşüyüveriyor
Ben gece yine taktım
Uyuyamayınca yüzünü yanağını çizdi ovuşturmaktan
Ve çok ağladı baya acıttı bu sefer
Alışır canım aça aça
Sırtı ılık oluyor mesela ama elleri buz gibi
Kendi üşümüyordur bence

Evet çeke çeke indiriyor sütü
Benim kız sütü indirimce bi de memeyi bırakıyor
Sonra tekrar alsın diye uğraşıyoruz
Ben ne yaptım da bu bebiş mememi zor alıyor anlamadım
Saç kurutma sesinde emzirmekten başım çatladı artık gece
Ancak da öyle uykuya daldı

bizimde 3 aylik randevumz vardi bugun.-1 olmamaiza rağmen gayet iyiyms yani iki aylgz ama uc ayligz:)) kilosu 5450 boyu 61 cm 20 gunde 4 cm uzamis sipa ana baba kısa bebi uzun :))) yasitlarni yetismis dedi iki gun sonrada rota asisi var
Maşallah boyu da kilosu da çok iyi
Bizim de eşim 185cm,ben 170cm
Ama bizim bebiş biraz kısa sanki :)
2,5 aylıkken 56cm ölçüldü :)
Sağlıkları, keyifleri iyi olsun da
Minnoş olsunlar sorun yok :)

Bızımkıde sabah benım penyeye ısedı sagolsun sırtı yerlı gbydı dıye penyemın ustune yatrdm altını actm keyfle ısedı walla. Her zaman tedbrlı olmak lazm demekkı

Biberon kesinlikle almiyr,o da hevesimi kırdı benim.Alıstrma bardaginin akisi daha hızli olmaz mi ki?
Ben bi denicem alıştırma bardağını 3 aydam sonra tavsiye ediyorlar facebook taki grupta
Sağmak durumunda kaldığım sütleri veremiyoruz yoksa
Onlara ihtiyaç olmasa keşke de
Dün hep doymadı diye aklım kaldı yavruda
Ne uyuyabildi, ne düzgün emebildi
İnşAllah bugün daha güzel geçer

Kızlar. Bu once sılıkon yastık bazen bunnla yatrırıyorm daha rahat uykuya dalıyo sallarken savrulmuyo vucudu bıde tahat edıyo sankı zararı olrmukı yaatık kıllanmayın denıyoya ıkı yasına kadr falan ınce bu

Eklentiler

• IMG_3889.JPG
    31,3 KB · Görüntüleme: 80
Masallah oglusuna kuzum gerçekten boyu çok iyi kuzum bizim kiz 4600 kg 56 cm ri sen hangi mamayi kullanıyorsun canim sma yi kusuyor bebelac gold 1 de 4 gune bir kakasini yapıyor normal mi
aptamil 1 veriyrm suan bebelacta var ama gold değil ikisini donusumlu veriyrn ama bebelaci yeni aldim daha iki uc jez verdim.aptamil al o iyi gelir.az değil seninde kilosu canim normal.o aptamil kaka sorununda iyi geliyo.bizimde ole cok nadir yapardi dr prebiyotik verdi maxbiotik diye bi damla hergun veriyrm her gun yapiyo

Maşallah boyu da kilosu da çok iyi
Bizim de eşim 185cm,ben 170cm
Ama bizim bebiş biraz kısa sanki :)
2,5 aylıkken 56cm ölçüldü :)
Sağlıkları, keyifleri iyi olsun da
Minnoş olsunlar sorun yok :)
aynen canim sağlık ki olsunlarda.bizde esimle kisayiz yani normalz ama bebi boya gidiyo.iki ay 20 gunlkken bizimde 57 cm di.simdi 61 olms iste seninde o kadr olmustr o

bizimde yastikta yatiyo hatta suan yanimda dr da yatmasni onerdu bogazindan dolayi cok sukur o da gecti sayilir

Eklentiler

• 20180228_130757-1.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 74
Aşıyı dün olduk,hafif ateş yaptı gün boyunca çok giydirip sarmadım. Bugün daha iyi. Tekrar yapar mı ateş? Şimdi üşütmesinden korkuyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…