Inşallah canim ayin 6 si gelseydi kurtulsaydik çift bezden yavrum da bunaldı dua et kuzum bebeğim iyileşmiş olsunİsilik olmuş canum sırtında olmaması gayet normal çünkü orası hava alıyor bezin altında poposu çift bez olması gayet normal geçer
Masallah oglusuna kuzum gerçekten boyu çok iyi kuzum bizim kiz 4600 kg 56 cm ri sen hangi mamayi kullanıyorsun canim sma yi kusuyor bebelac gold 1 de 4 gune bir kakasini yapıyor normal mibizimde 3 aylik randevumz vardi bugun.-1 olmamaiza rağmen gayet iyiyms yani iki aylgz ama uc ayligz:)) kilosu 5450 boyu 61 cm 20 gunde 4 cm uzamis sipa ana baba kısa bebi uzun :))) yasitlarni yetismis dedi iki gun sonrada rota asisi var
Ben anladım bizimki 1den önce uyumuyorBız ıkı saat ıyuyup uyandıo bıle.. nasıl yatrsam bılemedım kundakla terlıo kıbdasız uyumuyo pek ugrastrıuove ben cok yorgnum
Ben yapamadım hiç kundakBız ıkı saat ıyuyup uyandıo bıle.. nasıl yatrsam bılemedım kundakla terlıo kıbdasız uyumuyo pek ugrastrıuove ben cok yorgnum
Adı ne canım kreminAz canim 5 6 kadar aile hekimi çinko içerikli pisik kremi vermişti ondan sonra oldu nasil gececekse acimiyordur insallah
Eldivene alıştığı için elleri çıkarınca üşüyüveriyor2 aylik olduk. 2 haftaliktan beri her 2 haftada bir tirnaklarini kesiyorum ben. Cok uzamamis olsa bile yuzunu cizebiliyor. Allah'tan bebeklerin ciltleri cabuk yenileniyor da izler uzun sure kalmiyor. Eldivenlerini dun cikarmayi denedim bu sefer de cok usuyor elleri. Alisir mi ilerde? Kendisi usuyor manasina gelmiyor diye umit ediyorum.
Evet çeke çeke indiriyor sütüHemen azalmaz yani şöyle ben suyu az içetim o gün bi yumuşama oluyor ama biraz çekiyor sütü iniyor hemen ama doluyken hemen geliyor galiba benim süt olayı terbiye oldu yumuşak olsa bile belli bi çekme süresindrn sonra geliyor... Bence canım beslenmenize dikkat etmediğiniz gün azaldı hissi oluyor ama bitmez süt sadece kanaldan yavaş iner senin sütü çok bekletmekden tıkanma olmuş sık emzir bi daha tekrarlamaz
Maşallah boyu da kilosu da çok iyibizimde 3 aylik randevumz vardi bugun.-1 olmamaiza rağmen gayet iyiyms yani iki aylgz ama uc ayligz:)) kilosu 5450 boyu 61 cm 20 gunde 4 cm uzamis sipa ana baba kısa bebi uzun :))) yasitlarni yetismis dedi iki gun sonrada rota asisi var
Bilmem sen diyince fark ettim cnm kafa bi dunya 3 cocuk olunca
Ben yapamadım hiç kundak
Şimdi de yüz üstü yatırdım
Sabah yine kaka macermız
Altını alırken battaniyeme fışkırttı
Battaniyem de krem
Elimle bi yıkayıp makineye attım umarım çıkar
Battaniye yıkıyorum her hafta derken çamaşır makinemin lastiğini bozmuşum
Makinem de daha 2 senelik
Neyse sağlık olsun, bebişler iyi olsun da :)
Ben bi denicem alıştırma bardağını 3 aydam sonra tavsiye ediyorlar facebook taki gruptaBiberon kesinlikle almiyr,o da hevesimi kırdı benim.Alıstrma bardaginin akisi daha hızli olmaz mi ki?
aptamil 1 veriyrm suan bebelacta var ama gold değil ikisini donusumlu veriyrn ama bebelaci yeni aldim daha iki uc jez verdim.aptamil al o iyi gelir.az değil seninde kilosu canim normal.o aptamil kaka sorununda iyi geliyo.bizimde ole cok nadir yapardi dr prebiyotik verdi maxbiotik diye bi damla hergun veriyrm her gun yapiyoMasallah oglusuna kuzum gerçekten boyu çok iyi kuzum bizim kiz 4600 kg 56 cm ri sen hangi mamayi kullanıyorsun canim sma yi kusuyor bebelac gold 1 de 4 gune bir kakasini yapıyor normal mi
aynen canim sağlık ki olsunlarda.bizde esimle kisayiz yani normalz ama bebi boya gidiyo.iki ay 20 gunlkken bizimde 57 cm di.simdi 61 olms iste seninde o kadr olmustr oMaşallah boyu da kilosu da çok iyi
Bizim de eşim 185cm,ben 170cm
Ama bizim bebiş biraz kısa sanki :)
2,5 aylıkken 56cm ölçüldü :)
Sağlıkları, keyifleri iyi olsun da
Minnoş olsunlar sorun yok :)
bizimde yastikta yatiyo hatta suan yanimda dr da yatmasni onerdu bogazindan dolayi cok sukur o da gecti sayilirKızlar. Bu once sılıkon yastık bazen bunnla yatrırıyorm daha rahat uykuya dalıyo sallarken savrulmuyo vucudu bıde tahat edıyo sankı zararı olrmukı yaatık kıllanmayın denıyoya ıkı yasına kadr falan ınce bu
bizimde yastikta yatiyo hatta suan yanimda dr da yatmasni onerdu bogazindan dolayi cok sukur o da gecti sayilir
aynen canim sağlık ki olsunlarda.bizde esimle kisayiz yani normalz ama bebi boya gidiyo.iki ay 20 gunlkken bizimde 57 cm di.simdi 61 olms iste seninde o kadr olmustr o
canım iki ayligiz ama üç ayligiz ne demek erken mi doğdu bebekbizimde 3 aylik randevumz vardi bugun.-1 olmamaiza rağmen gayet iyiyms yani iki aylgz ama uc ayligz:)) kilosu 5450 boyu 61 cm 20 gunde 4 cm uzamis sipa ana baba kısa bebi uzun :))) yasitlarni yetismis dedi iki gun sonrada rota asisi var