2017 Aralık Anneleri

Ortası boş canım. İçi de elyaf ne yazık ki. O yüzden üstüne penye battaniye serip oğlumu öyle bırakıyorum yastığa. Terletmesin diye. Yumuşacık bir yastık.

Benm var emzrme yastgmda benmkı gbyse sertıcı yanı cok yunusak degl yatrsam su an kıvrılr bıtnu omurgaya zaarı olmasn o yuzden sırdm

Ben kull

Ben 2 haftadır alıştırma bardağıyla veriyorum. Ilk günler cekemedi ama ara ara hep denedim şimdi rahatiz. Biberonla boğazına cok kasiriyordu bu daha iyi. Birde memeyi birakir gibi yaptı korkuttu beni. Wee bayb ve nuk unkini öneriyorlar. Ben eczaneden gorup wee bayb almıştım memnunum şimdilik
Bende wee baby nin alıştırma bardagiyla su veriyorum gayet memnunum tavsiye ederim

Evet çeke çeke indiriyor sütü
Benim kız sütü indirimce bi de memeyi bırakıyor
Sonra tekrar alsın diye uğraşıyoruz
Ben ne yaptım da bu bebiş mememi zor alıyor anlamadım
Saç kurutma sesinde emzirmekten başım çatladı artık gece
Ancak da öyle uykuya daldı
Valla gece 3 ü geçmişti sinirden ağladım uyumuyor yine huy değiştirdi şimdide başım çatlıyor kulağıma vurdu ağrısı geberiyorum gündüzde uyumamaya başladı arkamı dönüyorum ağlıyor adım attırmıyor

Kizlar kanguru alan kullanan var mı. Solomom baby hoşuma gitti ama takmasi rahat mi tasimasi nasıl merak ettim
Ben sling kullanıyorum 1 haftadır başladım evde çok iyi oluyor bacaklarının aşağı değil m şeklinde olması lazım bide bağrında uyuyor rahat ediyor böyle canım

Eklentiler

• IMG_20180228_160730.jpg
    IMG_20180228_160730.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20180228_160829.jpg
    IMG_20180228_160829.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 79
Ben kull

Ben 2 haftadır alıştırma bardağıyla veriyorum. Ilk günler cekemedi ama ara ara hep denedim şimdi rahatiz. Biberonla boğazına cok kasiriyordu bu daha iyi. Birde memeyi birakir gibi yaptı korkuttu beni. Wee bayb ve nuk unkini öneriyorlar. Ben eczaneden gorup wee bayb almıştım memnunum şimdilik
Bende alayım o zaman
Sağdığımda onunla veririm olmadı
Saol canımm

Ben sling kullanıyorum 1 haftadır başladım evde çok iyi oluyor bacaklarının aşağı değil m şeklinde olması lazım bide bağrında uyuyor rahat ediyor böyle canım
Cimcime çok rahat görünüyo. Ben de bu tarz bi şey almayı düşünüyorum. Ama kanguru alsam daha iyi olur. Dışarda daha çok lazım olacak. Tesettürlü oldupum için sling kullanırken rahat edemem. Beli sarıyor ya. Omuzlardan askılı bi kanguru işini görür diye düşünüyorum

Bizim de bugun hic rahatmz yok.Dalamiyr bi turlu.Yataga algmz an uyaniyr.Gece 2 saat salladık.Siz iyisnzdir ins:)
Bizimki de gündüz uykusuna dalamadı diye kızgın
Sabah heryeri batırdık :)
İki alt açmayı kaka sonrakini çiş ile sabah sabah 3 alt açmayı çöpe gönderdi :)
Bir de battaniyeme fışkırttı
Rahatlamıştır herhalde :)

Valla gece 3 ü geçmişti sinirden ağladım uyumuyor yine huy değiştirdi şimdide başım çatlıyor kulağıma vurdu ağrısı geberiyorum gündüzde uyumamaya başladı arkamı dönüyorum ağlıyor adım attırmıyor
Uykuya dalamıyorlar artık kolayca
Beşiğine koydum uyutup, yavaşça sallıyorum
Sallamayı bıraktığım an uyanacak
Ve uyuyamadığı için yine ağlayacak
Yine bir kısır döngünün içimdeyim :)

Aynen her hafta vardıya degısıyo bızımde her hafta huy degısıyo uyuma saatlerı degısıo gecen hafta gece uc dort saat uyıyok bu hafta ıkı saatı gwcmıyo yat kalk beynım agrıyo

aynen canim kaka icin.onu vermezse mamayi degstr aptamil conformil al bagirsak duzenliuo o mama.geceleri conformil var gunduz bebelac verirsn
Canim kusacak diye çok korkuyorum sma yla başladık kustu sonra aptamil 1 aldik onu da kustu golden golt aldık onuda kustu en son bebelac gold 1 e başladık onu daha az kustu şimdi kusmamasi için surupla gaviscon kullanıyoruz şimdi mama degistirirsek kusar diye korkuyorum bu da kabiz yapti

Kzlar aksama ne yemek var:kk77: ne yapcagmı saaırıyorm walla fazla vakt olmuyo malum cıkıp nalzemede alamıyorm :KK43: kolayda haZrda ne varsa onlarla ıdare edıyorz

Cimcime çok rahat görünüyo. Ben de bu tarz bi şey almayı düşünüyorum. Ama kanguru alsam daha iyi olur. Dışarda daha çok lazım olacak. Tesettürlü oldupum için sling kullanırken rahat edemem. Beli sarıyor ya. Omuzlardan askılı bi kanguru işini görür diye düşünüyorum
Bende tesettürlüyüm ama şal kullanmıyorum ben omuzlarım ve kalçamı geçiyor o yüzden kapatıyor belimi falan bide canım bacakları bu şekil açık olacak şekilde olmasına dikkat et aşağı doğru sarkmasın

Kzlar aksama ne yemek var:kk77: ne yapcagmı saaırıyorm walla fazla vakt olmuyo malum cıkıp nalzemede alamıyorm :KK43: kolayda haZrda ne varsa onlarla ıdare edıyorz
Ben disardan siparis verecem canim eşim nobetci benim kızla da yemek yapmak ne mümkün uyuyor 10 dk sonra geri kalkiyor başlıyor aglamaya

X