2017 Aralık Anneleri

Kızlar sizden bişey istiycem hamile bi ablam var şuan aşırı kanamadan hastanede onun ve bebeği için dua edermisiniz eğer kanamayı durduramazlarsa doktor devlete sevk ederiz bebekle birlikte rahminide alırlar demiş lütfen dua edin

Allah korusun Allah yardımcısı olsun, inşallah gerek kalmaz o ve yavrusu sağlığına kavuşur.

Allah yardımcısı olsun bebeğini kucağına almak nasip olur inşallah.

Yüce rabbim insallah ikisini birbirine bağışlar bebegine bisey olmaz allahim izniyle

2 aylik olduk. 2 haftaliktan beri her 2 haftada bir tirnaklarini kesiyorum ben. Cok uzamamis olsa bile yuzunu cizebiliyor. Allah'tan bebeklerin ciltleri cabuk yenileniyor da izler uzun sure kalmiyor. Eldivenlerini dun cikarmayi denedim bu sefer de cok usuyor elleri. Alisir mi ilerde? Kendisi usuyor manasina gelmiyor diye umit ediyorum.

Eller sogk olabılıyo bucut ısısı onemlı

Rabbım yar ve yardmcıaı olaun ınsaallah safı ısmıyle sıfa nasıp etsın

Benim bir süredir tam boşaltamamış sanırım
Bugün bi az az çekti durdu yavrum
Çeke çeke artıracak inşallah tekrar
Hemen azalıverir mi bu süt de
Anlamadım ben
Hemen azalmaz yani şöyle ben suyu az içetim o gün bi yumuşama oluyor ama biraz çekiyor sütü iniyor hemen ama doluyken hemen geliyor galiba benim süt olayı terbiye oldu yumuşak olsa bile belli bi çekme süresindrn sonra geliyor... Bence canım beslenmenize dikkat etmediğiniz gün azaldı hissi oluyor ama bitmez süt sadece kanaldan yavaş iner senin sütü çok bekletmekden tıkanma olmuş sık emzir bi daha tekrarlamaz

Canim sağlı sollu ve sırtüstü yatiriyorum dönüşümlü olarak degilse sirti cok.terliyor çok sert değil kuzum hani bebislerin yüzünde de çıkıyordu ya sivilce gibi aynen öyle poposundaki bide bu ust bacaklarındaki bugün yerleri kizarmis normal mi

İsilik olmuş canum sırtında olmaması gayet normal çünkü orası hava alıyor bezin altında poposu çift bez olması gayet normal geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…