- 12 Nisan 2017
- 764
- 622
- 36
Allah korusun Allah yardımcısı olsun, inşallah gerek kalmaz o ve yavrusu sağlığına kavuşur.Kızlar sizden bişey istiycem hamile bi ablam var şuan aşırı kanamadan hastanede onun ve bebeği için dua edermisiniz eğer kanamayı durduramazlarsa doktor devlete sevk ederiz bebekle birlikte rahminide alırlar demiş lütfen dua edin
Allahım yardimciniz olsun.Saglıkla bebegine kavussun ins.ablanKızlar sizden bişey istiycem hamile bi ablam var şuan aşırı kanamadan hastanede onun ve bebeği için dua edermisiniz eğer kanamayı durduramazlarsa doktor devlete sevk ederiz bebekle birlikte rahminide alırlar demiş lütfen dua edin
Kızlar sizden bişey istiycem hamile bi ablam var şuan aşırı kanamadan hastanede onun ve bebeği için dua edermisiniz eğer kanamayı durduramazlarsa doktor devlete sevk ederiz bebekle birlikte rahminide alırlar demiş lütfen dua edin
bezini degistr bez alerji yapmistrAz canim 5 6 kadar aile hekimi çinko içerikli pisik kremi vermişti ondan sonra oldu nasil gececekse acimiyordur insallah
Yüce rabbim insallah ikisini birbirine bağışlar bebegine bisey olmaz allahim izniyleKızlar sizden bişey istiycem hamile bi ablam var şuan aşırı kanamadan hastanede onun ve bebeği için dua edermisiniz eğer kanamayı durduramazlarsa doktor devlete sevk ederiz bebekle birlikte rahminide alırlar demiş lütfen dua edin
Canim kez doğumdan beri kullandığımız bez sanki pisik kremini değiştirdikten sonra oldubezini degistr bez alerji yapmistr
2 aylik olduk. 2 haftaliktan beri her 2 haftada bir tirnaklarini kesiyorum ben. Cok uzamamis olsa bile yuzunu cizebiliyor. Allah'tan bebeklerin ciltleri cabuk yenileniyor da izler uzun sure kalmiyor. Eldivenlerini dun cikarmayi denedim bu sefer de cok usuyor elleri. Alisir mi ilerde? Kendisi usuyor manasina gelmiyor diye umit ediyorum.Canım kaç günlük bebeğin? Ben bir aylık olduktan sonra çıkardım eldivenleri. Tırnaklarını da kestim. Mis gibi oldu. Görümcem erken dedi tırnak kesmek için. Sertleşirmiş. Ama kestim ben yine de. Çocuk ellerini kullanmayı öğrensin. Bir de eldiveni emiyordu. Bakteri çabuk ürer öyle. Çok rahatız şimdi.
Az canim 5 6 kadar aile hekimi çinko içerikli pisik kremi vermişti ondan sonra oldu nasil gececekse acimiyordur insallah
2 aylik olduk. 2 haftaliktan beri her 2 haftada bir tirnaklarini kesiyorum ben. Cok uzamamis olsa bile yuzunu cizebiliyor. Allah'tan bebeklerin ciltleri cabuk yenileniyor da izler uzun sure kalmiyor. Eldivenlerini dun cikarmayi denedim bu sefer de cok usuyor elleri. Alisir mi ilerde? Kendisi usuyor manasina gelmiyor diye umit ediyorum.
Kızlar sizden bişey istiycem hamile bi ablam var şuan aşırı kanamadan hastanede onun ve bebeği için dua edermisiniz eğer kanamayı durduramazlarsa doktor devlete sevk ederiz bebekle birlikte rahminide alırlar demiş lütfen dua edin
Hemen azalmaz yani şöyle ben suyu az içetim o gün bi yumuşama oluyor ama biraz çekiyor sütü iniyor hemen ama doluyken hemen geliyor galiba benim süt olayı terbiye oldu yumuşak olsa bile belli bi çekme süresindrn sonra geliyor... Bence canım beslenmenize dikkat etmediğiniz gün azaldı hissi oluyor ama bitmez süt sadece kanaldan yavaş iner senin sütü çok bekletmekden tıkanma olmuş sık emzir bi daha tekrarlamazBenim bir süredir tam boşaltamamış sanırım
Bugün bi az az çekti durdu yavrum
Çeke çeke artıracak inşallah tekrar
Hemen azalıverir mi bu süt de
Anlamadım ben
Çift bezden olmuştur canım sağına mı çok yatırıyorsun yatırmıyorsanda terlemiştir çok mu sert nasılKizlar ya kizimin sag poposunuda sivilce gibi puturcukler çıktı siZce nedir onlar nasil geçecek K Koala_anne
Haklısın canim altını açtığımda belli ederdiAcısa bellı eder bence
Canim sağlı sollu ve sırtüstü yatiriyorum dönüşümlü olarak degilse sirti cok.terliyor çok sert değil kuzum hani bebislerin yüzünde de çıkıyordu ya sivilce gibi aynen öyle poposundaki bide bu ust bacaklarındaki bugün yerleri kizarmis normal miÇift bezden olmuştur canım sağına mı çok yatırıyorsu
Çift bezden olmuştur canım sağına mı çok yatırıyorsun yatırmıyorsanda terlemiştir çok mu sert nasıl
n yatırmıyorsanda terlemiştir çok mu sert nasıl
İsilik olmuş canum sırtında olmaması gayet normal çünkü orası hava alıyor bezin altında poposu çift bez olması gayet normal geçerCanim sağlı sollu ve sırtüstü yatiriyorum dönüşümlü olarak degilse sirti cok.terliyor çok sert değil kuzum hani bebislerin yüzünde de çıkıyordu ya sivilce gibi aynen öyle poposundaki bide bu ust bacaklarındaki bugün yerleri kizarmis normal mi
Merhaba anneler bu gun asimiz vardi 5300 kgmuz 58 cm boyumuz olsun hersey yolunda cok sukur
Bilmem sen diyince fark ettim cnm kafa bi dunya 3 cocuk oluncaNıye olsun dedın canım azmı buldun :) bızımkıde aynydı bu arada 58 cm 5250 gr